Kirppis-Center Länsikeskus

KatuosoiteViilarinkatu 4

Puhelin(02) 536 9500

Kotisivutkirppiscenter.com

Kirppis-Center Länsikeskus kertoo:

Kirpputoreillamme käy asiakkaita, vuonna 2010 yli 900 000 kävijää. Meillä käy kauppa! Kirppis-Centerit sijaitsevat vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella – meille on helppo tulla.

Myyntipaikkamme ovat haluttuja, varaa siis paikkasi ajoissa. Voit tehdä varauksen helposti netissä. Saat vahvistuksen varauksesta tekstiviestillä.

Kirppis-Centereiden yhteydessä myös halpahalli Turun Tavaratori.

Kirppis-Center Länsikeskus on nykyaikainen, yli 1000 m2, valoisa ja viihtyisä, 250 myyntipaikkaa, tuhansia kävijöitä viikottain, kahvila, tietokonepohjainen kassajärjestelmä, sijainti vilkkaalla kauppakeskusalueella.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  10 kommenttia kirpputorista “Kirppis-Center Länsikeskus”

  • Turha viedä tänne myyntiin mitään – täällä ei kauppa käy. Parkkiksella olevat autot ovat Etolassa ja Elixiassa asioivien autoja.

   Reply

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
   Jakakaa, kiitos.
   Kuvia mekoista fb sivuilla Kotikulma sekä Lemmikille uusi koti.

   Reply

  • Sekavan oloinen kirppis, jotenkin “rähjäinen” tunnelma. Tavara löytyy kohtuuhinnalla ja valikoima jos ei valtava, niin kohtuuiso.

   Reply

  • Sopivan kokoinen, kiertää puolessa tunnissa-tunnissa. Varkaita houkuttelee myös, eli joka tavaraan pitäisi laittaa hälytin. Hälyttimien hintaa pitäisikin laskea tai lainata ilmaiseksi, koska henkilökunta ei kovin tarmokkaasti puutu varkaiden touhuun. Kielitaidottomaksi tekeytyminen pehmittää nuorten kassamyyjien epäluulot. Ja tavaroiden myyjäthän hävikin maksavat.

   Reply

   • Henkilökunta ottaa kyllä varkaustapaukset vakavasti. Olen nähnyt myyjiä juoksevan pitkin katuja varkaan perään. Varkaudet tuntuvat olevan jokaisen kirppiksen ongelma. Ja tavallaan hälyt saa ilmaiseksi, kun lisäät niiden hinnan myytävään tuotteen hintaan.

  • Mielestäni myin viikossa hyvin tavroitani ja vaatteitakin. Yksi Turun parhaista kirppiksistä.
   Mutta, tosi paha mieli tuli siitä, että kahdet kengät samana päivänä varastettiin, yksi naisten tunikamekko ja vielä viimeisenä myyntipäivänä Hälyttimellä varustetut punaiset housut. Myyjä sanoi, että joskus hälytin vain ei toimi? Kaikki paikat tutkin useaan otteeseen löytääkseni varastetut / kadonneet tuotteet. ( aika sekamelska oli näiden hintalaputtomien ja esim. vääriltä paikoilta löytyneiden tavaroiden keräyspaikka ja niitä oli paljon ). Vai olisiko jäänyt tavarat kassalta epähuomiossa laskuttamatta? Tiedä häntä.
   Oma vuokraloosi kyllä kannatta siivota vähintään joka toinen päivä. Liian täysinäisten ja sekaisten loosien ohi kävelen itsekin.
   Voi kunpa ihmiset ymmärtäisivät katsottuaan ja tutkittuaan tuotteita, että laittaisivat ne nätisti takaisin hyllyyn ja henkariin ja palauttaisivat oikeille paikoilleen.
   Voi te varkaat, miksi te viette ihan tavallisilta, usein varattomilta ihmisiltä. He eivät saa korvauksia mistään.

   Reply

  • Tätä henkilökuntaa ei varkaat voisi vähempää kiinnostaa.
   Monta kertaa nähnyt , että joku menee kassan ohi laukku selässä
   ilman että sitä pyydettäisi avaamaan.
   Samoin joku/jotkut repii kaikki pakkaukset rikki ja heittää tavarat ympäriinsä.
   Näistäkään ei henkilökunta välitä pätkääkään.
   Samoin vastuu näistä varkauksista sälytetään yksin kirppismyyjille
   eli pitäisi laittaa kaikkiin tavaroihin hälyttimet ja maksaa lisää
   KOVAN viikkovuokran lisäksi.

   Reply

  • Uskomatonta, että tämä pidetään avoinna koronapandemian vuoksi, vaikka lähialueiden muut, vastuulliset toimijat pitävät suljettuina

   Reply

  • Käyn usein, löysin viimeksi tytölle hyviä vaatteita . Laitan myös katsomani tavarat takaisin paikoilleen, ja myös lattialle pudonneet vaatteet henkariin tai hyllyyn. Hyvä kirppis

   Reply

  • Myyntipaikat alkavat täyttyä ja paljon mielenkiintoista ostettavaa löytyy..Asiakkaitakin enemmän.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria