Ykkösbasaari

KatuosoiteTörnäväntie 27

Puhelin040 6620 007

Kotisivutykkosbasaari.fi

Ykkösbasaari kertoo:

Ykkösbasaari – Se siistimpi kirpputori

Avarat ja valoisat tilat
Helmihylly
Kahvio
Leikkipaikka

Tervetuloa Ykkösbasaariin!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Seinäjoella

  11 kommenttia kirpputorista “Ykkösbasaari”

  • Äärimmäisen siisti ja sopivan kokoiset hyllyjen välit. Uusia tavaroita paljon myynnissä: onko luvallista kirppareilla? Mitä ilmeisimmin lapsiperheille lähinnä suunnattu, koska lasten vaatteita ja tavaroita oli suhteellisen paljon myynnissä (otti silmään). Kehitysehdotus: alentaa viikkohintaa jos ottaa suoraan pidemmäksi aikaa! Muuten suosittelen tutustumaan uutena ja puhtaana! Monet hinnat olivat myös ylihinnoiteltuja, joten kohtuutta vanhoille tavaroille ja kirjoille hinnoitteluun. Ei kovin suuri kirppis, pieni ja siisti!

   Reply

  • Todella siisti ja hyvän tuoksuinen kirppari! Mukavaa palvelua,ja hyvää tavaraa myynnissä.

   Reply

  • Tietääkö kukaan paljonko paikan vuokraus maksaa?

   Reply

  • oikein siisti ja mukava, vielä enemmän nuorille vaatteita tarvitsisi

   Reply

  • Oli muuttanut

   Reply

  • Olinpa ehtinyt jo hinnoitella tuotteita ja nyt vasta kuulin, tai ymmärsin että myös PROVISIOTA menee 10 %:a, joka minusta on täysin kohtuuton summa pienistä kovalla työllä roudatuista kamoista! Enpä tiedä enää huvittaako ottaa riskiä Joulun jälkeen ja alen aikaan tehdä isot työt ja kannat suurimman osan pois, maksat niistä vähistä mitä kenties on mennyt -10%, lisänä pöytävuokra ja 50 centtiä per 30kpl:n hinnoittelulista, jonka itse teet, heiltä pitää hakea tulosteen – HARMITTAA PIRUSTI ETTEN TAJUNNUT TÄTÄ ETUKÄTEEN! Rahastuksen makua ja povaan nopeaa loppua, valitettavasti!

   Reply

   • Edellisestä kommentista “huokuu” tuo huono päivä kohtalaisen avoimesti. Täällähän pyydetään palautetta porukalta parantamaan kirppariskeneä ja näitä huonoja päiviä ei tänne toivota jaettavan. Ei kai me kirppis-ihmiset olla näin negatiivisia uusille ideoilla ja asioille, jotka tekevät kirpputoritoiminnan entistä HELPOMMAKSI ja LÄPINÄKYVÄMMÄKSI myyjille? Nythän jokainen asiakas näkee oman myyntinsä vaikka kotisohvalta eikä tarvi ihmetellä mitähän hyllystäni on nyt myyty. Miksi teemme asioista negatiivisia, koska uudet tilat on entistä väljempiä, valoisampia ja varmasti paikkamääränkin perusteella tuolta jos jostain löytyy varmasti ostettavaa. Seinäjoelta löytyy kyllä muitakin kirpputoreja ja tämä kyseinen paikka ei miellytä myyjänä, niin sitten voi valita jonkun toisen paikan. Tuo provisiomyyntihän EI MENE asiakkaan omasta hyllymyynnistä VAAN erikseen OMAN PÄÄTÖKSEN mukaan lasivitriiniin viedyistä tuotteista jotka myydän sieltä. Esimerkiksi, jos halutaan laittaa myyntiin oman hyllyn lisäksi vaikka antiikkiposliinia, niin todellakin hienoa, että sille on erillinen valvottu ja näkyvä paikka ja 10% myyntiprovisio noista tuotteista on todella edullinen ja todellakin perusteltua. Eli kuten itse tuossa kommentissasi mainitsit, niin olet ymmärtänyt asian väärin vahingossa tai tarkoituksella. Keskitytään siis positiivisesti yhteisön kehittämiseen ja ollaan avoimia uusille ideoille ja kehityskohteille. Jos joku asia ei tunnu itsestä hyvältä, niin sehän on täysin jokaisen itsensä päätettävissä ja silloin ei käytä kyseisiä palveluja. Kateellisuus on vain ikävä ilmiö, joka ei vie meidän yhteisiä asioita eteenpäin vaan estää ideointia ja uusien asioiden esille tuontia. Nyt vaan leuka ylös rinnasta ja positiivisuuden kautta ajatukset liikkeelle. Hyvällä asiallahan tässä kaikki ollaan kun laitetaan tavara kiertämään 🙂

  • Ihan ok kirppis, paljon myyntipaikkoja, tämä on silti enemmän ostajan kuin myyjän kirppis. Johtunee varmaankin kun tarjontaa on niin paljon. Varastelua on sattunut useampaan kertaan, vartiota en ole nähnyt täälä ikinä. Verkkosivu on suunnattu täysin naisille, ja on täynnä ällöttäviä ihq sydämmiä ja hymiöitä, ja kokoajan jauhetaan jostain blogeista.

   Reply

  • Ollaan nyt pari kertaa viety tavaroita tänne myyntiin ja on pakko sanoa etten suosittele tätä kirppistä kenellekkään. Vaikka basaari ilmoittaakin omaavansa turvaksmerat ei niistä ole mitään hyötyä, sillä kummallakin kahdella kerralla siellä tavaraa myydessäni on sitä varastettu. Kun kysyin myyjältä tästä niin hän totesi ettei sille voi mitään eikä kameroita voi tarkistaa. En todellakaan ole ainut myyjä jolta tavaraa on varastettu enkä varmasti viimeinenkään.

   En suosittele, sille on syynsä miksi basaarin hyllyt ovat tyhjiä.

   Reply

   • Puhutaanko edes samasta kirppiksestä? Oma kokemus jäi erittäin positiiviseksi, kun olin myymässä tavaraa.

    Kaksi takkia hävisi paikalta, joista ilmoitin kassalle. Myyjä kirjasi tuotteet lapulle ylös ja lupasivat ilmoitella mikäli jotain selviää. No toisesta takista myyjä myöhemmin soittikin perään ja sanoi että kameroista oli näkynyt, kun joku oli vaan jättänyt sen väärälle paikalle. He olivat käyneet heti viemässä takin minne se kuuluukin. Paikan päättymisen jälkeen kun kävin katsomassa löytötavaroita, myyjä tarkisti saldoni, ja huomattiin että sen toisen takin olikin joku ostanut lopettamiseni jälkeen. Sain rahan takista heti käteisellä. Onneksi on omat hintalaput, niin ei mennyt raha seuraavalle myyjälle samalla paikalla.

    Välillä osa tavaroista hävisi paikalta, mutta kaikki lopulta palautui takaisin. Risuja tulee niille tökeröille asiakkaille, jotka jättävät tavaroita mihin sattuu. Kun ei niitä itse sieltä välttämättä heti huomaa jonkun muun paikalta, on basaari sen verran iso paikka. Löytötavaroita kannattaa kyllä käydä kurkkimassa, silloinkin sielä oli vaikka ja mitä tavaraa. Kaksi viikkoa taisivat niitä pitää tallessa.

  • Taso laskenut huomattavasti. Ensimmäisinä vuosina niin Törnävällä kuin muutettuaan Kapernaumiin erittäin hyvä. Nyt taso laskenut erittäin paljon, pöydän hinta on lian korkea siihen verrattuna ettei siellä ole ikinä henkilökuntaa tarpeeksi, kukaan eei edes siisti paikkaa, kassoilla on aina jonot, koskaan puhelimella ei saa ikinä kiinni ja varkauksia on paljon.

   En suosittele kenellekään varaamaan paikkaa kyseisestä paikasta. Itse olen sen tehnyt 2.kertaa eikä ole kannattanut. Pettynyt olen palveluun.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria