Lanttila

KatuosoitePorttikaari 2

Puhelin02 903 0111, 044 920 3154

Kotisivutlanttila.fi/vantaa

Lanttila kertoo:

Tervetuloa Perhekirppis Lanttilaan Vantaalle!

Lanttila on avara, valoisa ja viihtyisä perhekirppis.

Meiltä löydät:
– 390 myyntipöytää
– Kahvion hyvän valikoiman pullia ja pikkusuolaisia
Ja mikä on tärkeintä – Meillä kauppa käy!

Päivittäin vaihtuvat pöydät takaavat tavaroiden hyvän kierron ja selviät aina pikkurahalla!

Meillä on sinulle kaikki tarvittava;
hintatarrat, nuppineulat, teipit, hengarit jne…

Alakerrassa parkkihalli.

Tule ostoksille tai kierrätä kanssamme ja varaa oma myyntipöytäsi!

Terveisin,
Lanttilan palveleva henkilökunta

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  23 kommenttia kirpputorista “Lanttila”

  • Päätimme viedä myyntiin tavaraa ystävän kanssa myyntiin, paikka vaikutti vilkkaalta, siistiltä ja suurelta.
   Valitettavasti viikon aikana joudun tappiolle ja huomasimme kaverin kanssa että tavaroita oli paljon varastettu. Asialle ei voinut kuitenkaan mitään. Lastenvaatteetkin myivät vähän niin ja näin.

   Minulle syyksi 20euron koko viikon saldolle oli bussilakko.

   En voi suositella omasta puolestani, uskon että sijaitsee vähän huonossa paikassa minne monet julkisilla kulkevat eivät varta vasten lähde.

   Reply

   • VAROKAA VARKAITA Vantaan Lanttilassa!
    Meillä oli hälyttimet kaikissa “arvokkaammissa” tavaroissa, mutta hälyttimistä huolimatta juuri nämä arvokkaimmat tavarat varastettiin. Jos nyt sitten oikein spekuloi, niin voisin arvata että ne lähtivät sellaisten henkilöiden mukaan joilla oli paikassa oma pöytä, jolloin on helppoa vaihtaa oma tarra toisen tuotteeseen ja “ostaa” tuote kassalta jolloin hälytin lähtee pois kassaneidin toimesta ja “ostaja” eli varas maksaa tuotteen omalle tililleen. Tuottokin jäi minusta aika matalaksi noin 150€/vko, eikä se voi kovin korkeaksi noustakaan, kun ei sinne voi mitään arvokasta viedä, joten 1-2€:n sälää saa myydä aika paljon jos haluaa hyville voitoille. Harmi että ihmiset pilaavat hyvän idiksen varastamalla jo ennestään edullisia tuotteita.

   • Keskon työntekijät, joita on Vantaalla tuhansia, käyvät ostamassa Keskon kummastakin henkilökunnanmyymälästä alennuksella halpoja kemikaliotuotteita, vaatteita, elektroniikkaa ym. Siis uutta ja uudenveroista tavaraa. Muutamat keskolaiset tekevät sitä, että ostavat suuret määrät aletavaraa ja sitten myyvät sitä Lanttilassa kovalla voitolla. Keskon säännöissä on kiellettyä myydä henkilökunnanmyymälöistä ostettua tavaraa eteenpäin, eikä kirpputoreilla saa myydä käyttämätöntä tavaraa, joten tässä rikkovat sääntöjä niin keskolaiset jotka myyvät kuin Lanttilakin, joka sallii myydä.

  • Iso kirppis, josta olen joitakin löytöjä tehnyt. Loossit usein melko sekaisin, myyjät ja asiakkaat myös huomio – siisti pöytä houkuttelee asiakkaita paremmin!
   Miinusta huonosta valaistuksesta, varsinkin jossain hallin keskiosan paikkeilla tuntuu ettei loosseja ole valaistu ollenkaan ja korkealla hallin katossa olevat yleisvalot ei riitä (itseäni alkoi viime käynnillä, sateisena ja pimeänä päivänä, ahdistaa tuo pimeys ja tutkailinkin loosseja, toisista tosiaan puuttui kokonaan ne spottivalot!).

   Reply

  • MINULLA KYLLÄ KAUPPA KÄVI TODELLA HYVIN! VARKAUKSIA KYLLÄ ON JOKAISELLA KIRPPIKSELLÄ HÄLYISTÄ HUOLIMATTA.MUTTA HUONOSTA VALAISTUKSESTA OLEN SAMAA MIELTÄ . YKSI SYY ON MIKSI TOISILLA KÄY HUONOSTI KAUPPA ON LIKAISET RYPPYSET VAATTEET! KYLLÄ PUHDAS SIISTI TAVARA KÄY JOKA PAIKASSA KAUPAKSI PITÄÄ VÄHÄN AJATELLA OSTAISITKO ITSE HAISEVIA LIKAISIA VAATTEITA JA TAVAROITA.

   Reply

   • älä huuda

  • Minulla oli myyntipöytä kaksi viikkoa elokuussa ja myyntiä oli 486 euroa, nyt uudestaan kaksi viikkoa, josta vielä muutama päivä jäljellä ja saldo tällä hetkellä 375 euroa. Vien useasti lisää tavaraa myyntiin ja pidin huolen ettei paikka pursua liikaa tavaraa ja että käyn siistimässä paikkaa (myynnissä vaatteitani ja kirjoja ja muutama suurempi tavara kuten laskettelusukset ja monot) KAUPPA SIIS TODELLAKIN KÄY! myynti riippuu tosiaankin tavarasta, sen laadusta, hinnoittelusta ja pöydän siistimisestä. Minultakin tavaraa välillä hävisi, mutta löysin ne muista pöydistä tai laputtomista tuotteista, hälyttimien käyttö siis kannattaa ja korostan omaa aktiivisuutta tavaroidensa perään katsomisessa.

   Olen suositellut kavereileni ja muutamat heistä ovat ottaneet pöydän myös ja heilläkin myyntiä on ollut monen sadan euron edestä. Itse voin siis vain suositella paikkaa ! (:

   Reply

   • huvittavaa kun omistaja itse täällä kertoo miten kauppa käy:)

  • Älkää vaan lisätkö tohon infoon aukioloaikoja — niillähän ei kukaan tee mitään.

   Reply

  • Kävin Lanttilassa ensimmäistä kertaa. Ostin sähkölaitteen, joka maksoi 35€. Lapussa luki käyttämätön, eikä mikään ihme, sisällä kaikki johdot irti ja osia puuttui. Onneksi en laittanut pistorasiaan. JOTAIN VASTUUTA MYYJILLE!!!

   Reply

  • Netissä lukee että kirppis on auki 3 asti ja tultiin paikalle reilu 15 vaille ja ovet oli jo suljettu. Turhaan tultiin monen kilometrin päähän. En ole tulossa tälle kirppikselle enää. Ja epäselvät tiedot paikan sijainnista.

   Reply

  • Eikö tämä kirppis loppulisesti kiinni? Tänään oli kok ajan kiinn.

   Reply

  • Tutustumis reissu Antaksentien Lantilaan.Sama pa kuin aikaisempi mutta isonpi,tulipahan käytyä,ei kiinnosta.Toimitusjohtajan puheet lähteneet lapasesta suuresta ja siististä ,varsinainen sekaravara mellakka ,kukkia,vihanneksia , ym……..Lantilan herra on kuin Sulo Vileen ostetaan pa:ta halvalla kyllä kansa ostaa,ei mitään rotia 🙁 : ( : (

   Reply

  • Odottaisi että ensimmäisenä laitettaisiin uusi osoite nettiin, kun muutetaan.
   Tänään olisi ollut aikaa tutustua uuteen kirppikseen, mutta mihin menen ??????

   Reply

  • Tykkäsin! Valoisampi, kuin ennen. Viikonloppuisin myös itsemyynti puoli jossa en ole vielä käynyt.

   Reply

  • Myynti ei todellakaan lyö leiville. Ihan kaikki vähänkin arvokas varastetaan oli hälyttimet tai ei. 1-2e: n tavara ainoastaan myy. Tällä kattaa ehkä juuri ja juuri pöytävuokran. Harmi suurempi kun itse kalliilla ostetut tuotteet varastetaan järjestään. Täyttä hyväntekeväisyyttä varkaille ja oman ajan ja vaivan hukkaamista. Suosin Hietsua tästä lähin.

   Reply

  • Varkaat ovat kaikilla kirppareilla tuttu vieras, valitettavasti. Toinen asia johonka kiinnittäisin huomiota on: esim.ihmiset ottavat tuotteen loossista 100, hylkäävät tuotteen loosiin 200 syystä tai toisesta, siis tavara on “varastettu”. Vaatii kovasti aktivisuutta myyjältä jäljittää tuotteitaan joka loossista kun vuokra-aika loppuu. Siisteydestä olisi kyllä toivomisen varaa. Olen käynyt kolme kertaa lauantaina ja suuri ongelma tuntuu olevan myöskin se ettei “kassat vedä”. Ihmiset tuskastuu jonottamiseen ja heittävät tavarat lähimpään loosiin ja lähtevat pois. Ostettujen tavaroiden (lasit) pakkaus on myöskin vähän hankalaa, voisi parantaa.

   Reply

  • 2 viikon myyntisaldo: 100e myyntiä, 150e edestä varastettu. Kävin joka pvä järkkään ja tuomassa uutta. Nuo vatastetut hävisi aina lähes heti ne sinne tuotuani. Varkaiden paratiisi.

   Reply

  • Hälyttimillä ei mitään virkaa kun kirpparin wc:n ovilla ei ole hälyportteja. Vessat vielä kaukana kassoilta/hlökunnan silmistä. Sinne vaan livahtaa kassiin vaivihkaa piilotettujen tavaroiden kanssa rauhassa poistamaan hälyt.

   Reply

  • Kaikin puolin surkea paikka, pettymys kerta toisensa jälkeen. Epäsiisti, kuvottavat vessat, muutama hassu pukukoppi joissa mahtuu hädin tuskin kääntymään, kallis kahvila kuivalla pullalla, mitään ei saa myytyä ja parhaat tuotteet varastettiin (vaikka hälyt kiinni!). Toisen kerran kun yritin varata pöytää (lähellä kun sijaitsee) netin varausjärjestelmä ei toiminut, eikä viesteihini vastattu. Jäi varaamatta. En missään nimessä suosittele. Ainut plussa taitaa olla sijainti.

   Reply

  • kävin tänään mieheni kanssa lanttilassa ostimme yli neljän kympin edestä tavaraa ja vaatteita,ja fiilis oli mukava vaikka väkeä oli paljon,mutta kassalle päästyämme kohtelu oli jotain aivan uskomatonta..myyjä otti koreistamme tuotteita ja löi kassaan merkinnän ostetuksi,kunnes myyjä sai koristamme käsiin tuotteen /vaatekappaleen jonka olin valinnut yhdestä loosista ja pidin tästä mekosta erityisen paljon koska se oli sellainen armeijan tyylinen..sanoin vielä miehelleni että laitan tämän ja legginsit,jouluaaton rientoihin…se näytti osittain pitkältä paidalta mutta lapussa luki mekko ja hintakin oli vain 1,50 joten otin tämän mukaani.niin myyjä alkoi tutkailemaan tuotetta ja pitkään käänteli ja väänteli sitä käsissään…sanoi vain nyrpeästi että tämähän on paita,aloimme mieheni kanssa sanomaan siinä lukee mekko ja mitä sitten hän antoi toiselle myyjälle tämän haluamani tuotteen ja he alkoivat meitä syylistää että ihan kun me olisimme vaihtaneet hintalapun jostain toisesta tuotteesta jotta saisimme tämän kyseseisen tuotteen..OLIMME AIVAN PIHALLA JA SHOKISSA MITÄ TÄÄLÄ TAPAHTUU…he vain sanoivat että emme voi myydä tuotetta koska heidän mielestään se on paita ja lanttilassa tapahtuu hintalapun vaihtoa..joten..sanoimme soita myyjälle joka omistaa tuotteen ja vahvista asia.vastaus meille oli tyly ja lyhyt..meillä ei soitella myyjien perään…??????whatta f….. tämän vain sanon en mene tuohon liikkeeseen enään jalallanikaan,haistatan siihen suuntaan..rehellisiä ihmisiä syytetään tuolla tavalla..aivan älytöntä toimintaa..

   Reply

  • Toista kertaa varannut pöydän ja sama meno jatkuu vähänkään paremmat tavarat varastetaan. Vartijana ikivanha patu joka lähinnä hengailee ovilla.

   Reply

  • kiitos näistä kommenteista .Kerran käyneenä voin varmistaa että ei kannata mennä ostamaan eikä myymään.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria