Ekocenter

KatuosoiteHelsingintie 72

Puhelin040 583 6013

Kotisivutsat-ry.fi

Ekocenter kertoo:

Salon alueen Työttömät ry:n Ecocenter sijaitsee Helsingintiellä.

Otamme vastaan huonekaluja, toimivia kodinkoneita, yli jääneitä rakennustarvikkeita jne.

Kierrätämme toimivat kodinelektroniikkatuotteet, huonekalut ym…

Voimme myös ilmaiseksi noutaa talon autolla käyttökelpoisen tavaran ja ostaessasi jotain

Ekotorilta niin tarvittaessa kuljetamme ostoksesi perille asti pientä kuljetusmaksua vastaan.

HUOM! Rikkinäisiä huonekaluja tai kodinkoneita EMME valitettavasti voi vastaanottaa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Salossa

  21 kommenttia kirpputorista “Ekocenter”

  • Nyt Ekotori on Ekocenter ja ovat Helsingintien päässä,jossa ennen oli Sotkan huonekaluhalli

   Reply

   • Salonkadun Kierrätyskeskuksen toimipiste muutti samoihin tiloihin Ekotorin kanssa uuteen Ekocenteriin Helsingintie 72:een.

  • EI voi ekotoria ainakaan kierrätyskeskukseksi väittää, sen verran hirveissä hinnoissa “kierrätys” tavarat. Itse en ainakaan ole valmis maksamaan 120€ vanhasta käytetystä soffasta tai 10€ yhdestä kattilasta kun kaupasta saa samaan hintaan uutena. Jos mainitaan kierrätyskeskutoiminta, silloin pitää olla hinnat myös sen mukaiset. Isohin tiloihin muuttaminen oli loistava ratkaisu mutta tavaroiden esille tuonti edelleen heikossa hapessa. Penkomislaatikot ei oikein innosta. Jos kierrätetään pitää hinnat olla sen mukaiset kerran kun tavarat ilmaiseksi saadaan, Paljon on kehitettävää tällä yrityksellä jos kierrätyskeskukseksi haluaa itseään mainostaa. Useamman kierrätyskeskuksen läpi käyneenä voin sanoa että tämä jää välistä jo pelkkien hintojen takia. Mainittakoon vaikka Lohjan kierrätyskeskus jonka yhteydessä työttömien paja, täällä myös kunnostetaan huonekaluja uutta verhoilua yms jolloin taas yhden huonekalun elinikä pitenee. Suosittelen Ekotorin päätäviä elimiä käymään useammassa kierrätyskeskuksessa ottamassa hieman mallia kierrätyskeskus käytäntöön ja perehtymään asiaan viellä vaikka netin kautta, jotta saataisiin Saloonkin kunnolla toimiva kierrätyskeskus jossa tavara liikkuu.

   Reply

   • Jep. Samaa olen miettinyt ja joskus henkilökunnallekkin ihmetellyt että millainen kierrätyskeskus, kun tosiaan kaupasta saa massatuotantoa jo melkeinpä halvemmalla. Ei paljon ainakaan aja tuota kierrätysperiaatetta ;D Plus kaikki heidän tavarat mitä myyvät he ovat saaneet ilmaiseksi. Viimeksi katsoin, että kivan näköinen kattolamppu. Hintalappu 90e. Kysyin, että tinkaako yhtään nii vastaus oli, että heillä on tinkauskielto. ” Ei voi tingata, koska joku toinen voi suuttua”. Voi hyvää päivää. En ihmettele, että samat tavarat seisoo siellä vuodesta toiseen..

  • Salon Ekocenter on todella loistava. Tavarat upeasti esillä ja sopivan hintaisia.

   Ihastuin!

   Reply

  • Kävin sunnuntaina siistissä ja asiallisessa centterissä ja löysin vaimoni kanssa hienon vintage tuoliparin. Palvelu oli parempaa kuin Vepsäläisessä. Sain varattua tuolit pariksi päiväksi, ja noudin ne tänään. Tänäänkin palvelu pelasi, ja centterin henkilökuntaan kuuluva herrasmies auttoi tuolien pakkaamisessa farmariautoon. Tämän olen havainnut muissakin kirppareissa ja kierrätyskeskuksissa mm. Vantaan tikkurilan spr mukava ihmisläheinen palvelu, jota eivät asiakaspalvelukonsultit ole pilanneet.

   Kiitokset Salon ekocentteriläisille.

   Reply

  • Todellakin tuo hintapuoli kyseisessä lafkassa on enemmänkin jyskin luokkaa kuin kierrätyskeskusken.
   Kävin ekan kerran viime viikolla ulkonäöstä kuvitellen kirppikseksi mutta ne hinnathan olivat vielä kovempia kuin normikirppiksellä??
   Salon työttömillä luulisi rahaa tuollaisten kiskurihintojen perusteella olevan enenmmän kuin normiduunarille eli kannattanee ilmeisesti jättäytyä kortistoon 😀

   Reply

  • Kallista kallista. Missä kohtaa se kierrätys totetuu??? Kierrätys ymmärtääkseni on ihan muuta, kuten : kun tuodaan niin viedään ja ilman rahaa. Jos jotain pitää maksaa niin kohtuudella koska ahneudella on tunnettu loppu.
   Ei pelitä kauaa

   Reply

  • Tuli käytyä myös katsomassa jääkaappia ja pakastinta ja sekalaisten tavaroiden hintoja, todella kallis kun kaupastakin jaa pakastimen halvemmalla kuin eko torilta 🙂
   normi hinnathan pyörii bisnes puolella uusi 300 pakastin kuin uusi käytettynä on AINA 50-70% uuden hinnasta eli alle 150€ pitää olla hinta kierrätyksessä mutta nämä hullut ottaa enemmän kuin uusi maksaa monestakin tavarasta.Täysin Järjetöntä toimintaa hintojen suhteen. Ja antiikkiset elektroniikan käytetyt kamat (radio,TV,,tms)todella järjettömässä hinnoissa kun esim 17″ tietokone näytön käypä hinta(litteä) on tänäpäivänä 5-10€ ja nämä kehtaavat ottaa jopa 50€ idioottimaista toimintaa jo.

   Reply

  • Tavarat todella hinnoiteltu Salon Ekotorilla yläkanttiin. Ihmettelen mihin niitä säästätte, sitä tavaraa kun on kertynyt nyt valtavasti, verrattuna viime vuoden kesään.
   Myykää nyt ihmeessä ne kierrätyshinnoin pois, eikä järjettömän korkeilla hinnoilla.

   Reply

  • Olin todella positivisesti yllättynyt käydessäni kierrätysmyymälä Salon EkoCenterissä. Tuotteet siistejä ja edullisia. Palvelu aivan upeeta.
   Tulen toistekin ja kerron kavereille. Hyvä TE !

   Reply

  • Piipahdan silloin tällöin siellä ja olen onnellinen kun tämmöinen siisti paikka on olemassa Salossa. Henkilökunta on ystävällistä ja kantavat ostokset autoon. Hinnatkin ovat mielestäni o.k.

   Reply

  • Kävin katsomassa viimetalvena takkia, musta käytetyn takin hunta 40 euroo on paljon. No kysyin hintaa, et tingitäänkö siitä niin myyjä sanoi mul, että tässä on väärä hinta . Minähän huokasin ja ajattelin et niin on paljon liikaa johon hän totesi et takin oikea hinta on 80 euroo. Mä vähän hämmästyin, johon hän totesi et takki on merkkivaate. Mulle taas on ihan sama mikä se on kunhan sopii ja on siisti. Sen jälkeen en oo käynyt.

   Reply

  • Kävin etsimässä mökille käytettyjä huonekaluja, olisi löytynyt, mutta ne hinnat. mainostatte kierrätyskeskuksena toimintaanne, mitä ihmeen kierrätystä toimintanne on? Olette näköjään rakastuneet toisten lahjoittamiin tavaroihin. Laittakaa hinnoittelu sille tasolle mitä muissakin kierrätyskeskuksissa on, vuosi takaperin kävin katsomassa myymäläänne, silloin samoja huonekaluja oli jo myynnissä kuin nytkin. Ei ole kierrätystä, vaan rosvonmaineen hankkimista. Onneksi löytyy muitakin asiallisempia kauppapaikkoja. Kun kyselin henkilökunnalta korkeiden hintojen syntyperää, niin vältellen kerrottiin uuden päällikön olevan syynä!! Tiedä sitten.!! Hinnoista puolet pois, niin kierrätys ja kauppa sujuu:

   Reply

  • Eteläisen Suomen kirppisten suurkuluttajan mielestä EkoCenterissä on runsaasti tavaroita ja hinnoittelu maltillinen. Palvelu hyvää. Tähän samaan yhteyteen pitää mainita myös aivan lähistöllä (Järjestötupa, Mäyränkatu 2, Salo ) sijaitseva, ilmeisesti vain viikonloppuisin avoinna oleva vanhemman herrasmiehen ylläpitämä kirpputori. Myynnissä on hyvää tavaraa hyvään hintaan. Lähiaikoina myyntiin on tulossa mm. naisten 1950-luvun vaatteita. Tämän miellyttävän herrasmiehen ylläpitämän kirppiksen aukioloajat kannattaa tarkistaa aina etukäteen omistajalta (puh. 0400 228 226).

   Reply

  • EKOCENTTERIN HINNAT AIVAN LIIAN KORKEAT. TYÖTTÖMILLÄ EI VARAA OSTAA MITÄÄN.
   TAVARAT SEISOO KUUKAUDESTA TOISEEN JA LISÄÄNTYY NIIN ETTÄ KOHTA TALO ON JO TÄYNNÄ.
   RIITTA, KUNNON ALENNUSMYYNTI KERRAN KUUKAUDESSA, NIIN PÄÄSETTE TAVAROISTA EROON JA TAKUULLA JÄÄ VIELÄ VOITTOAKIN NOILLA HINNOILLA. TE SAATTE TAVARAA ILMAISEKSI JA SITTEN MYYTTE KALLIILLA. AIVAN JÄRJETÖNTÄ TOUHUA. Esim. Kattolamppu teillä maksaa 95e ja olette SAANEET SEN ILMAISEKSI. Olen lahjoittanut teille todella paljon tavaraa, mutta en anna enää, vaa lahjoitan Halikon Kaffekellariin ja näin tuen vanhusten virkistystoimintaa, niin saan itsellenikin paremman mielen.

   Radiokirppis on paras kirppis Salossa 10+++++++++++++

   Reply

  • Ei voi kierrätyskeskuksesta puhua, härskit hinnat lahjoitustavaroista. Taitaa olla kiinteistö/henkilöstökulut liikaa kun pitää peilipöydästäkin pyytää reilusti yli 300€. Ja sen penkistä vielä 100€. Pöytää ei ollut edes kunnostettu heidän toimestaan. Myyntikatetta on, sisäänostokuluja ei ollenkaan. Ja henkilökunta on töykeä, en suosittele kenellekään EcoCenteriä. Salon Alueen Työttömät Ry… Naurettavaa touhua. Katsovat kuulemma netistä hinnat, ja hinnoittelu sen mukaan.

   Reply

  • Hinnat ovat edelleen korkeat ja tavaraa on paikat täynnä. Tämä ei ole keirrätyskeskus (mihin nimi Ekocenter viittaa). Henkilökunta on ystävällistä.

   Reply

  • Loistavia löytöjä olen tehnyt jo monet kerrat ja varmasti teen jatkossakin! Hinnat ovat omasta mielestäni sopivia.

   Reply

  • Kierrätyskeskus ja kirpputori sama asia?
   Muuttanutkin jo?

   Reply

  • Myynnissä pöytä “Artekin pöytä” nimellä. Ilmoitimme, että kyseessä on väärennös selvitettyämme asiantuntijalta. Meille luvattiin selvittää asia. Kuukausi myöhemmin sama väärennös edelleen nimellä “Artekin pöytä” ja artekin hinnoissa. Tarkempi voisi olla ja varsinkin kun myydään merkkituotteen hinnalla ja nimellä. Tai toisaalta ei kai se ole tyhmä joka pyytää?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria