Vaasan Oma Tori Oy

KatuosoiteLiisanlehdontie 2 / Liselundsvägen 2

Puhelin06 356 7644

Kotisivutomatori.fi

Vaasan Oma Tori Oy kertoo:

Helpoin tapa löytää vanhoille tai miksei uusillekin tavaroille uusi omistaja! Meiltä löytyy 550 paikkaa ja paikkavaraukset voit tehdä numeroon 06 356 7644 tai tulemalla paikan päälle.

Runsaasti lastenvaatteita, työkaluja, huonekaluja, tietokoneita, polkupyöriä, leluja, kirjoja ja paljon muuta.

Pöytävuokra alkaen 14€/ viikko.

Hyvä parkkipaikka, helppo tuoda tavaraa.

Vällkommen!

Vi önskar Dej bra affärer hos Oma Tori! Reservera din försäljningsplats från vår kassa eller per telefon i nummer 06 356 7644.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vaasassa

  5 kommenttia kirpputorista “Vaasan Oma Tori Oy”

  • Tavaraa on paljon ja todella sotkuista! Uusien ja vanhojen tavaroiden sekamelskaa ja varsinkin hallin peräosa on kuin jäteasema/kaatopaikka.. Nuhjuinen vaikutelma pistää silmään heti kun astuu ovesta sisälle.
   Ainut positiivisuus on ystävällinen palvelu ja edullinen kahvio sekä tilava parkkipaikka.

   Reply

  • Oma-Tori on mielestäni juuri sellainen, kun kirpparin kuuluu olla .Löytyy kaikkea lastenvaatteista työkaluihin. Olen sitä mieltä, että kirpputorin kuuluu olla juuri tuollainen. Myimme perheen ylimääräiset tavarat kahdessa viikossa pois. Vuokran jälkeen käteen jäi 580€. Vähän vaivaa se vaatii, ja hinnoitella oikein. Kävimme parin päivän välein tuomassa lisää tavaraa ja huomasimme, että myös Oma-Torin henkilökunta oli pitänyt pöytää siistinä. Pois lähtiessä lapset saivat tikkarin, pieni ele, mutta nyt lapset haluavat sinne trampoliinille pomppimaan kaiken aikaa. Me kyllä tykkäsimme kovasti.

   Reply

  • Isot myyntitilat ja tilava parkkipaikka. Ikävää kylläkin, että isoon halliin mahtuu myös iso kasa silkkaa kaatopaikkarojua joka lojuu siellä vuodesta toiseen.(perähalli). Etuosa on siistitty hetki sitten. kiitos siitä. Viihtyvyys lisääntyi. Parkkipaikka on kuin mikäkin perunapelto. No mutta, jos iskari laukeaa siihen niin sisältä varmasti löytyy uusi. Palvelu on ihan ok. Kirjoja ja koriste-esineitä siellä on ihan mukavasti tarjolla. Vaatteitakin villi valikoima. Yleisesti tavara vaihtuu pöydissä kehnosti ja monet hyllyt täynnä jostain konkunrssipesästä tai vastaavasta aikoinaan halvalla ostettua ja nyt ylihinnoiteltua rihkamaa. “Täyteen ahdetut hyllyt näyttävät siltä kuin ne oksentaisiva ylimääräiset tavarat lattialle” Rikkinäistä moottorisaa, maalitahraista vesihanaa tai puoliksi juotua menneniä metsästettäessä on mesta mitä mainioin.
   Asteikolla 4-10 voi kuitenkin 7- antaa. Kaaottinen perähalli pelkästää jo estää nousun 8 ylöspäin.
   Aina siellä kuitenkin se tunti menee pällistellessä ja happikin hallissa tuntuu riittävän mainiosti. Pienellä vaivalla saisi paikasta kilpailioidensa veroisen kirpputorin.

   Reply

  • Kävin tänään ja paikka on siivottu. Palvelu oli moitteetonta kuten aina.

   Reply

  • Aivan mahtava paikka. Kerrankin kirpputori, josta löytyy muutakin kuin lastenvaatetta. Oma-Torilta löytyy kaikkea ja suuri osa myyjistä ei yritä kiskurihintoja vaan haluaa päästä tavarasta eroon.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria