Lakeuden Shoppis

KatuosoiteTeollisuustie 10

Puhelin(06) 414 4000

Kotisivutshoppis.fi

Lakeuden Shoppis kertoo:

Pyrimme palvelemaan asiakkakkaitamme välittömällä ja ystävällisellä palvelullamme. Panostamme erityisesti tilojemme siisteyteen ja yleiseen järjestykseen.Tiloisamme on nykyaikainen tallentava videovalvontajärjestelmä, sekä hälytinportit.

Meillä on noin 200 myyntipaikkaa sekä eri osastot urheilutarvikkeille, lastentarvikkeille, matoille ja vielä erikseen huonekaluille on oma tilansa. Perheen pienimpiä palvelee myös iso lastenhuone.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Seinäjoella

  3 kommenttia kirpputorista “Lakeuden Shoppis”

  • Suurin ja edullisin Seinäjoella myyjille (varsinkin jos otat heti 4 viikkoa). Tavaraa paljon. Miinuksena on se että pankkikorttimaksuista peritään palkkio ja ehkä joidenkin kassojen “nyrpeä olemus”. Siitäkin huolimatta kollaan mielelläni juuri tämän kirppiksen ja vien sinne myös myyntiin. Viime kesänä tuotto oli yli 600e neljältä viikolta ja tavarani eivät olleet mitään “erikoista”. Suosittelen, mutta suosittelen myös kirpparin pitäjälle näitä korjauksia, sillä kiplailu on kovaa tällä alalla. Vielä olisi toivomuksena paikan maalaus valkoisemmaksi -eli valoisemmaksi. Uusiutuisi koko tila kerta heitolla ja raikkaus palaisi tiloihin.

   Reply

  • Seinäjoen paras kirppis, isoimmat myynnit olen saanut täältä.

   Reply

  • ehdottomasti paras kirppis,mukava ostaa ja myydä .henkilökunta myös mukavaa varsinki nuorempi miesmyyjä,huumorintajua piisaa ja hymyä myös 🙂

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria