A-Kirppis – käytettyjen huonekalujen liike

KatuosoiteIlokallionkatu 6

Puhelin044 547 8367

Kotisivut

A-Kirppis – käytettyjen huonekalujen liike kertoo:

Otamme myymälöihimme jatkuvasti vastaan lahjoituksina huonekaluja, astioita, vaatteita, kirjoja, leluja, kodinkoneita, lastentarvikkeita, konkurssipesiä, ja mitä vain käyttökelpoista ja ehjää tavaraa jotka noudamme veloituksetta. Tuotot menevät syrjäytyneille. Huonekalumyymälämme sijaitsee osoitteessa Ilokallionkatu 6. Puh. 044 5478367

Kuljetus/Noutopalvelu 044 5478367
Työnjohto: 044 547 8360 ja 044 547 8368

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Savonlinnassa

  4 kommenttia kirpputorista “A-Kirppis – käytettyjen huonekalujen liike”

  • täältä löytynyt todella hyviä sohvia, sänkyjä, pöytiä ja kaappeja oikein edulliseen hintaann

   Reply

  • A-Kirppikseltä kävi kaksi tupakoivaa miestä vain vilkaisemassa kuolinpesän kolmiota. Huonekaluja,pieniä kodinkoneita, mattoja, valaisimia, laadukkaita miesten vaatteita ja kenkiä, paljon kodintavaraa yms. yms.. Kaikki tavarat olivat suoraan käytöstä ja ehjiä ja siistejä. Huoneistossa ei ole tupakoitu eikä pidetty lemmikkejä.

   Olen joskus käynyt A-kirppiksen huonekalumyymälässä ja näytillä olevat huonekalut ovat olleet paljon huonompikuntoisia kuin mitä meiltä olisi myyntiin saanut.

   MIkään ei miekkosille kelvannut eikä kiinnostanut (hellepäivä, ei jaksa?).

   Mutta annas olla kun otin yhteyttä Pelastakaa Lapset ry Savonlinnan puheenjohtajaan Alisa Tynkkyseen niin jopa alkoit tapahtua. Alisa palkattomana vapaaehtoistoimijana oli masinoinut koko perheensä mukaan kantamiseen. Mukana oli myös kolme eri-ikäistä poikaa.

   He veivät kaiken. Roskaa jäi niin vähän, ettei meidän tarvitse edes järjestää kaatopaikkareissua vaan kaikki jätteet mahtuivat taloyhtiön roskiksiin lajiteltuina. Me kaksi omaista ja viisi Alisan porukasta tyhjensimme ison asunnon kahdessa tunnissa.

   Lämmin kiitos Alisalle ja perheelle. Meille omaisille jäi todella hyvä mieli, että kaikki myyntikelpoinen päätyy lasten hyväksi ja me omaiset pääsemme keskittymään muihin asioihin.

   Lämmin kiitos Alisa Tynkkyselle ja koko perheelle.

   Reply

  • Käyn täällä aina kun tarvitsen kalusteita, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä. Edulliset hinnat, hyvää tavaraa ja näppärä kotiinkuljetus! Suosittelen lämpimästi!

   Reply

  • Hinnat olivat todella korkeita tänään käydessä, ei voinut harkita ostavansa mitään.. Esimerkiksi simppeli jalkalamppu oli hinnoiteltu 40 euron arvoiseksi, sellaisen saisin jo Prismasta uutena. Joskus ennen hinnoittelu on ollut tuolla maltillisempaa, ikävä homma.
   Muuten kiva ja siisti paikka.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria