Pikku-Tiina Kirpputori

KatuosoiteIsolinnankatu 24

Puhelin(02) 633 0590

Kotisivut

Pikku-Tiina Kirpputori kertoo:

Lastentarvikkeiden kirpputori Herttuantorilla Porin keskustassa.

Kirpputori Pikku-Tiinasta löydät laadukkaita lastenvaatteita ja tarvikkeita sekä kaikkea mitä tarvitset kotisi sisustamiseen ja ylläpitoon.

Tule ihastumaan ja tekemään löytöjä!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porissa

  19 kommenttia kirpputorista “Pikku-Tiina Kirpputori”

  • Aika pieni kipputori. Ahtaat käytävät, jos menisi lastenvaunuilla. Iso miinus siitä, ettei kortti käy


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Myytävä tavara on hyvälaatuista ja koko kirppiksen yleisilme hyvin siisti.

  • Hyvä kirppis, kallis vuokra, Superkirppikselle siis…

   Reply

  • Kalliiseen vuokraan sisältyy myös loosin siistiminen kirpputorin pitäjän toimesta. Juuri viikonloppuna tätä kysyin. Loistava juttu, varsinkin kun haluaisi kauempaakin tavaransa myyntiin!

   Reply

   • Mitä tällä kirppiksellä sitten on viikkovuokra? Kuinka monta viikkoa kannattaisi vuokrata, jos tuo vauvanvaatteita ja leluja?

  • kallis vuokra,työkeä omistaja,ahtaat välit jne…on möis siellä mitää.

   Reply

  • Kuukauden myynnillä olen tienannut 200 euroa ja ihan vaatetta yms myynyt. Laadukasta tavaraa, varsinkin vauvaikäisille hyvin tarjolla. Suosittelen!!

   Reply

  • Hyllyvuokra on aivan liian kallis. Kirppis on siitä liian kiva, että se on erikoistunut vain lasten tarvikkeisiin. Tietää siis mitä sieltä löytää. Ostajille siis kiva, mutta myyjälle huono kalliuden takia ja siksi, että koska kaikki myyvät samaa tavaraa, niin ei oikein kauppa käy. Itsellä oli juuri viikko siellä ja hinnat alk. 0,10,- ad 5,-, suurin osa 1,-. Voittoa jäi pöytämaksun jälkeen 1,70,-!

   Reply

  • Jos soittaa kysyäkseen jotain asiaa pitäjältä, niin saa todella pitää puolensa, että ehtii asiansa esittää, ennen kuin hän sanoo “kiitos hei” ja sulkee luurin heti. 2 kertaa on minulle näin käynyt. En ole ehtinyt asiaani esittää loppuun, kun puhelu on jo päättynyt.

   Reply

  • Omistaja päättää nykyään itse provikalla olevien tuotteiden hinnan,todella törkeetä.Todella huonoa palvelua muutenkin.

   Reply

  • Vieraspaikkakuntalaisena kävin. Siisti ja hyvää tavaraa. Iso miinus se, ettei kortti käy. Myyjä kertoi ylimalkaisesti,missä automaatti on… No, löysin. Ei puhettakaan, että olisi pakannut ostoksiani pussiin tai edes viikannut, vaikka aikaa kyllä tosiaan tuon rahanhaun takia olisi ollut. Hyvä paikka – huono palvelu.

   Reply

  • Niin siis paljonko se pöytävuokra nyt on??

   Reply

  • Tällä hetkellä pöytävuokra on 26€/vk seuraava viikko taisi olla 20€.. Mielestäni aika hintava,mutta nyt itsellä paljon vauvan vaatetta ja uskon menevän kaupaksi 🙂

   Reply

  • Pari kertaa olen myynyt. Vuokra on kyllä kallis, mutta itsellä ollut paljon hyvää tavaraa, joten voittoakin on jäänyt ihan mukavasti. Ahdas paikka, vaunujen kanssa tekee tiukkaa. Ja juuri vaunuväkihän on kohderyhmä, joten ahtaudelle pitäisi jotain tehdä. Ilmapiiri on myös minun mielestäni aika “huono”, jotenkin töykeänoloinen on omistaja.

   Myös ostajien töykeys harmittaa, kun vaatteet levitetään miten sattuu ja heitellään hyllylle takaisin ihan sekaisin. Eivät varmaan kotona käsittele omiakaan vaatteita noin, niin miksi ollaan niin huonokäytöksisiä kirppiksellä. Myyjät näkevät kovan vaivan, kun tuovat vaatteet myyntiin ja laittavat pöydän siistiksi ja sitten joku elämäänsä kyllästynyt ostaja paiskii ne miten sattuu. Miettikäähän ihmiset!

   Reply

  • Pikku-Tiinassa palvelu on hyvää ja rehellistä. Myyntipaikkana tämä kirppis on aivan ykkösluokkaa, Tiina opastaa mielellään kaikessa ja paikka on siisti ja puhdas. Myynnistä saa aina tilityksen ja tavaraa ei katoile… Olen joka kerta positiivisesti yllättynyt tilistä, joka myynnistä on tullut. Eikä puhettakaan, etteikö olisi kiva ja ystävällinen omistaja. Tälle kirpparille olen uskollinen ja syystä.

   Reply

  • Ihana paikka ja ystävällinen henkilökunta!

   Jokaisen pienoisen omistajan ehdoton ykköspaikka!

   Ainoa miinus on tuo ahtaus vaunuilla, mutta ehkä itse yrittäjänä ymmärrän.
   Tarvitsee saada riittävästi pöytiä että on paikkoja asiakkaille joista saa rahaa.
   Sekä isot hallit ovat todella kalliita vuokrata.

   Reply

  • Erittäin hyvä kirppis ostajalle. Olen paljon käyttänyt ja lähes aina löytänyt tarvitsemani, kohtuu hintaan. Pieni toki, mutta aikaa pitää ottaa aina matkaan kukkaron lisäksi. Hyllyhinta on aivan yleisellä tasolla, melkeimpä huokeampi kuin muualla. Tarkistin asian, Tampere, Turku, Seinäjoki..

   Reply

  • Siisti paikka, tylyä henkilökuntaa. Mutta, kyllä ostokset voi tylyidenkin tätien kanssa suorittaa….vain hetken olla negatiivisuudelle läsnä.

   Reply

  • Ihan paras kirpputori Porissa. Kirpputori on itse asiassa “halventava” nimi tälle ihanalle “second hand -putiikille”. Pikku-Tiinasta löytää aina jotain kotiin vietävää. Tuotteiden hinnat saattavat olla pikkuisen kalliimmat kuin muualla, mutta tuotteiden laatu ja merkitkin ovat ihan toista luokkaa kuin missään muussa Porin kirpputorilla. Pikku-Tiina ei ole enää pelkästään lasten tuotteiden kirppis, vaan sieltä löytyy hienoa naistenvaatetta, kodin tekstiilejä ja sisustustavaraa. Paikka on siisti ja valoisa, eikä sellainen sahalauta-vanerihirvitys, mitä monet muut kirppikset ovat. Ainoa miinus ehkä on tuo käytävien ahtaus. Mutta iloisella mielellä ja ystävällisyydellä siitäkin selviää. Mukavaa myös, että lapsille on tehty oma pieni viihtyisä leikkipaikka, missä lapset viihtyvät, joskus jopa kauemmin kuin äidillä kirppiskäynti kestäisi..

   Ja kaupan päälle saa hyvän palvelun!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria