SUN kirppis

KatuosoiteTavitie 1

Puhelin040 7060 902

Kotisivutsunkirppis.fi

SUN kirppis kertoo:

Sun-kirppis on valoisa itsepalvelukirpputori

Myyntipaikkamme ovat siistejä ja tilavia. (n.120 x 60cm) 2 pöytätasoa ja vaatetanko sekä taustaverkot joihin on helppo ripustaa pieniä tavaroita. Myyntipaikkoja on yli 200. Tiloihin tulee myös pieni kahvio.

Myytävien tuotteiden hinnoittelu käy helposti viivakoodillisilla hintatarroilla. Viivakoodit takaavat että myynti kohdistuu sinun tilillesi vaikka tuote olisi ajautunut väärään pöytään.

Pöydän voi varata suoraan verkkosivultamme ja maksaa varauksen yhteydessä. Myyntituotot saat suoraan tilillesi

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  13 kommenttia kirpputorista “SUN kirppis”

  • Uudenaikainen, avara, valoisa, siisti kirppis. Ystävällinen palvelu. Olen tykännyt asioida niin pöydänvuokraajana kuin ostajanakin. Myös kahvila ja lapsiparkki jossa mm. dvd katselu mahdollisuus. Sovituskoppi ja wc:t. Ostajia käy paljon.

   Reply

  • Kiva, valoisa ja rento paikka, jossa olen tehnyt hyvät myynnit ja hyviä löytöjä. Hintataso myyjillä kohtuullinen. Vähän hankala löytää, Sokeva-talon toisesta päädystä mennään sisään.

   Reply

  • Lasten lauantai 10.8.2013!
   http://sunkirppis.fi/lasten-lauantai-10-8-2013-klo-10-15/
   Tervetuloa!

   Reply

  • Valoisa ja siisti kirppis! Kivoja löytöjä olen tehnyt, hyvää tavaraa yleensä kohtuullisin hinnoin.
   Ensimmäinen myyntikokemus jäi varsin laihaksi, vaikka tavara oli hyvää ja jopa uudenveroista halvoilla hinnoilla ja myyntiaikakin sattui juuri koulujen alkuun, jolloin näytti kuitenkin asiakkaita olevan hyvin liikkeellä. Harmikseni ilmeisesti tavara ja ostajakunta eivät nyt kohdanneet. Lastenvaatteille taitaa olla eniten kysyntää täällä, ja sitä tarjontaakin sitten myös on.

   Reply

  • Ennennäkemätön AURINKOMYRSKY SUN-kirppiksellä!!!

   Myymme SATA viikkoa vain 20 eurolla kappale! Sata nopeinta saa siis huippuedullisen pöytäpaikan joulunalussiivouksia varten. Tule paikan päälle ja varaa pian omasi!

   Kampanjapöytien aloitus 28.10.-6.11.2013 välisenä aikana.

   HUOM: yksi viikko / talous!

   Aurinkomyrsky-pöytävaraus ei kerrytä leimoja.

   Syysterveisin

   Sun-kirppis

   Reply

  • Paljon lastenvaatteita, hyväkuntoisia naistenvaatteita edullisesti. Iso!

   Reply

  • Paljon tyhjiä pöytiä. Joskus saattaa löytää jotakin tavaraa ja näissä hinnat todella kohtuuhintaisia.
   Asiakaskunnan keski-ikä melko korkea, lisäksi korsolaisia lapsiperheitä. Merkkivaatteet, joissa luonnollisesti korkeampi hinta( <10e kuitenkin ) ei mene.
   En suosittele myyjälle.

   Reply

  • Me ollaan löydetty viisihenkiselle perheellemme mm. käyttämätön vedenkeitin, kaksi ehjää Ticketin välikausipukua eri pöydistä (29 euroa ja 35 euroa), paljon legoja(8-12 euroa/iso pussi) ja paljon retrokamaa mm. verhoja, vanhoja pelejä ym. Futiskampetta löytyy usein, olisko syynä se että Korsossa aktiivinen Kopse? Meandit lastenvaatteista ihmeen edullisia, tuolla ei myy trokarit vaan oikeat perheet. Itse en ole vielä pöytää varannut mutta asiakkaana kiva käydä.

   Reply

  • Joku sanoi, että “paljon tyhjiä pöytiä” ja haluaisin hiukan lisätä siihen. Pöytiä on välillä tyhjänä, mutta se ei tarkoita etteikö myyjiä olisi paljon. Varsinkin nyt keväällä myynnissä on valtavia määriä lasten vaatteita ja hinnat ovat edullisimmasta päästä alueen kirppareista. Suosittelen lämpimästi kaikille, mutta erityisesti lapsiperheille.

   Reply

  • Olisi varmaan reilumpaa myöntää suoraan, että jotkut myyjät varastavat toisten tavaroita omiin pöytiinsä, kuin että tavarat “ajautuvat väärään pöytään”. Ne eivät ajaudu. SUN kirppiksellä liikkuu siis epärehellisiä myyjiä. En asioi sellaisessa paikassa.

   Reply

   • Aivan samaa mieltä. Asiakkaita pidetään tuolla idiootteina!

  • Myyjäkokemusta ko kirppiksestä viikon verran. Aivan uskomattoman huono palvelu ja henkilökunta. Siirsin pöydän isommalle kirppikselle lanttilaan ja heti alkoi myynti rullaamaan!!! Jouduin monta kertaa käymään turhaan kirppiksellä ( nyt ei siis puhuta pöydän siistimisestä.) henkilökunnan tunaroinnin takia. USKOMATONTA! Pelkät bensakulut jo söivät myynnin täysin. EN SUOSITTELE!

   Reply

  • SUN kirppistä ei enää ole Tavitiellä!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria