Salon Seudun Suurkirppis

KatuosoiteRaitalankatu 20

Puhelin040 729 8926

Kotisivutsuurkirppis.com

Salon Seudun Suurkirppis kertoo:

Salon Seudun Suurkirppis Oy

Osta ja myy Salon suurimmalla ja vanhimmalla kirppikseltä.

Salon Seudun Suurkirppis on vuonna 1999 perustettu kirpputori, joka nykyään tunnetaan aina Pietarissa asti. Suurkirppis saa hyvää palautetta asiakkailtaan suuresta koostaan, hyvistä tuotteista, tilavista myyntipaikoista, edullisista myyntivuokrista ja kahvilasta, joka tarjoaa itseleivottua pullaa.

Paikan päällä on satoja kojuja käytettyjä ja uusia tavaroita, jotka on turvallisesti varustettu varashälyttimillä ja EAN-viivakoodeilla.

Kirppis sijaitsee 2 km kävelymatkan päässä Salon keskustasta.

Tervetuloa ostoksille ja myymään!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Salossa

  15 kommenttia kirpputorista “Salon Seudun Suurkirppis”

  • Perinteinen hyllykirppis. Varmasti löytää tavaran, mitä etsi. Tavaraa paljon. Sekainen ja epämääräinen ympäristö-kassan seutu ja eteinen, jotka ovat mielestäni kaupan kuin kaupan käyntikortteja.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Epäsiisti ja tunkkaiselle haiseva myymälä, samoin kahvio. Kannattaisi nykyaikana satsata esim. kahvilaan, kun ihmiset tulevat matkojen takaa Helsingistä, Turusta ja mistä vaan. Oikeaa kahvia, erikoiskahveja. Nyt koko liike kuin jostain 70-luvulta. Harmi, sillä hyvienkään tuotteiden tutkiminen ei oikein inspiroi.

  • hyvä kirppis :))ihania löytöjä.Mutta,mutta KYLMÄ näin talvella,saimme kokea tosiaan tänään.Ja tosiaan hiukan sotkuisen tuntuinen eteinen.Ja iso miinus kahviolle,joka tarjoaa asiakkailleen kylmää kahvia.Harmiiti tosi paljon tänään,kun ajoimme turusta asti tälläisessä kelissä ja ajattelimme juoda kupin kuumaa kahvia:((
   niin saimme haaleaa,yöäk:((huomautin kyllä myyjälle,kun laitoin kuumaa vettäkahvin joukkoon.mutta ei reagointia.HARMITTI:((että parannusta toivoisin tähän puoleen!!!

   Reply

  • Tavaraa kyllä löytyy, ja ihania tavaroita. Mutta kirpis on epäsiisti ja tunkainen haju. Tuli fiilis “et rahastuksen
   makua”. Maalatkaa seinät valkoisiksi, tulee valoisaa!!!!

   Reply

  • Kahvilassa itse leivottua pullaa????? Ei sitä voi kahvilaksi kutsua !! Se kahvio ei ole nähnytkään tuoretta pullaa. Pullat ovat pakasteita !!! Joskus vuosia sitten kahvio oli täynnä ihmisiä,tarjottavat pullat ja leivät olivat aika ok tavaraa. Mutta nyt on aika ajanut Suurkirppiksen ohi.

   Reply

  • Nyt olemme uusineet KAHVILAN……. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan kahvilan antimista. 🙂

   Reply

  • Yleisilme: aika vanha ja nuhjuinen paikka. Tämä kirppis on iso, kierreltävää riittää! Tavaraa on laidasta laitaan, kyllä täältä melkein aina jotain tarttuu mukaan. Kalusteosasto” on hyvä juttu, mutta usein kalusteet ovat kalliita. Kahvio on parantanut aivan viimeaikoina viihtyvyyttään. Jotkut pitävät täällä myyntipöytiään vuosikausia ja ostavat viereisistä pöydistä Arabiat ja Iittalat yms jos ne on myynnissä “liian halvalla”. Muumimukeja ja mariskooleja on myynnissä kalliimpaan hintaan kuin kaupassa.

   Reply

  • Kirppis on epäsiisti. Koskakohan on viimeksi siivottu. Sisällä kylmä ja myyjät takit päällä. Asiaskaspalvelu on huonontunut. Myyjät huutaa asiakkaille.Ei edes tervehditä. Minne on kadonnut asiakaspalvelu@ Miksi kassa lla tarvitaan 3 myjää? Istumsestako maksetaan palkkaa?

   Reply

  • Tosi sekaiset myyntipöydät, lattiat lakaisematta varmaankin yli vuoden, yms.
   Siivotkaa, maalatkaa seinät, lisää valoa ja ennenkaikkea tiskintakaa pois istukselemasta liiat “kassaihmiset”
   Yleisilmettä pitää reilusti kohentaa, jos meinaa pysyä kilpailussa mukana.

   Reply

  • VALTAVAN iso kirppis, tulee jo turtumus koko paikkaan kierrellessä. Kolmeosainen halli, viimisessä osassa (siellä mis näkyy olevan se kahvio) tavarat näyttäis olevan aika lailla paikallaanpysyvää, muistelisin nähneeni niitä samoja siellä jo viime kesänä käydessäni ja nyt edelleen. Vähän epäsiistin oloinen paikka, mutta niinhän aika monet kirppikset on. Kannattaa kuitenkin käydä jos siellä päin liikkuu, aina sieltä jotain löytää kun tavaraa on niin valtavan paljon eikä juurikaan tyhjiä hyllyosastoja.

   Reply

  • Saisiko tänne sivuille jokaiselle myyntipaikalle oman ruudun , johon voissi laittaa omassa pöydässä olevista tuotteista jonkinlaisen esittelyn , vaikka lyhyemmänkin .

   Reply

  • Kiitos kaikille kahvilan asiakkaille näistä 2 vuodesta.
   Olemme loppettaneet 28.09 kahvilantoiminnan
   KIITOS 🙂

   Reply

  • Nais myyjä on naama norsunvitulla ja “kahvilassa” niin pelottava myyjä ettei sinne kukaan uskalla mennä!

   Reply

   • Sinulla Tero taitaa olla se elektroninen touretten oireyhtymä, josta Hesarin kuukausiliitteessä (7/2015) oli juttua. Kielenkäyttösi viittaa siihen.

  • Onko tämä Suur-kirppis vielä toiminnassa, olisi elokuun alussa tarkoitus mennä siellä käymään.Entä kahvio ????

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria