Bonus Kirppis

KatuosoiteItsenäisyydenkatu 11-13

Puhelin(03) 253 2333

Kotisivutbonuskirppis.fi

Bonus Kirppis kertoo:

Bonus Kirppis sijaitsee Tampereen sydämessä, Tammelassa,
erinomaisten kulkuyhteuksien varrella.

Tervetuloa myymään ja tekemään löytöjä!

Tuo tarpeettomiksi käyneet tavarasi myyntiin Bonus Kirppikselle!
Kirpputorin yhteydessä toimii myös kahvio.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  24 kommenttia kirpputorista “Bonus Kirppis”

  • Bonuskirppis on sopivan suuri kirppis ja henkilökunta on ystävällinen. Suosittelen 🙂


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Turhan kallista tuotteiden hinnoittelua näkyvissä, mikä johtunee osaltaan suhteellisen tyyriistä pöytävuokrasta. En ole täältä tehnyt todellisia löytöjä. Sijainti toki on mainio. Jos käyt täällä, käy myös vilkaisemassa hyvin lähellä sijaitsevat Pelastusarmeijan kirpputori (Itsenäisyydenkatu) sekä Fida Lähetystori (Tammelan puistokatu).

   Reply

  • Ihan mukava paikka, mutta tunkeilevat asiakkaat ärsyttävät, jotka tulevat pönkimään laatikoita, ennenkö ne ehtii levittään pöytään. Lappujenkeräämis-tapa vähän vanhanaikainen ja helposti voi niiden laskemissa tulla kiireessä virheitä.

   Reply

  • Kohtuullisen kiva kirppis, josta tosin tekee harvoin todellisia löytöjä, johtunee paljon myös aina viimeisellä tunnilla päivystävistä jobbareista. Lisäksi on vielä kantaporukka, joka ei anna laittaa tavaroita rauhassa. “Henkilökuntaan” kuuluvalta tärkeilevältä mummolta puuttuu usein käytöstavat, varsinkin sulkemisaikaan käytös on töykeää… Oikea henkilökunta on ystävällistä.

   Reply

  • korkea pöytävuokra näkyy tuotteiden hinnottelussa,harvemmin tekee “kirppishinnoilla” löytöjä..

   Reply

  • Pöytävuokra on liian korkea, en myisi täällä! Muuten valikoima on ollut hyvä, olen tehnyt vaatelöytöjä kohtuulliseen hintaan. Tampereen paras kirppis!

   Reply

  • Vanhempi rouva ja blondi neiti ovat kovin tylyjä, muuten asiakaspalvelu erittäin ystävällistä. Miinusta siitä että sovitusaika päättyy ennen paikan sulkemista ja siinä ei jousteta minuuttiakaan. Ei vaikka olisi jonottanut 10minuuttia saadakseen sovituskopin avaimen (joka on kassalla mutta jota ei saa “jonon ohi”).

   Lisäksi liikkeestä häädetään 5minuuttia etuajassa asiakkaat pois. Miksi niin monessa muussa paikassa nämä asiat osataan tehdä fiksummin? Tästä jää asiakkaille huono fiilis.

   Reply

  • Perusmukava kirpputori, josta löytyy vaihtelevanlaatuista tavaraa. Sovituskoppeja on vain yksi ja jonot sinne usein pitkiä, mutta asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä minun vieraillessa paikalla.

   Reply

  • Aivan jäätävää asiakaspalvelua! Kassalle ko menin tänään, ei tervehditty, kun lähdin, ei tervehditty, vaikka itse tervehdin molemmilla kerroilla. naama oli myyjällä ko norsun *****. Sekä kaikista pahin ! Ostin hienon lompakon, jossa on korteille tilaa, kolikoille jne. jossa OLI klipsu kiinnistys. tarkistin vielä kassalle mentäessä että klipsu ja vetoketku toimii. maksoin ja lähdin pois. bussissa aloin ihailemaan, kunnes tajusin jotain puuttuvan! klipsu oli katkennut ko myyjä oli ottanut varashälytintä pois, ja oli laittanut klipsun lompakon sisälle. ja nyt harmittaa ku tuskinpa ne sitä siellä takaisin ottaa… ilkeetä touhua ja tuntuu olevan vähän kusetuksen makua!

   Reply

  • Olen erittäin pettynyt bonukseen. Lähes kaikki tavarat/vaatteet varastettu eikä henkilökunta edes ole pahoillaan. Erittäin törkeää. Epäilen että bonus kirppiksellä ei varasteluun edes yritetä puuttua, riittää kun pöytä maksu saadaan. En suosittele kenenkään vievän tavaroita/vaatteita tänne varastettavaksi.

   Reply

  • Hieno kirppis! Monipuolisesti tavaraa ja edulliset hinnat. Suosittelen!

   Reply

  • Bonuksella on tällähetkellä pöytä numero 43 täynnä tosi hyviä löytöjä. Kaikki vaatteet ja kengät on siistejä ja vähän käytetty tai ei ollenkaan! Erottuu laadultaan selkeesti muista pöydistä. Vaatteet on pitkälti vilaista ja vero modasta ostettuja ja löysin jopa lacosten ja dkny:n! Ja kallein vaate oli 2,5 euroa. Suosittelen käydä kattoon kun on kerrankin joku vienyt fiksua tavaraa. Pöytä lähtee ilmeisesti tän viikon torstaina pois joten äkkiä paikan päälle.

   Reply

  • olen vähän pettynyt tavaran tuojaan ostin pikku tytölle lasten tieto koneen jossa piti olla kaikki johdot ja kaikki piti toimia mut kappas vaan eipäs ollutkaan oikea johto millään ei saa nu pelaan mut sieltä kyllä soitettiin myyjälle joka lupasi ottaa yhteyttä puhelin numerooni mutta eipä ottanutkaan sinne meni sekin vitonen täytys asiakkaalta joka myy tavaraa että onko kaikki tavarat mitä pitääkin olla mukana eikä ottaa vastaan tavaraa jos jotain puuttuu tääkin ihminrn sano että kyllä se kotona on mutta eipä yhteyden ottoa vaan tullut olisi kiva tietää tän ihmisen puhelin numero ja nimi joka tätä lasten tieto konetta siellä myi olisi kiva antaa hänellekkin palautetta mut mistäs senkin sais niin lupasi ottaa yhteyttä ja kehu että kyllä kotoo löytyy saa nähä millon löytyy olis kiva saada tytölle kone toimimaankin ystävällisin terveisin irmeli

   Reply

  • Mielestäni asiakaspalvelu on bonus kirpparilla ihan asiallista ,paitsi tämä vanhenpi mummo joka siellä häärii voisi omia vähän ystävällisemmän asenteen.Ollaan sentään asiakaspalvelu tehtävissä.Muute kirppari ihan ok sijainti hyvä.

   Reply

  • Kävin Bonuskirppiksellä viime tiistaina. Voisikohan se kovasti hääräävä vanhempi rouvasihminen katsoa hieman enemmän ympärilleen? Olin hänen takanaan juuri ennen sulkemisaikaa menossa tiskin vierestä ulko-ovelle, kun hän yhtäkkiä tempaisi sakset käteensä tiskiltä ja huitaisi ylös ja taaksepäin. Onneksi huomasin ja ehdin pysähtyä ennen kuin sakset olivat kasvoissani. Suuremmanpuoleinen vahinko oli senteistä kiinni! Kyseisellä henkilöllä oli niin kova kiire sulkemaan ulko-ovea, ettei ilmeisesti ehtinyt kuulla, kun pyysin olemaan varovaisempi.

   Reply

  • Pari kertaa täällä käynyt ja molemmilla kerroilla jäänyt asiakaspalvelusta paha mieli, toisella lerralla poistuin täristen ja itku kurkussa, koska sain niin pahat haukut henkilölunnalta. En mene enää ikinä ja kun tämän totesin, sain vastaukseksi tiuskaisun “Se on oikein hyvä”. Eli maksavat asiakkaat eivät tänne tervetulleita.

   Reply

   • Niille pitää sanoo takas!
    Mulle jos kävis niin ottaisin riveleist kii ja veisin kulman taa vähän keskustelee.

  • Kävin täällä tänään ensimmäistä kertaa. Paikalla oli yllättävän paljon asiakkaita jo puoli yhdentoista aikaan. Tavaraa oli paljon ja pöydät olivat sotkuisia, en kyllä löytänyt mitään kivaa.

   Reply

  • Henkilökunta ja/tai omistaja myy kallista pöytävuokraa maksavien asiakkaiden pöydissä omia vaatteitaan. Löysin yhdestä pöydästä mekon, jonka hintalapussa luki pöytä 45. Se oli siis väärässä pöydässä ja päätin etsiä tuon pöydän nro 45, jos se vaikka olisi -50 % -pöytä (ale kun pitää itse tietää mainita), mutta eihän sellaista ollut koko kirppiksellä! Tajusin heti, että myyjät myyvät näin omat tuotteensa ripottelemalla niitä ympäri kirppistä, koska tuohon toimintaan olen aiemmin törmännyt Radiolla.

   Kassalla maksaessani mekkoa kysyin piruuttani myyjältä, että missäs tämmöinen pöytä nro 45 on, kun en löytänyt. Vastasi, että “no se on meillä sellainen kiertävä pöytä..” selkeästi vaivautuneena, jatkoin “jaa jaa, etsin vain katsoakseni olisiko se sattumalta ollut alepöytä”. “Tää on kyllä normaalihintainen!”, myyjä tiuskaisi takaisin eikä sanonut enää sanaakaan minulle vaan tyrkkäsi vaihtorahan käteeni ja siirtyi seuraavaan asiakkaaseen. Juuh 🙂

   Reply

  • Törkeää toimintaa! Henkilökuntaan kuuluva vanhempi rouva penkoo pöydistä parhaat päältä ja myy tuotteet kallimmalla omassa pöydässään. Huomasin tämän, kun menin tarkistaan myyntipöytäni siisteyttä, ja kiertelin katsomassa josko omia toutteitani olisi päätynyt muihin pöytiin ostajien mukana. Sieltä löytyi tuon rouvan edellisenä päivänä tavaraa tuodessani ostamat tavarani tuplahinnalla toisesta pöydästä. Toki tarkoitus on päästä turhasta tavarasta eroon, mutta tämä on jo todella epäasiallista toimintaa henkilökunnalta!

   Reply

   • Ei siinä ole mitään törkeää. Oo iloinen että sulta ostettu pois mikä kuitenkin ollut sinun päämäärä.
    Pelin henki on toi aina ollutkin.

  • Omilla sivuilla mainostetaan että la auki 17.00 asti.
   Kuitenkin 100 km ajaneena tulin ovelle ja siinä luki kolmeen.
   Pikkasen harmitti ja vitutti tää homma.
   Pitäkää omat sivunne ees ajantasalla prkl!!!
   Jotkut tulee kauempaa kuin ta pereelta.

   Reply

  • paska kirppis

   Reply

  • Kuulin kaverilta just et tää on lopettanut. Itse en ollut siellä käynyt enää aikoihin kun osa henkilökunnasta oli niin töykeitä. Kamala se mummo joka pyöri jatkuvasti siellä, kyttäsi kaikkia, puuttui asioihin ja oli aina tiellä. Muuten kyllä olisin tykännyt käydä kun oli sopivan kokoinen ja aina löysi ostettavaa.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria