Luna Second Hand

KatuosoiteKoskikatu 28

Puhelin040 097 6122

Kotisivutlunasecondhand.com

Luna Second Hand kertoo:

Erotu eduksesi – kuluta vähemmän. Lunan toiminta perustuu kierrätykseen. Valikoimasta löytyy upeita alkuperäisiä 1940–1980-lukujen aarteita, vaatteita, asusteita ja koruja.  Lisäksi Luna myy laadukkaita nykyajan second hand -artikkeleita.

Luna kannattaa Dame Anita Roddickin ajatusta siitä että kauneuden tulee ulottua pintaa syvemmälle ja että yrityksellä on valta tehdä hyvää.

Toimintaperiaate: Luna on Rovaniemellä toimiva second hand –vaateliike. Yritys toimii myyntitiliperiaatteella. Liikkeeseen otetaan valikoidusti myyntiin design- ja vintagevaatteita sekä asusteita

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Rovaniemellä

  1 kommentti kirpputorista “Luna Second Hand”

  • Jos kaipaat jotain erilaista ja haluat nähdä tavallisesta poikkeavaa, suosittelen lämpimästi Lunassa käyntiä. Varmasti erilainen kuin nämä muut vaaterekit. Menkää ihmeessä tutustumaan Valtakatu 26, kunhan liike aukeaa!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria