Porin Kontti

KatuosoiteSepänpellontie 2A

Puhelin040 1390 737

Kotisivutkontti.punainenristi.fi/pori

Porin Kontti kertoo:

Noudamme huonekaluja veloituksetta Porin kaupunkialueella 20 km:n etäisyydellä Kontista. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Ota yhteys noutopalveluun puh. 040 1390 737. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina.

Tuotosta käytetään

50% ohjelmatyöhön SPR:n Satakunnan piirin alueella
25% katastrofirahaston kartuttamiseen
25% Kontti-ketjun kehittämiseen

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porissa

  6 kommenttia kirpputorista “Porin Kontti”

  • todella hirmuiset hinnat ilamaiseksi saadusta tavarasta ja kunnei ne mene kaupaksi ne heitetään enemmin roskiin kun myytäisiin halvemalla. Aivan älytöntä toimintaa. ihmiset jotka lahjoittavat varmasti ovat tarkoittaneet tavarat myyntiin eikä roskiin , tietysti huono (rikki, likainen..) tavara on eri asia.

   Reply

  • Muutama vuosi sitte tuli käytyä, kun asuin ulvilassa. Hinnat kovempia kuin uusissa ja kaikki parhaimmat tuotteet pedataan uskovaisille. Kontin lähellä muuten johtajan perhe pitää toria, et sillai. Mistähän on saanut rottinkia sun muuta. Sielun veljet.

   Reply

  • Kuluneesta lahjoitustavarasta osin melko kovat hinnat, mutta kuitenkin huomattavasti kohtuullisempi hinnoittelultaan kuin Tampereen Kontti. En silti käsitä miksei etenkin huonekaluja voi myydä järkevämpään, halvempaan hintaan jotta tavara kiertäisi nopeammin, sitä kun ei ajoittain edes oteta vastaan tilan puutteen vuoksi. Ilahduttaa kun välillä tekee kivoja löytöjä hyvään hintaan, plussaa myös opiskelija-alennuksesta! Mukava palvelu ja siistit tilat.

   Reply

  • Orjatyövoimalla pyörivä tempputyöllistämispaikka!

   Tämmöiset pitää lopettaa ja tarjota ihmisille OIKEITA töitä.

   Reply

  • Kontin tilalla toimii uusi kirpputori Kipunan Kirppis avattu. 26.4 2014 avoinna maan-perj 10-18 launt. 10-16 ja sunt. 11-16. Tervetuloa

   Reply

   • Ja kontti on muuttunut Paanakedokadulle muistakeni, en ole ollu pitkäst aikaa landissa, mut meen tänään katsomaan onko se vielä siellä 🙂

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria