Tsempinkulma – Laiskan kirppis

KatuosoiteVanha Hämeentie 29

Puhelin040 704 8879

Kotisivuttsempinkulma.net

Tsempinkulma – Laiskan kirppis kertoo:

Laiskan Kirppis on aidosti palveleva kirpputori. Sinun tarvitsee tuoda myytävät tavarasi ja järjestää myyntitila mieleiseksesi vain yhden kerran. Me pidämme huolen siitä, että myyntipaikkasi näyttää siistiltä ja on järjestyksessä koko vuokra-ajan.

Paikkavuokramme on tarjouksesta riippuen 10 – 15 € / viikko, emmekä veloita myydyistä tuotteista myyntiprovisiota. Myyntiaikasi päätyttyä halutessasi pakkaamme myymättä jäädyt tavarat jättämiisi laatikoihin ja sinun tarvitsee vain noutaa ne ja tilityksesi. Voit hinnoitella tuotteesi jo kotona. Oheisesta linkistä saat tulostettua hintalappupohjat tai voit noutaa niitä etukäteen paikan päältä. Sivuillamme voit myös seurata eri myyntipaikoilla olevia myytäviä tuotteita ja myyjänä saat seurattua paikkasi tilannetta.

Tervetuloa Laiskan Kirppikselle!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  10 kommenttia kirpputorista “Tsempinkulma – Laiskan kirppis”

  • Onko tämä joku uusi vai vanhempi? En ole ainakaan koskaan kuullut tästä.

   Reply

  • Tietääkseni paikalla oli ennen toisen niminen kirppis: Pima (noin vuosi sitten)

   Reply

  • Eilen vein tavaraa myyntiin ja muutenkin kävin eka kerran täällä, sillä hetkellä ainakin oli asiakkaita ja kassalla jonoa. Tänään vein lisää tavaraa ja 3 tuotetta oli jo myyntipöydästä hävinnyt (toivottavasti myyty eikä joutunut voron taskuun tai ajautunut väärään loosiin), mielenkiinnolla odottelen loppuviikkoa, miten kauppa käy. Harmi, ettei ole sunnuntaisin auki, jolloin moni kiertelee kirppareita. Siisti kirppis, hyvä palvelu.

   Reply

   • 2 viikkoa oli tavarat myynnissä, naisten vaatteet ja kengät ja terveysaiheiset kirjat eivät oikein tehneet kauppaansa, vauvan vaatteita meni paremmin samoin keittiötarvikkeita (kattilaa, vuokaa, paistinpannua jne.), hajuvedetkin olivat kelvanneet. Puolet myynnistä tuli “normaalihinnalla”, puolet -50%. Voi olla, että hinnoitteluni oli yläkanttiin, mutta tavara oli kuitenkin niin hyvälaatuista, etten ihan pilkkahintaan laittanut vaikka se kai on kirpparin tarkoitus…

  • Ystävällinen palvelu, hiljaista oli, kun arkena kävin. valoisa ja hienoa se, kun itse ei tarvi käydä jokapäivä siivoamassa hyllyjä.

   Reply

  • Hyvin pieni kirppis, olikohan nelja ehka kymmenen metrin hyllya. Tavara oli sita luokkaa etta itse olisin heittanut roskiin tai kierratykseen enka olis vieny kirpputorille suurimmaksi osaksi.

   Reply

   • No ei oo todellakaan mitään neljää hyllyä vaan :D, tila jatkuu toiseen huoneeseen – ihan sopivan kokonen kirppis vaikka onkin pienehkö. Vein tänään tavaraa myyntiin, tosi ystävällinen palvelu ja pöytävuokra vain 10e/viikko! Huomenna lisää tavaraa myyntiin 🙂

  • Kiva, valoisa ja hyvä palvelu! Huippua että myyntipaikasta pidetään huolta kirppiksen toimesta! Itselläni pöytä juuri vuokrattuna, saas nähdä kuinka kauppa käy 🙂

   Reply

  • Ankean pieni koppi kirppiksenä. Ei mitään ostettavaa ja hiljaista oli, kun viikolla pistäydyin. Ei tänne.

   Reply

  • Todella hyvä kirppis, selkeä ja valoisa. Monet mukavat löydöt tehty täältä.. Suosittelen. 😊

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria