Uudenkaupungin Torikirppis

KatuosoiteKoulukatu 7 (Kräkin talon alakerta)

Puhelin044 745 0060

Kotisivuttorikirppis.fi

Uudenkaupungin Torikirppis kertoo:

Uudenkaupungin Torikirppis – Iso kirpputori aivan torin laidalla. Tervetuloa!

Torikirppis on yli 500 neliön tilaltaan keskustan suurin kirpputori ja sen sijainti on aivan torin laidalla. Asiakkaiden käytössä on 102 loossia, 56 tangotonta ja 44 tangollista sekä 2 pelkkää tangollista paikkaa.. Tangoton loossi maksaa 20€/6myyntipäivää ja 36€/ 12 myyntipäivää. Tangollinen loossi 23€/ 6 myyntipäivää ja 42€/ 12 myyntipäivää. Pelkkä tanko maksaa 10€/6myyntipäivää ja 18€/12 myyntipäivää.

Kirpputorilta löytyy myös pienimuotoinen kahvila, josta saa kahvia, teetä virvokkeita, pullaa ja makeisia. Lapsille on oma leikkinurkka. Kirppikseltä löytyy myös asiakas WC.

Jos olet liikuntarajoitteinen, kirpputorille pääsee työvoimatoimiston oven kautta hissillä, mutta vinkkaa ennen ovelta, tai soita 044 745 0060, niin tulen avaamaan oven. Hissillä tullaan P kerrokseen.

Kirpputorilla käy vain KÄTEINEN. Kirpputorilla TALLENTAVA kameravalvonta.

Torikirppiksen asiakkaiden käytössä on langaton nettiyhteys.
Eli omalla kannettavalla tai kännykällä voi kirppiksellä käytää nettiä maksutta.(Salasanan saa kassalta)

Tervetuloa tekemään löytöjä tai myymään turhat tavarat pois !!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Uudessakaupungissa

  15 kommenttia kirpputorista “Uudenkaupungin Torikirppis”

  • Uudenkaupungin Torikirppis vietti avajaisiaan toukokuussa 2011.

   Reply

  • Kaupungin paras kirppis!! Tilava, valoisa, siisti. Hinnat edulliset. Todella ihana myyjä (omistaja).

   Reply

  • Kauhean sotkuinen kirpputori ja epäystävällistä palvelua eikä sellainen käytös kuulu palvelutyöhön todellakaan.

   Reply

  • Olen jonkun kerran käynyt, mielestäni tilava, siisti ja asiakaspalvelu oli vailla vertaa.
   Tulen mielelläni toistekin kun Uuteenkaupunkiin tulen.

   Reply

  • Todella hyvässä paikkaa kaupungin keskustassa, hyvät tilat katsella mitä ostelisi ja kiva myyjä/omistaja

   Reply

  • Torikirppiksen pitäjä on viimeinen ihminen maailmassa jota syyttäisin huonosta asiakaspalvelusta. Jos loosit ovat sotkuiset siitä tuskin voi syyttää omistajaa, loosin vuokrannut vastaa itse koppinsa kunnosta.
   Olen kierrellyt kirppiksiä jo 20 vuotta asiakkaana ja monesti myynyt omia tavaroitani useassa eri paikassa. Uudenkaupungin torikirppikselle antaisin täyden arvosanan…ILMAISET päivän lehdet, ILMAINEN asiakas wc, avarat ja siistit käytävät, kahvila kohtuuhinnoin, hissi liikuntarajoitteisille ja vanhemmille lasten rattaiden kanssa ja ennekaikkea MAHTAVA omistaja!!! Mun puolesta te Hesalaiset voitte kierrellä siellä omassa pikku kylässänne niitä likaisia ja sikahinnoiteltuja kirppareitanne.

   Reply

   • Miksi moinen suhtautuminen hesalaisia yms. kohtaan

  • ihmeen paljon annettu kehuja mutta olen ihan eri mieltä asiasta kun tänään käytiin oikein tutustumassa tähän kirpputoriin kun sukulaiset kehui niin paljon tätä ja täällä oli kehuttu.

   Reply

  • Tilava ja valoisa kirppis keskellä kaupunkia. Ei ole ahtaita käytäviä ja hyvää tavaraa myynnissä. Tulen toistekin ostoksille sillä tein hyviä löytöjä. Kameravalvonta pitää myös mahdolliset varkaatkin loitolla.

   Reply

  • Omistaja vaihtunut heinä-elokuun vaihteessa. Kirppari kokenut täydellisen alasajon sen myötä! Sellainen nykyään, että voi siellä aikaansa tappaa, ei paljon muuta. Nyt jo ikävä entistä omistajaa ja hänen aikaa

   Reply

  • 2 Kertaa vieraillut ulkopaikkakuntalaisena ja voin vaan suositella. Ekalla kerralla kun olin yksin lapsen kanssa rattailla niin avulias nuori tyttö kassalla tarjosi apua pyytämättä. Molemmilla kerroilla kivoja löytöjä pikkurahalla 🙂

   Reply

  • Luulin ettei kirpputori, omistajan vaihdolla, voi paljoa muutttua -olin väärässä. Ero on kuin yöllä ja päivällä -en pidä nykyisestä tyylistä, uutta halpisrihkamaa loosit täynnä.
   Ei kirpputori-ideaa paljon enää jäljellä.

   Reply

   • Oltiin todella pettyneitä torikirppikseen. Lähinnä tuontisälppää ja hyvin vähän looseja missä oikeasti
    käytettyä hyväkuntoista tavaraa, mikä on kirpputorien idea. Ensi kerralla eri kirppiksille Ukissa. Harmi, kun sijaintikin olis hyvä. Argg

  • Kirpputori muuttaa vanhan Euromarketin tiloihin (alinenkatu 19), ja laittaa kirppispaikat ja uudet tavarat erikseen, lisäksi omistajat ilmoittivat että kirppikselle tulee lasten leikkipaikka, pomppulinnalla ja kahvila !!
   Mielenkiinnolla odotamme avajaisia.

   Reply

  • Tämäki on lopettanu :/

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria