Vanhankylän Ullakko

KatuosoiteVälskärinkatu 7

Puhelin(06) 214 0070

Kotisivut

Vanhankylän Ullakko kertoo:

Vanhankylän Ullakko on Seinäjoellä toimiva monipuolisen valikoiman omaava itsepalvelukirpputori.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Seinäjoella

  13 kommenttia kirpputorista “Vanhankylän Ullakko”

  • Hei,

   Minkä hintainen on ullakolla pöydän vuokraus ja onko tietoa tarviiko pöydän saamiseen jonottaa?

   Reply

  • Yksi ahtaimpia kirppareita missä olen koskaan käynyt! Ja kesäisin happi loppuu. Käytävillä on välillä mahdotonta kulkea ja katsella tavaroita rauhassa, kun ostoskärryjen työntäjiä kulkee jatkuvasti. Ja sehän ei ole ostavien asiakkaiden vika.
   Paikkavuokrakin on viikosta todella kallis: viimeksi kuin kysyin niin 33 e/ vko! Paljon pitää vanhaa ja käytettyä tavaraa myydä, jotta edes vuokra tulee maksuun..
   Ystävällinen palvelu.

   Reply

   • Käytävät ovat kyllä hieman ahtaita, mutta muuten mielestäni varsin mainio ja selkeä kirpputori! Miinuksena kuitenkin se melko kallis pöytävuokra, joka mielestäni johtaa myytävien tavaroiden hintaan. :/ Mutta ehdottomasti alueen parhaita kirpputoreja.

   • Mutta ei siellä kyllä ostoskärryjä ole? Pelkkikä koppia…

  • Aivan liian kallis kirppari Seinäjoella jossa kirppareista alkaa olla ylitarjontaa! Myyntipöytä pieni ja hintojen pitää olla korkeita että pystyy maksamaan edes vuokran. Sen vuoksi olen laittanut omalla kohdallani pokottiin. Korjatkoon tilannetta hieman parempaan malliin. Myös paikan kunnostus (= esim. hyllyjen maalaus valkoiseksi) toisi tukkoisuuteen hieman valoa lisää. En veisi omia romppeitani myyntiin tänne, et voi saada voittoa noilla tiloilla ja hinnoilla!

   Reply

  • Hyvä paikka, viimeksi taidettiin saada 200-300e . Nyt pöytä ja saman verran taitaa tulla fyrkkaa.. Mitähän te oikein myytte jos ette meinaa saada vuokraa maksettua kysyn vaan!!

   Reply

  • RE: Supii. Ainakin viikon pöytävuokraus on yli 30e…

   Reply

  • Nimenomaan tosi ahtaat käytävät! Olen jättänyt käymättä juuri sen vuoksi, kun pitää väistellä muita koko ajan ja rupeaa pyörryttämään käännellä päätä puolelta toiselle. Pitää olla sen verran tilaa, että saa kulkea yhtä hyllyrivistöä kerrallaan. Ihmettelen suuresti, jos joku saa edes satasta voittoa. Niin vähän on hyllytilaa. Ja vielä: Vaatteet pitää olla todellakin sellaisia, että niitä kannattaa ostaa. Likaisia, rikkoontuneita, haalistuneita auttamattomasti muodista poisjääneitä aikuisten vaatteita ei varsinkaan naiset itselleen osta. Silti kyllä vahvasti epäilen tuon Mcri:n puheita. Ei kirpputorikaupalla paljon tienaamaan pääse. Sehän on periaatteessa tavaran vaihtoa pienellä budjetilla. Ostajalle ja myyjälle hyvä mieli -periaatteella toimiva.

   Reply

   • Ehdottomasti paras ja siistein kirpputori Seinäjoella, tuli taas todistettua kun kävin kirppiskierroksen, parhaat pöydät, tavarat saa helposti esille, hinnassa ei ainakaan tänä syksynä eroa liion muihin kirppiksiin ja aina olen saanut hyvin myytyä Ullakolla. Tavarat ovat pääsääntöisesti hyviä ja hinnatkin suurimmassa osassa kohdallaan, toki on ylilyöntejä niinkuin muuallakin. Ihan ykkönen, menee nuorten ja aikuistenkin tarvikkeet ja vaatteet ettei ole niinkuin monessa muussa että lastenvaatteet ja tarvikkeet täyttävät joka kolon.

  • Ihan ok kirppis, mutta siellä haisee todella tunkkaiselta, varmaan kiinteistössä ilmastointiongelmia, vai löyhkääkö se yläkerran muovimatto, niinkuin monessa muussakin tuon ajan rakennuksissa?

   Reply

  • varaisin poydan jossa on rekkipaikka 3 kuukaudeksi alkaen 28 toukokuuta lahtien
   vahvistatko hyvissa ajoin onnistuuko
   kiitos
   jorma leppaniemi

   Reply

  • Kyllä Ullakko on Seinäjoen paras kirpputori! Se että yritys on toiminut jo yli 20 vuotta mielestäni vahvistaa asian. On niin kuin vakiintunut kirppareita kiertävien ihmisten keskuudessa. Ja mun mielestä täällä on aina tosi mukava ja hyvä palvelu! Aina tervehditään mennen tullen yms. Ja muutenkin kiva kun henkilökunta hymyilee. 🙂

   Reply

   • Kerran olen yrittänyt myydä Lakeuden Shoppiksessa, ihan surkea tulos! Ihan liian suuri paikka ja paljon myyjä-kilpailijoita. Kaikki eivät millään voi saada edes tyydyttävää tiliä. EI ikinä sinne.
    MUTTA: Ullakolla olen aina tehnyt (vuosien mittaan) hyvät tilit. En ymmärrä tuota valitusta korkeasta hinnasta, ihan samaa luokkaa kuin muillakin.
    Nythän siellä on uusi omistaja ja paikka monella tapaa uudistunut. Pari päivää sitten perustin myynipaikan, tänään kävin järjestelmässä ja viemässä lisää ja hyvin oli alkanut myynti.

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria