Kierrätyskeskus Nekala

KatuosoiteVihiojantie 26

Puhelin045 882 4155

Kotisivutpirkanmaankierratys.fi

Kierrätyskeskus Nekala kertoo:

Nekalassa Vihiojantie 26:sta löydät Pirkanmaan kierrätys -ja työtoiminta ry:n kierrätyskeskuksen.

Tiloista löytyy huonekaluja, vaatteita, astioita ym. kodin tavaraa.

Tervetuloa tekemään löytöjä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  17 kommenttia kirpputorista “Kierrätyskeskus Nekala”

  • Kiitos Tiinalle kierrätyskeskuksen ilmoittamisesta 🙂
   -ylläpito-

   Reply

   • Jos teille tuo vanhan nojatuolin, niin menee kierrätysmaksua 15€. Kaatopaikkamaksu k.o. tuolista on 5€.
    Se siitä kierrätyksestä.

   • No mikset vienyt tuolia sitten kaatopaikalle ? … täytyy muistaa että ei se kuljettaminen mitään ilmaista ole !!!

  • Pyysin hakemaan tavaraa. Tulivat. Katsoivat tavarat läpi ja totesivat että voivat kyllä viedä kaatopaikalle kunhan raotan lompakkoa. Nuo tavarat on varmasti kierrätyskelpoisia. Nyt joudun viemään tavarat kaatopaikalle, ja noista olisi joku voinut saada hyvät huonekalut.

   Reply

  • Noh, tuolla oli kiva käydä kun eivät kaikki tavarat maksaneet ja se oli kiva yllätys minulle ja itse kun olen vielä 13 ikä vuoden paikkella oli kiva juttu. Kun me teinit ollaan tälläisiä ilmais tavaran rakastajia ja sama juttu on myös vaatteiden suhteen:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) LoL pheople@@@@@@@ PeaCe T: mmmuuuuumipeikkko$$$$#####* lol ei lais vaan An$ku :-):-):-):-):-):-):-) XD Gamma Gamma Gamma

   Reply

  • se on niin väärin että ihmiset moitii kierätys keskusta ne ei ymmärrä että siinä on kulujakin jostain se tulo pitää saada vuokrat maksaa sähkö palkat auton pensat ja auton huollot ja sen haluusa pidot ja parkki paikka maksut

   Reply

  • Ei tunnu ilmainen tavara kelpaavan…
   Hyväkuntoinen pöytä, sängyn pääty lähes käyttämätön ja metallinen CD teline eivät kelvanneet! Syynä oli pöydän pinnassa olleet naarmut ja huono kierto. Uusia pöytiäkö ihmisten pitäisi ilmaiseksi antaa? samanlaisen CD telineen olen nähnyt myynnissä Nekalassa ja ostin itse nojatuolin, josta oli tyyny revennyt.. Miten ne olivat myyntiin päässeet? Olen muillakin kirppiksillä nähnyt huonokuntoisempaa tavaraa myynnissä.
   Kommentti oli “Heitä ROSKIIN!” SELLAISTA KIERRÄTYSTÄ!
   Olen läksyni oppinut.; enää en tarjoa yhdellekään “hyväntekeväisyys firmalle yhtäkään tavaraani, vaan kaikki menee kaatopaikalle jos ei suoraan myymällä mene kaupaksi.

   Reply

  • Olen käynyt tuolla kierrätyskeskuksella tasan kerran. Ostin yksittäisen kahvikupin, jonka pohjassa oli 0,59€ hintalappu. Suurimmassa osassa astioita ja monissa muissakin tavaroissa hinta puuttui kokonaan. Eli tiskin takaa sitten kai määrättiin pärstäkertoimen mukaan tuotteille hintaa. Myyjä sanoi, että anna euro. Näytin pohjasta hintaa. Sillä lapun hinnalla sen kupin ostin.

   Tavaroissa, joita myydään, hintojen pitää olla esillä. Vaikka sitten niin, että hyllyn reunassa olisi edes lappu asiakasta varten: tällä hyllyllä olevat tavarat 0.40, tällä hyllyllä 1.-, tällä 3.-. Vaikka puhutaan kierrätyksestä, hinnat tulee olla selvillä, kun mennään maksamaan. Pienissä ja suurissa rahasummissa samalla tavalla reilua peliä.

   Reply

  • Hintoja ei tosiaan ole esillä oikein missään tavaroissa. Ei ole kiva käydä kyselemässä, että mitä mikäkin maksaa.

   Reply

  • Itsellä samanmoinen kokemus, kun tulivat hakemaan sänkyjä, sohvaa jne. Ei kelpaa. No lahjoitin sitten kaikki + paljon muuta a-killalle. Ottakaahan sinne yhteyttä. Olivat todella kiitollisia kaikesta. Tuli oikein hyvä mieli kun joku joka tarvitsee saa niistä vielä jotain hyötyä!!

   Reply

  • Todella positiivista palvelua. Hinnat aina neuvoteltavissa.Mukava mennä, henkilökunta mukavaa ja palvelualtista..:).. ei niin virallista. tavaraa laidasta laitaan tarpeen mukaan ja hinta laatu suhde ok..:)

   Reply

  • tere ihan viksu paikka ja edulinen parkkikiekko sai olla enemmän aikaa lian pieni aika

   Reply

  • Paljon maksaisi vanhan jenkkisängyn haku ja kierrätys maksu ? Tai jos tuo itse mikä on kiertys maksu?

   Reply

  • Älkää aina valittako! Jos tavara menee kaatopaikalle siitä menee jätemaksu.Joka kuormasta.Joten viekää ne sinne itse ja lopettakaa tuo ainainen valittaminen.Koska tuo ainainen valittaminen ei johda mihinkään.Tai yrittäkää hankkia elämä.?!.

   Reply

  • Onhan todella kallis paikka!KIERRÄTYSKESKUS?sanoin hikisestä pöytä tuoli keittiöön hinnasta,kun monta kymppiä vaikka jalat heilu eikä mikään kaksinen muutenkaan.pitää vuokrat ja muut saada,että hinnassa ei ole neuvottelu varaa yhtään,voin hakea muualta ja kattoo mitä uus maksaa.oli kyllä niin tylyä asiakaspalvelua etten IKINÄ enää mene.ilmaset vanhat romut melkein uusien hintasia.maximoidaan tuotto ja sehän ei kierrätyksen idea ole,ollut koskaan,paitsi täälä.

   Reply

  • Nekalan Kierrätyskeskus on aivan huippupaikka jossa käyntiin olen jäänyt aivan koukkuun 🙂

   Tavarat ovat siististi esillä, kaikissa tuotteissa on hintalaput ja hinnoittelu hyvin kohtuullista.
   Myös asiakaspalvelu on hyvää- varsinkin eräällä miespuolisella henkilöllä joka on usein sattunut käyntini aikana työvuoroon.
   Olen sekä ostanut että vienyt tavaraa ja käyttänyt myös noutopalvelua. Kaikki on toiminut moitteetomasti ja kohteliaasti.

   Suosittelen lämmöllä kaikille!!

   Reply

  • Koska ihmiset oppii että ei muille jätetä omia sotkuja siivottavaksi? Jos ostan jotain minun pitää huolehtia myös tavatan oikeasta kierrätyksestä kun aika on ja sehän maksaa. Et sinäkään ilmaiseksi sitä tekisitkö vai tekisitkö? Teette arvokasta työtä siellä kierrätyskeskuksessa. Palvelu on voittoa tuottamaton sekin pitää meidän muistaa.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria