Kirpputorikauppa Fiinitori

KatuosoiteKiertokatu 13

Puhelin(02) 635 0204

Kotisivutsatakunnansyopayhdistys.fi

Kirpputorikauppa Fiinitori kertoo:

Satakunnan Syöpäyhdistys Ry:n Kirpputorikauppa Fiinitori.

Lahjoittamalla hyväkuntoista, myytävää tavaraa, tuet maakunnallista syöpätyötä!
Otamme vastaan lahjoituksena ehjiä, puhtaita, myyntikelpoisia astioita, kirjoja, huonekaluja ja vaatteita.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porissa

  5 kommenttia kirpputorista “Kirpputorikauppa Fiinitori”

  • täältä tekee todella porin EDULLISIMMAT LÖYDÖT!!

   Reply

  • Yksi mielenkiintoisimmista kirppareista. Vaatteet todella edullisia, samoin “merkittömät” astiat ym tavarat. Täälläkin tiedetään arabian hinnat, mutta hyväkuntoisia ja toisinaan jopa merkkivaatteita saa todella halvalla, ja hyvä niin sillä silloin tavara kiertää. (Huomattavasti parempi vaihtoehto kuin kontin/uffin hintapolitiikka.)

   Vaatteiden, kenkien ja astioiden lisäksi hattuja, miesten pukuja, vähän kalusteitakin, petivaatteita, kirjoja ja pelejä sekä leluja. Lastenvaatteitakin melkoiset pinot. Hinnat eivät ole valmiina joten tinkiminenkin yleensä onnistuu.

   ps. trokarit pysyköön poissa.

   Reply

  • Pieni, kapea, huono valinta kerrallaan.

   Reply

  • Hyvä valikoima monenmoista tavaraa. On myös kassitarjouksia ja silloin kyllä kannattaa ostaa tavaraa. Tavara yleensä hyvälaatuista, mutta kannattaa kuitenkin itse tarkistaa tuote ennen ostamista ettei kotona tarvitse katua hankintojaan.Hinnat ovat kaupungin edullisimmat ja tuotto menee syöpäpotilaiden hyväksi. Jos tuntuu ettet löydä haluamaasi ,niin voit kysyä tuotetta ystävälliseltä henkilökunnalta. Täällä kannattaa poiketa usein, sillä tavaran vaihtuvuus on hyvä. Täällä kannattaa koluta perimmäisetkin nurkat, sietä saatat tehdä parhaimmat löydöt. Kirpputori vaikuttaa ensialkuun ahtaalta ja sokkeloiselta, mutta älä lannistu vaan tutki kaikki sopukat. Seuraavalla kerralla tiedätkin jo missä mikin tavararyhmä on ja asioiminen nopeutuu. Täällä on aito kirpputorihenki, täällä minä käyn ja suosittelen sullekin. Nähdään Fiinitorilla.

   Reply

  • Halvin kirppis koskaan, tosin ei enää nykyisin tämäkään ihan järisyttävän halpa. Mutta kassitarjouspäivinä tosi kannattavaa käydä ja muutenkin esim. kengät pari kolme euroa, paita euron yms. Eri myyjillä vähän eri hinnoittelutapa.
   Paikkana tosi ahdas ja kesällä kuuma, vaikea katsella tarjontaa varsinkin naistenvaateosastolla, kun kääntymään ei mahdu. Olen myös huomannut että myyjät ovat usein huitelemassa jossain muualla kuin kassalla, lieneekö sitten henkilökunnasta pulaa.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria