Tikkurilan Kirppis

KatuosoiteNiittytie 13

Puhelin045 897 8512

Kotisivuttikkurilankirppis.fi

Tikkurilan Kirppis kertoo:

Tikkurilan Kirppis avattiin 2.2.2013 Viertolan ja Kehä IIIsen tuntumaan.

Tikkurilan kirppis on viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai) toimiva kirpputori. Meillä on noin 140 myyntipaikkaa odottamassa reippaita myyjiä. Lisäksi tilassa toimii kahvinmyyntipiste.

Otamme varauksia puhelimitse maanantaista sunnuntaihin klo 12:00 – 18:00.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  21 kommenttia kirpputorista “Tikkurilan Kirppis”

  • Olin varannut syksylle yhden päivän. 5 vrk ennen kyseistä päivää tuli ilmoitus tekstiviestitse, että kirppis on kyseiseisen kuukauden kiinni.
   Sain kuitenkin varata pöydän seuraavalle aukiolo vkonlopulle joka oli kuitenkinnyli kuukauden päässä.

   Kun on myymässä: porukkaa oli vähän, kauppa ei käynyt oikein kenelläkään. Juttelin usean henkilön kanssa ja kertoivat samaa kuin minä: eli kauppa ei käy kun ei ole ihmisiä.

   Käytävät ovat ahtaat ts pöydät liian lähellä toisiaan. Kirppistä ei ollut naapuripöytien mukaan mainostettu edes edellisen keskiviikon paikallislehdessä. Muutama eksyi kirppikselle ostoksille kunnallista pyörällä ohi ja näkivät, että se on auki. Pihalla ei ollut näkyviä ständejä tms jotta ihmiset olisivat löytäneet sisälle. Kirppis oli juuri ollut kuukauden kiinni joten tietoisuutta ei ollut.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Tammikuun 2014 kokemukset täysin samanlaiset. Ensin siirtyi päivä ja kun päästiin paikalle, pääsimme juuri ja juuri omillemme. Halli oli järjettömän kylmä, en varmasti jääpuikkona ollut paras mahdollinen myyjä. Parasta oli, että hallin seinässä on iso juliste “avaamme 2.2”. No, olisi siinä voinut olla edes vuosiluku, taisi kuitenkin tarkoittaa vuotta 2013. Ovissa tai muissa ei ole minkäänlaista mainintaa kirppiksestä, en voi ymmärtää miten edes ne harvat asiakkaat olivat sinne löytäneet. En suosittele kokeilemaan tätä paikkaa.

  • Oltiin myymässä ja meillä ainakin kauppa kävi (yli 170 e). Taisi olla kaikki paikat varattuna joten väkeä oli.
   Kahvi oli ilmaista joka varmaan oli hyvä kikka. Oli muuten keskiviikon paikallisessa iso ilmoitus.
   Ihan hyvä paikka meille.

   Reply

  • Olin ostoksilla, molempina pävinä 9-10.11 . Löysin tosi hyviä löytöjä, lastenvaatteita,kirjoja, Heljä Liukko-Sundströmin Ikikukka ( joita keräilen) Aladinin mesimarja kynttilänjalka , pariksi toiselle.. yms
   Voin sanoa että oli ostajan markkinat..Kävin vielä Helsingin jäähallin kirppiksellä, josta ei jäänyt mukaan mukaan.

   Reply

  • Tänään 24.11.2013 myyntipaikat olivat kaikki täynnä ja tavaraa riitti myytäväksi paljon. Ostajia sen sijaan ei ollut ruuhkaksi asti. Paikkaa ei oikein vielä tunneta, ja ulkoseinässä oleva iso lakana sanoo, että “Kirpputori avataan 2.2.” jonka vuoksi osa asiakkaista luuli, että kirppari ei vielä ole auki. Paikka kaipaa siis vielä enemmän markkinointia.

   Reply

  • Onko tämä kyseinen kirpputori siis toiminnassa tällä hetkellä. Asun itse lähellä ja aika epämääräiseltä on näyttänyt, en ole edes tiennyt että se on auki. Sama lakana roikkunut vuosia, että avataan 2.2. Miksi ei laiteta selvemmin opastusta mistä sisään ja aukioloajat ?

   Reply

  • Varokaa.

   Seppo Metsänen on syyllistynyt mm. 2 kpl tapon yritykseen, useaan törkeään pahoinpitelyyn ja 7 kpl muihin koskemattomuuteen yms liittyvii. rikoksiin, noin 20 varkauteen ja ryöstöihin. Lista on 20 vuotias.
   Viimeksi ollut työssä 2000, mutta Seppo jäi kiinni varkaudesta Ikeassa.
   Kaiken takana on Serja Metsänen, sairaanhoitaja
   .
   Vanhin poikansa Miikka on hepatit B positiivinen ja levittää tautiaan. Mia Serja Metsänen oli huorana Turkissa lähes 3 vuotta ja isoisänsä maksoi tuhansien eurojen lunnaat. Koko joukko elää meidän verorahoilla.

   Reply

   • No nämä veljeni Timo Metsäsen kommentit ei aina ole kauhean hauskoja. Timo nää menee jo vähän sairaaksi !!

   • Olen tänään lähettänyt Sepolle kopion eilen tekemäni rikosilmoituksesta äitini KP:n puolesta Seppo Metsäsestä ja kaveristaan. Sekä ulosottolaskun.

    Seppo on yhdessä AA Andrei Aganimov Asianajotoimisto Itäinen@Ojantakainen kanssa tyhjentäneet äitimme kuolinpesän pankkitilin Sepon henkilökohtaisten velkojen vuoksi, noin 8.300€ + korot.

    2000€ Andylle ja Sepolle Tekaistulle Helsingin Ateriapalvelu, joka on Sepon ex. Tikkurilan Kirppis Tmi on laitettu samasta AA toimiston IP osoitteesta 860€, jolloin tili meni meni tyhjäksi.

    Sain eilen ilmoituksen Ulosottovirastolta, että 03/2017 kuollut äitini on nyt, Sepon kavallukset, maksuvälinepetoksen ja Sepolle maksettu osuus on maksettu ko. AA Andylle, rahanpesu ilmeisesti…..seurauksena Kuollut äitini on nyt ulosotossa.
    Andy ja Seppo ovat tienneet tilin kavaltamisen seuraukset.

    Kyseinen summa on hoitokodissa olleen äitini säästöt n. 4 vuoden ajalta.

    Millaiset siat voivat viedä, tänä vuonna olisi ollut jo 90 vee, säästöt häikäilemättä henkilökohtaiseen käyttöönsä.

    Sepillä on laittomasti haltuunottamansa Lopen kiinteistön maksamattomia laskuja sitten 2018 Lindorffin kautta oikeudellisesta perinnässä, eli Käräjillä tusinan verran.

    Lisäksi Sepillä on ko. Kiinteistön vuokria maksamatta noin 120.000€ ja muut kavalletut varat, ehkä kymppitonnia.

    Jos joku haluaa todisteet: equal.helsinki@gmail.com ja toimitan.

    Timo

    Yriitän säilyttää kuolleiden vanhempieni kunnian.

   • Tänään Seppo Juhani Metsänen Itä-Uudenmaan Käräjäoikeudessa, jossa häneltä haetaan vanhempiemme kuolinpesille korvausta anastetusta omaisuudesta, tunnusti kavaltaneensa äitimme kuolinpesän tyhjäksi perusteinaan se, että muistotilaisuudessa oli pitänyt omat bileet.
    860€, on kyllä vedetty kaljaa kaksin käsin.
    3,5 vuotta Myöhemmin, laki sallii 3 vuotta.
    Samoin myönsi maksaneensa omia asianajokulujaan.
    Lopuksi uhkasi hakata polveni.
    Vartia vahti koko käsittelyn ajan Seppoa.

    Taparikollinen.

   • Ylläolevat väitteet liittyen Seppo Metsäseen tai tämän perheeseen ovat täysin valheellisia.

    Timo Matti Metsänen, Tatekonsultit Oy:n toimitusjohtaja on todistettavasti mm. useista kunnianloukkauksista ja pahoinpitelyistä, sekä ainakin yhdestä ampuma-aserikoksesta tuomittu rikollinen (katso esim. Helsingin käräjäoikeus, asianumero R19/2828). Timo Matti Metsänen kirjoittelee milloin minnekin internettiin omia sairaita fantasioitaan veljestään ja tämän perheestä, ja mahdollisesti monista muistakin täysin viattomista sivullisista (haluaa siis varmaan lisää tuomioita rikosrekisteriinsä ja lisää velkaa ulosottoon?). Nämä Timo Matti Metsäsen sepustukset ovat olleet poikkeuksetta juuri ylläolevan kaltaisesti todella sekavia ja häiriintyneitä, sekä täydellisesti valheellisia. Timo Matti Metsänen on näiden sekavien kirjallisten tuotoksiensa lisäksi myös mm. pahoinpidellyt oman veljensä lyömällä tämän lankulla tajuttomaksi, ja vieläpä todella raukkamaisesti takaapäin (Helsingin käräjäoikeus, asianumero R18/2715, edennyt hovioikeuteen, jossa ainoaksi asiassa rikokseen syyllistyneeksi todettu Timo Matti Metsänen). Eikä tämä siis todellakaan ole ainoa Timo Matti Metsäsen saama pahoinpitelytuomio! Timo Matti Metsänen näyttäisi kirjallisen ulosantinsa perusteella olevan täydellisesti omien sairaiden fantasioidensa sekoittama, sillä minkäänlaista kosketusta todellisuuteen ei näissä Timon kirjoituksissa ole. Timo Matti Metsänen on siis täysin yksiselitteisesti ja todistettavasti rikosrekisterin omaava taparikollinen. Seppo Metsästä puolestaan ei ole kertaakaan tuomittu rikoksesta.

    Timo Matti Metsänen on tuomittu useista kunnianloukkauksista liittyen juurikin ylläolevan kaltaisiin valheellisiin kirjoituksiin (katso esimerkiksi Helsingin käräjäoikeuden päätös asianumerolla R19/2828). Kaikki ylläolevat väitteet liittyen Seppo Metsäseen tai tämän perheeseen ovat siis aivan täydellisesti pelkkää Timo Matti Metsäsen sairasta fantasiaa. Kovinkaan suurella kognitiivisella kapasiteetilla varustettu yksilö ei Timo voi todellakaan olla, sillä Timo parka ilmeisesti luulee oikeasti, että joku voisi uskoa näitä hänen sekavia sepustuksiaan. On kyllä taas kerran todella säälittävää touhua tämä Timo Matti Metsäsen sekoilu. Sairasta, häiriintynyttä ja aivan poikkeuksellisen säälittävää.

  • 1234

   Reply

  • Timo Metsäsen oikeudenkäyntiasiakirjasta jossa Timo Metsänen tuomittiin pahoinpitelystä.
   Tässä lääkärinraportti.
   Timo Metsänen on pahoinpidellyt vaimonsa lääkärintodistuksen mukaan siten että hänelle on aiheutunut vasempaan kylkeen mustelma ja voimakas painoarkuus, molempiin käsiin laaja-alaiset mustelmat, kaulaan, n 10 cm pituinen repäisynaarmu ja painoarkuus päälaelle. Myös puolisoiden toisen lapsen odotusajan raskauden seurantaraportista käy ilmi että Timo Metsänen on potkaissut raskaana olevaa vaimoaan ristiselkään. Seuraava pahoinpitely samasta oikeuden asiakirjasta. Timo Metsänen on pakottanut vaimonsa allekirjoittamaan asiakirjan väkivaltaisesti ja edellisestä väkivaltaisuudesta on kulunut vasta viikko.
   Timo Metsäsen avioliiton kummatkin lapset ovat muuttaneet nimensä ja heillä on suojanaan turvakielto jossa Timo Metsästä kielletään pahoinpitelyjen takia lähestymästä heitä.
   Timo Metsäsellä oli ennen yritys nimeltään Tritium Oy mutta yritys piti lakkauttaa koska yrityksestä alkoi tulla netissä niin paljon negatiivistä palautetta. Timo ei voinut käsittää miksi kaikki asiakkaat piti aina haastaa oikeuteen. Nyt Timolla on yritys nimeltään Tate konsultit. En suosittele !
   Timo nauttii kiusanteosta, väkivallasta ja ihmisten oikeuteen haastamisesta. Parhaillaan Timolla on menossa oikedenkäynti veljeään kohtaan jossa Timo syyttää veljeään ja pesänselvittäjää vanhempiensa kuolinpesän rikkomisesta ja irtaimiston varastamisesta, asioista jotka on itse tehnyt. Timo hävittänyt tavarat ja rikkonut talon kun hänen mielestään talo kuuluu hänelle.

   Reply

  • Nyt Timo Metsäselle Tate konsultit varoitukseksi !! Olemme saaneet poliisilta käsiimme oikeudenkäyntiasiakirjan jossa Timoa syytetään alaikäisen lapsen seksuaalisesta häirinnästä.
   Alamme seuraavaksi käsittelemään asiaa täällä.
   Timo, päätät asian itse !!!

   Reply

   • Siis onko tää Timo Metsänen myös lapsiin sekaantuja?!?! Voisitko Tero laittaa jotain linkkiä noihin asiakirjoihin niin saatais satavarma vahvistus tälle infolle ja vois huoletta levittää tätä ihmisten tietoon? Tiesin että kysessä on aivan kuvottava tapaus kun valitettavasti oon joutunut tekemisiin tän paskan kanssa jokunen vuosi takaperin. Mutta että kaikkien sekopäisten uhkailujensa lisäksi vielä kirjottelee tollasta paskaa muista nettiin ja HAKKAA RASKAANAOLEVAA VAIMOAAN…JA SITTEN VIELÄ HÄIRITSEE LAPSIA SEKSUAALISESTI?!?! Siis hyi vittu!!! Miten tollanen paska voi olla vapaana tässä yhteiskunnassa?!? Kertoo kyllä melkoisesti ihmisestä jos omat lapsetkin muuttaa nimensä ja hankkii turvakiellon! Tästä pitäis kyllä ihmisten ruveta levittämään infoa ympäriinsä että kaikki asiakkaat tietäisivät minkälaisen tyypin kanssa ovat tekemisissä. Siis aivan vitun kuvottavaa! Sietäisivät laittaa tollaset paskamadot pysyvästi vankilaan!

    Pienellä googlauksella löyty että Timo on näköjään töissä insinööritoimisto Planmaxilla projektipäällikkönä ja sähkösuunnittelijana. Tuolta löytyy jopa naamakuvaa että voi tarkistaa minkä näköisestä tyypistä on kyse. Juurikin sama tyyppi mistä täällä puhutaan:
    *https://planmax.fi/yhteystiedot/*

    Ja tosiaan ilmeisesti toi Tate konsultit Oy on sen oma firma:
    *https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/tate-konsultit-oy/05060686/rekisteritiedot*

    #rikolliset #tate_konsultit_oy #naistenhakkaajat #tate_konsultit #lastenseksuaalinenhäirintäepäily #tatekonsultit #rikolliset #tatekonsultitoy #tuomitutrikolliset #tatekonsultit_oy #taparikolliset
    #tate_konsultit_oy_rikollisuus #tatekonsultittjonrikollinen

  • Kiitos viesteistäsi Tero, tiesimmekin näistä suurimman osan. Laitamme tästä lähtien kaiken tämän infon jokaisen vähääkään Timo Metsäsen kirjoitukselta näyttävän sisällön yhteyteen. Tarvittaessa rupeamme aktiivisesti jakamaan tätä infoa eri alustoille.

   Reply

  • Siis onko tää Timo Metsänen myös lapsiin sekaantuja?!?! Voisitko Tero laittaa jotain linkkiä noihin asiakirjoihin niin saatais satavarma vahvistus tälle infolle ja vois huoletta levittää tätä ihmisten tietoon? Tiesin että kysessä on aivan kuvottava tapaus kun valitettavasti oon joutunut tekemisiin tän paskan kanssa jokunen vuosi takaperin. Mutta että kaikkien sekopäisten uhkailujensa lisäksi vielä kirjottelee tollasta paskaa muista nettiin ja HAKKAA RASKAANAOLEVAA VAIMOAAN…JA SITTEN VIELÄ HÄIRITSEE LAPSIA SEKSUAALISESTI?!?! Siis hyi vittu!!! Miten tollanen paska voi olla vapaana tässä yhteiskunnassa?!? Kertoo kyllä melkoisesti ihmisestä jos omat lapsetkin muuttaa nimensä ja hankkii turvakiellon! Tästä pitäis kyllä ihmisten ruveta levittämään infoa ympäriinsä että kaikki asiakkaat tietäisivät minkälaisen tyypin kanssa ovat tekemisissä. Siis aivan vitun kuvottavaa! Sietäisivät laittaa tollaset paskamadot pysyvästi vankilaan!

   Pienellä googlauksella löyty että Timo on näköjään töissä insinööritoimisto Planmaxilla projektipäällikkönä ja sähkösuunnittelijana. Tuolta löytyy jopa naamakuvaa että voi tarkistaa minkä näköisestä tyypistä on kyse. Juurikin sama tyyppi mistä täällä puhutaan:
   https://planmax.fi/yhteystiedot/

   Ja tosiaan ilmeisesti toi Tate konsultit Oy on sen oma firma:
   *https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/tate-konsultit-oy/05060686/rekisteritiedot*

   #rikolliset #tate_konsultit_oy #naistenhakkaajat #tate_konsultit #lastenseksuaalinenhäirintäepäily #tatekonsultit #rikolliset #tatekonsultitoy #tuomitutrikolliset #tatekonsultit_oy #taparikolliset
   #tate_konsultit_oy_rikollisuus #tatekonsultittjonrikollinen

   Reply

  • Siis onko tää Timo Metsänen myös lapsiin sekaantuja?!?! Voisitko Tero laittaa jotain linkkiä noihin asiakirjoihin niin saatais satavarma vahvistus tälle infolle ja vois huoletta levittää tätä ihmisten tietoon? Tiesin että kysessä on aivan kuvottava tapaus kun valitettavasti oon joutunut tekemisiin tän paskan kanssa jokunen vuosi takaperin. Mutta että kaikkien sekopäisten uhkailujensa lisäksi vielä kirjottelee tollasta paskaa muista nettiin ja HAKKAA RASKAANAOLEVAA VAIMOAAN…JA SITTEN VIELÄ HÄIRITSEE LAPSIA SEKSUAALISESTI?!?! Siis hyi vittu!!! Miten tollanen paska voi olla vapaana tässä yhteiskunnassa?!? Kertoo kyllä melkoisesti ihmisestä jos omat lapsetkin muuttaa nimensä ja hankkii turvakiellon! Tästä pitäis kyllä ihmisten ruveta levittämään infoa ympäriinsä että kaikki asiakkaat tietäisivät minkälaisen tyypin kanssa ovat tekemisissä. Siis aivan vitun kuvottavaa! Sietäisivät laittaa tollaset paskamadot pysyvästi vankilaan!

   Pienellä googlauksella löyty että Timo on näköjään töissä insinööritoimisto Planmaxilla projektipäällikkönä ja sähkösuunnittelijana. Tuolta löytyy jopa naamakuvaa että voi tarkistaa minkä näköisestä tyypistä on kyse. Juurikin sama tyyppi mistä täällä puhutaan:
   —www.planmax.fi/yhteystiedot/—

   Ja tosiaan ilmeisesti toi Tate konsultit Oy on sen oma firma:
   —www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/tate-konsultit-oy/05060686/rekisteritiedot—

   #rikolliset #tate_konsultit_oy

   Reply

  • Seppo Juhani Metsänen, 01011957 on ollut koko ikänsä psykopaatti, vetänyt nuoresta alkaen bensaa, tinneriä ja bostikkia. Seppo on koko elämänsä ollut vain Kelan kasvatti.

   Jos admimistraattori ei vedä juttuja pois aamuun mennessä, jätän administraatorista rikosilmoituksen huomenna 250.000€ vahingoista.

   Julkaisen sen tällä palstalla.

   Vaadin poliisin sulkemaan koko palstan.

   Seppo Juhani Metsänen on tänään saanut haasteen kouraan ja lienee 400.000€ yhteisvastuullisesta korvauksesta hieman tolallaan.

   Tuo Tero on Sepon 2. Persoona, jonka kanssa hän keskustelee.

   Niin on Sepolla Muumit sekaisin laaksossa.

   Seppo voi kertoa myös kuinka 2000 pantiin Ulos varkaudesta Ikeassa. Pakotettiin työkkäristä ja ryhmä ei tajunnut, että oli valvontakameroiden alla….isämme maksoi 42.000 mummoa Sepon varkauksista.

   Reply

  • Seposta ja Sepon aministraattorista on äsken jättäneet rikosilmoituksen minä, vaimoni, tyttäreni, 2 yritykseni, työnantajani ja sen 8 työntekijää ja vaativat Seppo Juhanille ja administraattorille ehdottoman 4 vuoden vankeustuomion ja 450.000€ vahingonkorvauksen.

   Seppo sai tänään haasteen kouraan ja pää ei kestänyt, kun asuntonsa ja Serjan perintötalo menee
   pakkomyyntiin.

   Seuraavaksi lähtee turvaamistoimi ja kaverinsa kanssa 450.000€.

   Seppo voi kertoa miksi, joskaan ei uskalla .

   Jos Seppo olisi mies tai edes ämmä, hän hoitaisi asiansa kuntoon, mutta ei kykene siihen mielenterveysongelmiensa vuoksi.

   Seppoa tuskin voitaneen edes kutsua mieheksi, kun ei piip piip edes, Serjan kertoman mukaan ….2000?

   Timo

   Reply

  • Kaikille rakkaille tämän viihde”palstan”(sic) lukijoille:
   Tällä Timo Metsäsellä on ihan vakiintuneena tapana syytellä muita kaikesta rikollisesta mitä on ite tehny. Että lienee varmaan Timolla itsellään kokemusta tulla “pakotetuksi työkkäristä kun ei ryhmänä (sic) tajua olevansa valvontakameroiden alla”. Ja aika säälittävää haukkumisen yrittämistä on kyllä taas jälleen kerran. Lieneekö Timolla ollut vähän arka paikka kun on 2000 tajunnut että “ei edes piip piip”. Eihän niitä lapsia sen jälkeen ole tainnut tullakaan, että sopis kyllä ihan tarinaan…😬🤣

   En tuosta lasten seksuaalisesta häirinnästä nyt tosiaan varmasti tiedä, mutta kaikki muu täällä Timosta sanottu on aivan 100% varmasti totta. Ja on kyllä kaikin puolin aivan poikkeuksellisen häiriintynyt yksilö, toi sen lasten turvakielto tosiaan on täysin totta ja kertoo kyllä järkevälle ihmiselle millaisesta tyypistä on kyse 🤷‍♂️ Eikä tässä tietenkään tarvitse olla kovinkaan suuri älykkö että näkee kuinka sekasin tollasen matskun kirjoittaja on. Siis aivan täydellisesti irrallaan todellisuudestahan tää Timo on. Mitään tolkun tai totuuden häivääkään noissa jutuissa Seposta ei ole. Se psykopaatti täällä on kyllä joku aivan muu… 😬🤫

   Timolle:
   Kannattaiskohan sun Timo opetella jo pikkuhiljaa elämään ihmisiksi ja lopettaa se viattomien ihmisten kiusaaminen? Rikosilmoitus näistä on kuulemma jo laitettu menemään. Ja kun sulla jo tällaisesta on tuomioita menneisyydessä niin saat vaan kovemman rangaistuksen tällä kertaa ja joudut taas makselemaan korvauksia. Oliskohan järkevää vaan lopetella tällänen sekoilu pysyvästi?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria