Kyttälän Kirppis

KatuosoiteAleksanterinkatu 10

Puhelin0440 500 522

Kotisivutkyttalankirppis.fi

Kyttälän Kirppis kertoo:

Kyttälän Kirppis on siisti, miellyttävän palvelun kirpputori Tampereen keskustassa.

Kirpputori sijaitsee Tuomiokirkon välittömässä läheisyydessä, Satakunnankadun ja Aleksanterinkadun kulmassa osoitteessa Aleksanterinkatu 10.

Tilamme ovat kahdessa kerroksessa ja meillä on 117 myyntipöytää.
Kirpputorilta voit myös ostaa kahvit ja munkin, sekä muita virvokkeita.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  15 kommenttia kirpputorista “Kyttälän Kirppis”

  • Siisti kirppis, jossa ei haise, niinkuin joillain kirpputoreilla. Mukavat tytöt kassalla.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Olipas mukava poiketa iloisella ja reippaalla kirppiksellä! Asiakkaita tupsahti jatkuvasti
   ovesta ja kassan kautta kaikki ulos kurvasivat. Joten taitaa olla hyvä myyntipaikka.
   Kivat työt kassalla, minua palveli se mustahiuksinen tyttö ja homma toimi!
   Oli sen verran myönteinen kokemus että tein pöytävarauksen lähteissäni ja
   innokkaana odottelen oman pöytävuokraukseni alkamista!

   Reply

  • Minua myös useesti palvellut se mustahiuksinen tyttö.
   Mukava ihminen, piristää päivää!
   Kiva kirppis!

   🙂

   Reply

  • Mukava lähikirppis! Mutta voisi olla kehittämisen arvoinen idea, että otettaisiin mallia Radiokirppiksestä, jossa konsolipelit ovat kerättynä samaan laariin. Samaa ideaa voisi harkita vinyylien, CD-levyjen jne kohdalla.

   Reply

  • Kyttälän kirppiksesta on jäänyt kyllä hyvät fiilikses! Olen tehnyt sieltä mahtavia löytöjä asiakkaana. Varsinkin yläkerrasta tuntuu löytyvän aina jotain mielenkiintoista. Sijainti on loistava aivan Tampereen keskustassa (Stockmannin takana melkeimpä) ja vierestä alkaa “ranskalainen kortteli” missä on muutakin nähtävää ja tutkittavaa! Olen ollut Kyttälän kirppiksellä myös myyjänä muutamaan otteeseen, ja hyvin on kauppa käynyt! Työntekijät ovat myös avuliaita ja mukavia!

   Reply

  • Ruokkiksella tuli tänäänkin poikettua ja mukaan tarttu sateenvarjo, söpö puinen rasia ja villis. 🙂 Kantsee poiketa!

   Reply

  • “Vaarallinen” paikka. Olin lauantaikävelyllä ja ajattelin vilkaista sisään. Tuumin että jos jonkin sarjakuvan ostaisin. Isossa lapussa luki “40% alennus, lasketaan kassalla”. Siinähän sitten kävi niin että tuli ostettua paljon enemmän kuin oli tarkoitus. Eli ottakaa kangaskassi mukaan kun menette Kyttälälle. 🙂

   Reply

  • Paljon kirjoja ja astioita ja mukavan siisti paikka hyvällä sijainnilla. Itse en ole ikinä oikeastaan ostanut täältä mitään, kun olen muutaman kerran käynyt, mutta pelkkä kiertelykin on ollut ihan hauskaa.

   Reply

  • ei vakuuttanut millään tavalla. Useamman kerran käyny, tuntuu siltä että siellä on paljon samaa tavaraa ja myyjäkin vaikuttaa ylimieliseltä. En suosittele

   Reply

  • Surkea paikka. Kalliit hinnat ja ahtaat tilat. Miten tästä voi pitää?

   Reply

  • Ei kovin paljon perinteisiä itsepalvelukirppispöytiä, mutta vessaan pääsee 50 sentillä…

   Reply

   • Rento-Reiska, vessassa käynti on Kyttälän Kirppiksellä maksuton 🙂

  • Hyvä sijainti, mukava myyjä (ainakin tänään) ja siisti ilme. Löytöjäkin tuli tehtyä. Varaan myyntipöydän jossain vaiheessa 🙂

   Reply

  • Aiemmin yksi Tampereen parhaista kirppareista, mutta sitten jotain tapahtui. Nykyään on turha käydä, koska tavara ei vaihdu juuri lainkaan. Alakerta on aina ollut ihan toivoton, mutta nykyään yläkerrassakin on samat pöydät samoilla pitäjillä kuukaudesta toiseen. Sääli, joskus aikoinaan tuli tehtyä loistomyyntiä itsekin Kyttälässä, muttei enää kannata varata pöytää. vakimyyjien pöydät tappavat aina kirpparin.

   Reply

   • Kiitos Tuuli mielipiteestäsi. Olet oikeassa, että jotain on muuttunut.

    Kyttälän Kirppis on nykyään yhä myyntipöytiä vuokraava kirpputori.
    Mutta että pystymme jatkossakin tarjoamaan ihanille asikkaillemme mahdollisuutta kierrättää tavaroita kirpputorilla myymällä, olemme sulauttaneet liikkeemme toimintaa vanhan tavaran myymäläksi.

    Tiedän, että henkilökuntamme tekee kaikkensa pitääkseen myymälän tuotteet järjestyksessä ja karsien sellaisia tuotteita, mitkä eivät ole tehneet kauppaansa. Aina on mahdollista yrittää vielä enemmän ja myös kehittää toimintaa kannustavien asiakkaiden neuvoilla.

    Yhdessä asiassa olen erimieltä kanssasi. Tällä hetkellä tuotteemme ovat pääosin ns. kovaa tavaraa. Tämä antaa pöydän vuokraaja asiakkaalle huomattavan edun, jos hän myy sekalaisen sekoituksen kodin tavaraa. Koska kilpailevia vuokraajia on vähemmän, kuin vain pöytiä vuokraavissa kirpputoreissa. Lisäksi myönnämme esimerkiksi opiskelijoille -15 % alennuksen vuokrista, mikä tuo meille mukavasti pehmeetä tavaraa myyntiin.

    Tästä syystä meiltä pöydän vuokranneet palaavat yhä uudelleen asiakkaaksi.

    Terveisin

    Erno Mäntyniemi
    Kyttälän Kirppis Oy

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria