Makasiini

KatuosoiteKylänraitti 3

Puhelin

Kotisivutriihimaenidantyo.fi

Makasiini kertoo:

Tervetuloa Makasiiniin!

Makasiini on Idäntyö ry:n kirpputori ja varasto.
Se sijaitsee Riihimäellä, Mattilan teollisuusalu-eella, Kylänraitti 3. Samalla kadulla on kaupungin Kierrätyskeskus, Kylänraitti 7.

Pieni kirpputorimme on avoinna tiistaista perjantaihin kello 12-18 ja lauantaista sunnuntaihin kello 12-15. Maanantaisin se on siis suljettu.

Samalla reissulla voit tuoda avustuksia varastomme lajitteluun.
Odotamme myös kirpputorille sopivaa, myytävää tavaraa.

Riihimäen Idäntyö ry on toiminut vuodesta -92, ensin avustaen Kansan Raamattuseuran Pietarin alueen työtä katulasten ja vankien parissa, myöhemmin -94 lähtien seurakunnan nimissä ja vuodesta 2004 omana yhdistyksenään.

Alusta alkaen olemme toimineet heikommassa asemassa olevien auttamiseksi. Näitä ovat vangit, katulapset, vankien omaiset, vapautuneet vangit, yksinäiset vanhukset ja monilapsiset perheet. Suomessa keräämme humanitääristä apua kohteidemme tarpeisiin.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Riihimäellä

  4 kommenttia kirpputorista “Makasiini”

  • Pieni mutta hyvää tavaraa!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Pieni ja mukavan omituinen paikka. Ja outo vanha nainen kaupanpäällisenä jokaiseen ostokseen.

   Reply

  • Sivulla olevat tiedot ovat vanhentuneita. Makasiini on auki arkisin ma-pe klo 12-17. Viikonloppuja vietämme perheen parissa. Muuten tiedot pitävät paikkansa. Vanhoja mukavia ja omituisia naisia riittää joka päivälle vapaaehtoistyöhön myymään. Tule sinäkin. Tervetuloa tutustumaan!

   Reply

  • olen vasta muuttanut riihimäelle. olin lähdössä makasiiniin, onneksi luin h.jokisen kirjoituksen. olisin kävellyt turhaan pitkän matkan. ystävällisesti pyydän teitä laittamaan sivut ajan tasalle. kiitos

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria