Jankan Kirpputori

KatuosoiteHepolamminkatu 23

Puhelin050 338 2488

Kotisivutjankankirppis.fi

Jankan Kirpputori kertoo:

Jankan Kirppis on suurin kirppis Tampereen Hervannassa.

Valtavasta valikoimasta löydät mm. siistit vaatteet, urheiluvälineet, huonekalut, soittimet (mm. pianot), lastentarvikkeet, lelut, lp/cd- levyt, elektroniikkaa, kirjat ja kortit, sisustustavarat, kodin tekstiilit, valaisimet, työkalut, antiikkia, tauluja, koriste-esineet, korut ja kellot, wanhaa lasitavaraa, taulutelevisiot, tietokoneita, kameroita, kodinkoneita, rattaita ja vaunuja, polkupyöriä, ompelukoneita ym ym.

Toimintamme alkoi Jankan kaupunginosasta v. 2008. Jankasta muutimme Hervantaan marraskuussa 2010. Säilytimme vanhan nimen jotta asiakkaamme tunnistavat meidät. Saimmekin heti räjähtävän alun, näytteille asettajia sekä ostavia asiakkaita oli heti talon täydeltä.

Toiminnassamme tärkeitä seikkoja ovat asiakkaiden tyytyväisyys. Haluamme luoda siistit ja viihtyisät puitteet jotta viihdymme kaikki. Tiloissamme on kiva kahvila hyvin edullisin hinnoin. Leipurit leipovat joka päivä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  19 kommenttia kirpputorista “Jankan Kirpputori”

  • Hyvä palvelu, mukava tunnelma ja hinnat kohtuullisia, toivottavasti myös pysyvät kun suosio edellä mainituista syistä tulee kasvamaan.

   Reply

  • Hyvä mesta!
   Palvelu Yes, iso ilmanen parkkialue, iso kirppis ja siisti .
   Paljon käytettyjä cd-levyjä, buutseja, läppäreitä ja kaikenlaisia hepeneitä sopu hintaan.
   Sirkkeleitäkin on, jos ei oo peukalo keskellä nyrkkiä.
   Tutteja ja nalleja vaahtosammuttimen kokosille.
   Tosimiehille haalareita ja muille muita laidasta laitaan.
   Tampereen halvin kahvi ja pulla.
   Isokokoisia portsareita löytyy, ettei tu turhia rähinöitä.

   Reply

  • Trokareitten ja romaanien pöytiä paljon.
   Kaikki asiakkaiden HENKILÖKOHTAISET KESKUSTELUT ja
   tekemiset tallennetaan tietokoneelle, eli kameroita ja mikkejä joka puolella.
   Henkilökohtaisten puheiden/ asioiden nauhoitus ilman asianomaisen lupaa on
   LAILLA KIELLETTY.

   Reply

  • Suosikkikirppis tampereella. Janka ja radio ovat ehdottomasti parhaat kirput Tampesterissa. Jos Jankan kiertää nopeasti menee tunti, jos oikein katselee silloin kaksi. Tavara vaihtuu eli kandee käydä usein. Ruuhkia lähinnä viikonloppuisin muuten väljempää.

   Reply

   • Vai että tavara vaihtuu
    No ei todellakaan vaihtunut
    Samat oli puolen vuoden päästäkin
    Tais monta vuotta sina samat romppeet

  • hei,
   Jankan kirppis on ihan ok ja henkilökunta mukavammasta päästä mutta
   etupihalla oleva automyynti pilaa yrityksen toiminnan.
   kannattais miettiä mitä kauppaa tekee ja unohtaa autokaupan kirpputorin yhteydestä.
   yhden kirpputorin toiminta heikkeni ja loppui kun otti autokaupan oven eteensä…

   t,entinen myyjä

   Reply

  • Automyynti on edessä vain talvikauden, näin kertoivat omistajat. itse olen kyllä aina saanut autoni parkkiin. Kertoivat että lumitöiden vuoksi piti myyntiautot siirtää rakennuksen edustalle. Meidän perheen suosikkikirppis jossa käymme aina sunnuntaisin. Suosittelemme.

   Reply

  • Oli täynnä kaikenlaista tarpeetonta rihkamaa, milä ei tee yhtään mitään – kuten posliinikoirat 90-luvulta. Paljon krääsää, mutta ei oikein mitään hyödyllistä ja käyttökelpoista nuorelle aikuiselle.

   Reply

  • Tavara ei vaihdu. Pöydät täynnä pelkkää roskaa. Puolta tuntia ennen aletaan sammuttelemaan takahuoneesta valoja ja skitsoamaan ettei tiloihin ole enää asiaa. Pitäkööt tunkkinsa !

   Reply

  • Jankan kirppis nähtävästi lopetettu. Kävin eilen oven takana ja tyhjää oli. Viereinen autobisnes kai ostanut tilat kuulin…

   Reply

  • Jankan kirppis herätetään taas toimiin! Uusi osoite on alasniitynkatu 28 tampere. Avajaiset 24.5.14. ja toiminta alkaa uudella nimellä eli Pehtoorin Makasiini. Tiloja reilut 1000m2 ja suuri kahvila.

   Reply

  • Kiitos! Kävin tutustumassa Pehtoorin Makasiiniin, joka sijaitsee alkuperäisen Jankan kirppiksen naapurissa. Oli jo paljon myytävää, suosittelen muillekin.

   Reply

  • Tulipa käytyä Pehtoorin Makasiinissa. Tilaa oli ja avaraa.
   Tavaran laatu oli paljolti aika kehnoa mutta kun ajan kanssa
   katteli niin kyllä hyvääkin tavaraa löytyi. Kivaa kuitenkin että
   Jankassa on taas kirppis ja toivottavasti asiakkaita riittää.

   Reply

  • Läksin tähän Pehtooriin suurin odotuksin. Karvas pettymys. Turvakaukalo ei mahtunut kärryihin… No, se vielä pientä. Minua tuijotettiin kuin avaruusolentoa kahviossa metakkaa pitävien seniorien toimesta. Tiskin takana oleva vanhempi rouva näytti ystävälliseltä. Tavara oli kamalaa roinaa. Ei mitään ostettavaa. Hirveästi jotain vanhoja työkaluja myynnissä. Sekaiset “pöydät”, jos niitä edes niiksi voi sanoa. Ainoa plussa oli takaosassa olevat huonekalut, joista saattaisi tehdä hyviä löytöjä… Mikäli pääsee raivaamaan tiensä sinne asti. Pääosin tavarat sen näköisiä kun ne olisi siellä vuosikaudet roikkuneet.

   Reply

  • Paikka aikamoinen ikääntyneiden ”kauppamiesten” kahvittelu ja seurustelupaikka.
   Jokseenkin sekavan oloinen paikka.
   Johtuneeko pöydistä, vai tilojen erilaisuudesta/ per huone.

   Jos jotakin sähkötavaraa, työkalua jne. pitäisi hakea, niin saattaisi olla sopiva paikka.
   Vaatteiden suhteen ingen vinst.

   Reply

  • Ensimmäisen kerran kävin pehtoorin makasiinilla/jankan kirppis, tänään lankalauantaina. Ensimmäinen ihana kokemus sisään astuessani, haitari soi niin kauniisti, tavaraa oli perälle asti ja sieltä perältä tein parhaimmat ostot, arabiaa ja iittalaa. Kauniita kaappeja, sisustustavaraa, urheiluvälineitä, niitä on paljon, miehille tietenkin löytyy työkaluja. Läppäreitä, televisioita, haitaria, kitaroita, sitä kaikkea tarjoaa makasiini. Lisäksi kahvion herkulliset pullat ja voileivät, ei missään syö niin edullisesti.
   Lapsille karkkia ja leluja löytyy melko paljon. Se mitä kirpparilta lähdin etsimään oli lasten vaatteet, niitä ei paljon ole, olisi kyllä jos lapsiperheet poikkeaisi , eivätkä hakisi tavaraa kauempaa. Haitarin soidessa nautin kupillisen kahvia ja söin pullan. Miehiä ja naisia istuskeli kahviossa, en kysele kenenkään tarkoituksia, mutta paikkana makasiini on kokemisen arvoinen. Juttelin erään pöydän pitäjän kanssa, hän oli myynyt tänään jo useamman satasen edestä erilaista tavaraa, tämä päivä oli kevään vilkkain ja enteilee sitä että ihmiset löytävät hiljalleen omaan kylään tulleen kirpparin, ja kohtaamispaikan. Moni ilman kirpparia jäisi kotiin sohvaan makaamaan.
   Suosittelen poikkeamaan ja tutustumaan mielenkiintoiseen paikkaan, itse menen toisenkin kerran, kahvikupin ääressä, haitarin soidessa, on mukava viettää oma hiljainen hetki.

   Reply

  • Pehtoorin makasiinin /jankan kirppis, uusi osoite on Alasniitynkatu 28, tre Janka. Ei enää Hervannassa.

   Reply

  • Jestas. Ehdin jo toivoa, että tällaiset kirppikset olisivat jo historiaa, mutta toisin on. Jäärärinki molottamassa viisauttaan kahviossa ajaa jo heikompihermoisen ulos. Pöydät näyttävät sulautuvan toisiinsa, ja pääosa tavarasta on laatua, jota ei kierrätyskeskuskaan ottaisi vastaan. Se ei tietenkään estä pyytämästä poskettomia hintoja. Bilteman nokkakärryt 50 euroa. Uutena B-kaupassa 29,95. Euron pehmoleluja saa nyt ostaa myös Jankan kirppikseltä, kahdeksalla eurolla. Kuinka tyhminä kirppismyyjät asiakkata pitävät? Ne harvat tavarat, jotka tuolla kiinnostivat, olivat niin kylmästi ylihinnoiteltuja, että kiinnostus lopahti tyystin.
   Mutta, sinänsä käymisen arvoinen paikka, jo pelkästään kitsch- ja trash-arvojen takia. Ja kurttu soi.

   Reply

  • Kaikki myyty, suljettu lopulllisesti.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria