Emmaus – Aurinkotehdas

KatuosoiteKirkkotie 6-10

Puhelin(02) 250 0958

Kotisivutemmaus.fi

Emmaus – Aurinkotehdas kertoo:

Tule tutustumaan ja tekemään edullisia ostoksia, myynnissä käytettyjä vaatteita ja kodin sisustustavaraa.
Otamme myös lahjoituksia vastaan!

Emmaus on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansainvälinen liike, jonka tehtävä on auttaa kärsiviä ja siten edistää oikeudenmukaisuutta ja rauhaa. Ostoksillasi tuet työtämme eri puolilla maailmaa erilaisten ihmisten tasa-arvoisen rinnakkaiselon hyväksi.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  9 kommenttia kirpputorista “Emmaus – Aurinkotehdas”

  • Puoli-ilmaiseksi lahjoitustavaraa. Ehjiä kenkiä, takkeja, leluja, lautasia jne. Tavarat on yleensä aika vanhoja, mutta ok hintasia ja tosiaan vielä puolet saa kirpparihinnoista ottaa pois.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Lahjoittakaa nyt ihmeessä jotain hyvääkin tavaraa!
   Ovat ihmiset hyvällä asialla parantamassa maailmaa.

   Reply

  • Tää on ihan käsittämättömän jemmassa, piilossa, tuolla jossain “onkohan se tämä ovi” -paikka ja tavara on ihan roinaa. Siis sellaista, ettei ole kehdattu vieressä olevaan Ekotoriinkaan viedä. Itse kirppari on lievästikin ilmaistuna kaaos, josta 9,5/10 on vuosikymmeniä vanhaa vaatetta.

   Reply

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa. Kuvia fb sivuilla “kotikulma” ja “lemmikille uusi koti”.
   Jakakaa, kiitos.

   Reply

  • Ei tosiaankaan ole niin paha kuin muut kommentoijat antavat olettaa! Tosiaan sisään mennään hieman mitäänsanomattomista ovista yms, mutta sisältä minusta tosi kiva :>
   Tavarat on lajiteltu vaateryhmittäin, ja kaikkea saa penkoa ihan rauhassa.

   Reply

  • Eikös tämän nimi ole nykyään Ekotori?
   Sellainen ainakin ilmoittaa osoitteeksi Kirkkotie 10.

   Reply

  • ekotori on samassa pihassa kadunpuolella ja emmaus sijaitsee ekotorin takana.

   Reply

  • tiedoksi mahdollisille kävijöille, emmaus on sulkenut.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria