Lähetyskirppis Patina

KatuosoiteTikkurilantie 44

Puhelin(09) 851 3430

Kotisivutuusimaa.sekl.fi

Lähetyskirppis Patina kertoo:

Otamme kiitollisuudella vastaan vaate- ja tavaralahjoituksia! Lahjoittamalla ja ostamalla tuet hyväntekeväisyys- ja lähetystyötä Kansanlähetyksen kautta

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  147 kommenttia kirpputorista “Lähetyskirppis Patina”

  • Kirpputorilta löytyy tavaraa äärettömän paljon.
   Tavarat saatu sivujen mukaan lahjoituksina, verrattuna siihen
   ja muutenkin hinnat ovat erittäin korkeat.
   Joissain tapauksissa jopa kalliimmat kuin kaupoissa!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Tosiaan hintahaitari paikassa vaihteleva, mutta kaikesta voi tinkiä ja tinkivätkin ihan mieluusti. Joten suu auki, jos joku miellyttää, mutta hinnasta olisi valmis pudottamaan euron tai pari.
    Olen hommannut paikasta ihan käyttötavaraa kuin sijoituksiakin. Joten suu auki suomalaiset ja shoppailemaan!!

  • Tyttäreni osti useat kengät Patinasta mutta yhdet niistä eccot tuntuivat hyvältä ja niissä ei ollut hintaa vaan kassa ilmoitti 5 euroa. Niistä mureni kantaosat parin käytön jälkeen. Murhe oli suuri maksetusta huonosta tuotteesta köyhälle nuorelle. Ei olisi pitänyt olla myynnissä lainkaan.

   Reply

  • Hinnat nousseet pilviin parin vuoden sisällä, mutta tavaraa on paljon ja löytöjä voi tehdä.

   Reply

  • Järjettömät hinnat! Tosiaankin monet tuotteet ovat jopa kalliimpia kuin kaupassa. Nauratti ja säälitti samaan aikaan moinen asiantuntemattomuus hinnoittelussa. Täällä tuskin voi tehdä löytöjä, vaan pikemminkin tulee huijatuksi. 🙁

   Reply

  • Hinnat kohtuuttoman kalliita, kun kyseessä on käytetty, likainen ja rikkinäinen tavara. Perusteita käytetyn tavaran kalliille hinnalle ei ole. Kuluja ei liiemmin tule, kun tuotteita ei järjestetä, ei ripusteta, ei hinnoitella, ei kuntoarvioida, eikä viestitetä. Sisään mennessä haju kertoo jo paljon laadusta.

   Jos joku haluaa maksaa kalliita hintoja ja tukea tätä uskontokuntaa, niin mikä ettei, mutta ekologisille ja ekonomisille ostajille ei paras paikka. Heinäkuussa lauantaisin kiinni, mutta siitähän ei kannata kertoa potentiaalisille ostajille esim. nettisivuilla.

   Onneksi kilpailu toimii ja syksyllä lähelle tulee SPR:n second hand -tavaratalo. Mieluummin vien kirpparirahat yleishyödylliseen avustustoimintaan jonka SPR pistänee hyvälle mallille.

   Reply

  • Tosi on. Kävin kesällä pikaisesti huomaten hintojen kalleuden. Ihme, että ihmiset viitsivät käydä siellä. Ajattelin itsekin vielä sen verran pistäytyä, että ehtisin koko alueen hinnat tarkastaa, Käväisykerralla ehdin katsoa vain pari pöytää. Melkeinpä huimasi.

   Reply

  • Ärsyttää, kun suurin osa tuotteista ilman hintaa. Sitten menet kassalta kysymään ja jonottelet ja siinä sitten katsellaan ja arvotaan hintoja. Joku vanha Onlyn toppi voi maksaa 8e ja taas arvokas retro 0,60e.. Ei mitään tajua hinnoissa ja vaihtelee ihan naaman mukaan. Spr Kontti pelaa reilua peliä eli tuotteissa kaikille samat hinnat ja kannatan kanssa sen hyväntekeväisyyttä enemmän kuin hihhuliseuran.

   Reply

  • Perinteisimpi kirppareita mitä enään löytyy, toi kassalla hinnoittelu on just ton mestan suola, olen ostanut paljon kaikenäköistä ja aina hinta ollut ihan säälittävän pieni, jos joku on tuntunnut kalliilta niin kyllä neuvotella on aina voinnut ja hinta tippunut.

   Reply

  • Aivan törkeät hinnat!!! Bongasin yhden Ikean pöytälampun, meillä kotona samanlainen, ostettu Ikeasta 50 % halvemmalla kuin täältä kirpparilta. Aivan uskomaton määrä tavaraa, mutta hinnoittelu niin korkea, ettei tee mieli edes katsella. Onneksi SPR:n ihana uusi tavaratalokirppis vieressä!!!

   Reply

  • Kyllä vaan aina olen saanut tosi halvalla kaiken, ihmettelen kommentteja kalliista hinnoista?? Mutta suurin osa tuotteista on melko kämäsiä, sitten sieltä penkomalla tekee toisinaan oikein hyviä löytöjä. Ja halvalla.

   Reply

   • Ei niitä kommentteja kalliista hinnoista kannata ihmetellä. Ne kumpuavat syvästä vihasta, sillä ne on kirjoittanut yksi ja sama ihminen, joka vihaa kristinuskoa ja kirkkoa. Patinahan on kirkon kirppari. Tuskin hän on ikinä siellä käynytkään, kunhan mollaa vain.

  • Juu hurskastelulla saa ihmeitä aikaan ,hinnatkin pilviin

   Reply

  • Mun lempparikirppis. Voi tehdä mainioita löytöjä ja hinnatkin kohdillaan. Olen löytänyt niin vaatetta kuin huonekalujakin, sekä kasan astioita. Tyylikäs paikka! Rakennus vielä joku vanha silkkitehdas. Kannattaa käydä vähän kauempaakin! Tila on sen verran iso, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin. 🙂

   Reply

   • Höpöhöpö. Törkeä kiskurimesta. Henkilökunta lohkaisee suuren osan tuotoista itärajan takaisiin reissuihinsa. Oma lehmä ojassa pompsauttaa hinnat pilviin.

  • Hinnat ovat sopivat, ja kirpputorilinjan mukaiset eli selvästi halvemmat kuin kaupassa, ja tavara on erittäin hyvälaatuista. Välillä voi löytää wanhoja 1950-luvun huonekaluja, lamppuja tai ryijyjä, jotka on hinnoiteltu alakanttiin. Plussana vielä, että raha menee kehitysmaiden avustustyöhön tarkkaan valvotuissa olosuhteissa, joten kukaan gepardihattuinen ei pääse vetämään välistä.

   Reply

   • NO JOHAN MAKE VITSIN VÄÄNSI ,KYL ON KALLIS MESTA

   • Ei mee kehitysapuun .otappa selvää

   • Rouvalle tiedoksi, että lähetystyö pitää sisällään myöskin kehitysmaakohteiden auttamista taloudellisesti, kouluttamalla jne. Siis aivan samaa palvelua kuin kehitysapu.

   • Kirpparlihinta saisi mielestäni olla korkeintaan 30 prossaa alkuperäisestä. Ikean tuotteita myydään kalliimmalla kuin ikeassa ja huonokuntoista ikean kamaa kaupataan puoleen hintaan normista ihan tosissaan. Käsittämättömät hinnat ja tökeröt selitykset.

  • Lähetyskirpputorin ylläpitokuluja on vaikka kuinka paljon, tiloihin ja henkilöstöön liittyviä, sisäisiä ja ulkoisia menoja, jne. Monet sanovat/ajattelevat että, lahjoituksiahan kaikki tuotteet ovat, joten ne voi melkeimpä ilmaiseksi myydä. Näin ei kyllä ole täysin mahdollista, muissakaan lähetyskirpputoreilla, vaikka kuinka ilmaiseksi ja paljon saisivatkin. Myymälän kuin myymälän toimintaan vaikuttaa, päähenkilöiden päätökset ja toiminta/tekemiset, myymälöiden asiakaspuolen henkilökunta voi ottaa asiakkailta palautetta ja toimittaa palautteet eteenpäin, päätäville tahoille. Ainahan on jotain pientä tai suurta tekemistä, jotta toiminta jatkuisi. Vapaaehtoiset ja monet muutkin ovat, omanajan sijasta kirpputorilla ilmaiseksi/lähes ilmaiseksi ja kiitos heille työstänsä, toivoittavasti tyytymättömät ottaisivat tämän huomioon ja antaisivat palautteensa maltilla. Lahjoituksethan on tarkoitettu niin että ne tuotot, menisivät hyvään tarkoitukseen apua tarvitseville ja osa vaatteista menee myös suoraan niitä tarvitseville. Monessa muussakin lähetystoiminnassa, toimitaan näin. No niin, tässähän tätä tekstiä sitten tulikin. Lopuksi viellä sanonta: Tutkitaan ennen kuin hutkitaan.

   Reply

   • Faktaa pöytään. Mikä liikevaihto,tuotto kulut. Ei luulis olevav vaikeaa kertoa rehellisesti mitä tulee ja mitä menee.

  • Piti viellä lisätä hinnoittelun suhteen että monessakaan kirpputorilla ei ole kovin suurta hinta tuntemusta, käytetyn tuotteen suhteen. On vanhaa arvotonta, arvokasta, yleistä ja mitä lie.

   Aika monelle tuotteelle on lähtöhintataulukko, joka ei aina auta/toimi arvioimiseen.

   Tähänkin ongelmaan tarvitsisi, ylempien tahojen huomiota ja järkeviä päätöksiä, jotka toimivat.

   Hinnoittelu ei ole aina niin yksiviivaista, aina halvan tuntuinen ei olekkaan niin halpaa ja kalliin tuntuinen taas voi olla arvoton. Moni pieni seikka voi vaikuttaa hintaan.
   Joissakin kirpputoreilla vuoden aikana välillä, myydään tietyn ajan kaikki alennettuun hintaan ym.

   Esimerkkejä: 3€ paita ja muusikoiden nimikirjoituksilla arvo tietysti nousee enemmän tai vähemmän.
   Tavaroissa voi huumorilla aluksi laskea paljonko kasa puuta tai rautaa/messinkiä maksaa ja lisätä siihen sitten ikälisä, suosio ja kuka on suunnittelija, ym. Jotkut muovituotteet ovat arvokkaita ja monet taas ei, eli raakaineetkaan ei aina määrää hintaa ja sekin että mikä kiiltää ei aina ole kultaa.

   Lisäksi voi olla harvinaisuuksia tai muutama kappale, joita ei enempää maailmassa ole, sekä tilattuja yksittäiskappaleita. Jälkeenpäin näitä asioita on aika vaikea tietää, kuin alan ihmiset ja kaikkea ei voi internetistäkään löytää kovin helposti tai ollenkaan.

   Markkinoita seuraamalla saa jonkunlaisen käsityksen arvon mittamisessa ja sitten on viellä eri harrastealojen myyntikanavia sekä huutokaupat ympäri maailmaa ym.

   Yleisesti ottaen perusvaatteille ja kengille, sekä joillekin perushuonekaluille kannattaa laittaa huokeat hinnat. Monet lastulevyhuonekalut ovat pinnoitettu muovikalvolla, joka mukailee eri puulajeja tai väriä. Vanhemissa lastulevyissä on aito tiikki/puuviilupinnoitus tai kiiltävä kovapinnoite. Lisäksi on purettavia ja kiinteitä huonekaluja, hyvin ja huonosti suunniteltuja ym. Tietyissä kalusteissa pitää ollakkin paksu kestävä muovipinnoite tai muu vastaava. Jaahas, tähän tulikin enemmän tekstiä jälleen kerran.

   Reply

  • Niin ja niillä yksittäiskappaleilla tai harvinaisuuksilla en tarkoittanut esim: Tekohampaita, silmälaseja tai proteeseja ym. Pitää kyllä todeta että, näidenkin suhteen on poikkeuksia. Elikä riittävällä taustatutkimuksella saa jotain tolkkua.

   Reply

  • Järkyttävän kallista!!! Myyjät kyttäsivät koko ajan, että meinaako varastaa… Paskasia lumppuja ylihinnoiteltu. Jotkut jopa 50% kalliimpia kuin uutena. Uskomatonta hyväksikäyttöä… eroan kirkosta tämän takia.

   Reply

   • Voin oikein hyvin ymmärtää teidän kilpailevien kirppisten pitäjien raivon, koska Patina on suosittu ja pidetty kirpputori. Luonnollisestikaan siellä ei ole “paskasia lumppuja”, koska kaikki vaatteet tarkastetaan ennen hyväksymistä, ja vaatteiden tulee olla pestyjä ja ehjiä. Olen itse tehnyt sieltä monia hyviä löytöjä halvalla, mm. toimivia kodinkoneita ja huonekaluja.

  • TULIHAN PYÖRÄHDETTYÄÄ.ALKOI AHDISTAA ,ÄKKIÄ ULOS.KOKONAISUUS OLI NEGA.TUOLLA JOS PALO TULIS EIHÄN SIELTÄ PÄÄSIS ULOS. EN SUOSITTELE.

   (╰_╯)#

   Reply

  • Kun ostin vaatteita,sain lahjotuksena sain heiltä pikku ötökät mukaani,rotua en tiennyt,oliko luteita,koita tai jotain muuta .Vaimo oli vihainen tuliaisista.Aikamoiset sapiskat sain..Eli ei ikuna enää tähä puotiin…:(

   Reply

  • Umehtunut lemu heti kun sisälle astuu,muistuttaa täyteen ahdettua lumpputoria.Ystäväni varoitteli oli ostanut vaatteita ,yritti pestä ei auttanut ,haju pysyi ,roskikseen oli vietävä.Rahan vastikkeeksi täyttä kakkaa !!!!!!! EN SUOSITTELE

   Reply

  • -30% just joo ,kävin säälitti kun yksi mies osti hopean värisen pikkumaljako jossa pikku rusetti kyljessä maljakon korkeus varmaan 10cm , hinta ovh oli 18,- sai 10,- ,vaimoni sanoi minulle että meillähän on noita muutama jossain kaapin perällä ,on tullut kylkiäis lahjana joskus aikoinaan.Näin sitä ihmisiä huijataan.Itse emme löytäneet mitään ja vaikka olis imaseks saanut ei iskenyt.Kahviakin olis saanut hajun ja pölyn keskellä,vaateet pölisee ,Mikä mahtaa olla hygieeni taso ? arveluttaa.Onneks on siistiäkin paikkoja ,missä kaikki ok.

   Reply

  • Olen käyttänyt tätä kirpputoria jo vuosia. Siellä haisee ei millekään, mikä on harvinaista. Olen erittäin tarkka nenästäni. Vaatteissa on valinnanvaraa, ne ovat edullisia, siistejä, ostan kaiken sieltä. Farkut, verkkarit, fleecet, takit, t-paidat, juhlamekot. Huonekalujakin olen löytänyt, lipastoja, mattoja, peilejä, koritavaraa, peittoja, lamppuja ym. Laukkuja saa halvalla, kenkiä en löydä koska kengännumeroni on 42. Pienijalkainen nainen saisi tuolta vaikka mitä. Tytär oli kerran mukana ja löysi jotkut muotikengät kokoa 37 ja samanlaisia oli katsellut netistä, hinta 100 euroa. Nyt lähtivät kympillä. Hän ei aikaisemmin ole ostanut mitään kirppareilta, nyt haluaa usein mukaan. Myyjät ovat ihania vanhuksia, eräskin mies mainio suustaan, hinnoittelevat kassalla hyvinkin halvalla, kaupanpäällisiäkin tyrkyttävät. Kukaan ei ole koskaan kytännyt siellä kierrellessäni ja sovittaessani.

   Reply

   • Pahan mielen kiskurikirppis tää Tikkurilan patina : (

  • Olen tyytyväinen kirpparikävijä vuosien ajalta. Ko kirpparin väki tekee hyvää työtä, ei tee bisnestä vaan tuotto ohjataan avustustoimintaan. Siellä olisi tarvetta vapaaehtoisista työtntekijöistä..

   Reply

  • Hirvitys on paikka tää Kieroa touhua ,kieronpi kuin korkkiruuvi,ei kannaa luottaa tähän paikkaan.vilunkia tehdään niin paljon etä illalla onkin syntien säkki täynä,jota sitten anteeksi pyydetään ja seuraavana päivänä uusiksi tehdään .Onneksi ei paikka ainut Tikkurilassa ,mä tykkään siitä paikasta jonne mennään mealiportaat ylös patskun yläkerrassa

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Ilmoita virheellisistä tiedoista. Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta: […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Ilmoita virheellisistä tiedoista. Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta: […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Lähetyskirppis Patina – Vantaan parhaat kirppikset … – Lähetyskirppis Patina – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria