Second Hand Store

KatuosoiteIsokatu 8

Puhelin040 548 8180

Kotisivutsecondhandstore.fi

Second Hand Store kertoo:

Second Hand Store kirpputori sekä osto- ja myyntiliike.
Päämääränämme on toteuttaa kestävää kehitystä ja antaa asiakkaillemme mahdollisuus tuoda ylimääräinen tavara ja vaate myytäväksi kaatopaikalle viennin sijaan. Tarjoamme asiakkaillemme keskeisen sijainnin lisäksi kattavan ja suuren asiakaskunnan joka käsittää asiakkaita vauvasta vaariin

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  9 kommenttia kirpputorista “Second Hand Store”

  • Mukava asiakaspalvelu, ja hyvin myy tavarat. 🙂
   Miinuksena kyllä todella sotkuiset tilat ja ahtaus. :/ Mutta käymisen arvoinen. 🙂

   Reply

  • – Huono asiakaspalvelu
   – Sotkuiset tilat
   – 50% myymistäni tavaroista on varastettu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ehdottomasti Oulun huonoin kirppari.

   Reply

   • Olipa merkillinen kommentti nimimerkiltä Pettynyt! Kirpparin asiakaspalvelu on taatusti Oulun parasta, iloista ja positiivista. Tilojen sotkuisuus johtuu pääosin myyjistä, jotka eivät käy siivoamassa pöytiään ja “ostajista”, joiden ainoa tarkoitus on myllätä pöydät ruokottomaan kuntoon. (Pahimpia sotkijoita ovat keski-ikäiset naiset, mutta kyllä nuoristakin löytyy.) Tuota 50%-varastamisastetta en usko ikinä :D. Jotain on minunkin pöydästäni joskus varastettu, mutta että puolet? Lapinlisää, yleistä ketutusta, jotain muita paiseita?

  • Eipä jäänyt kovin hyvä maku viikon myynnistä. Pöytävuokrasta jäi saamatta opiskelija-alennus, tarrojen numerot eivät täsmänneet myytyihin tavaroihin ja osa myydyistä vaatteista oli kai tehnyt katoamistempun, koska rahat jäi saamatta. Aika paha mennä valittamaan, kun kuittiakaan en saanut, ainoastaan listan myydyistä tavaroista. Tarkistelin asioita vasta kotona, kun tiskillä tuntui olevan niin kova kiire.
   Olisikohan vaatteisiin saanut varashälyttimen? Harmittaa, vaikka varastaminen ei varmaan ole vain tämän kirppiksen ongelma.

   Reply

  • Hyvä kirpputori, mukava palvelu iloiset myyjät, ahtaat tilat on vähä huonoa ja liian vähän sovituskoppeja niitä saisi olla enemmän. Halpaa kyllä on kun tavaran myyjät itse hinnoittelee myymänsä tavarat ++
   jotku on sotkusia kojuja mut suurinosa tosi nätisti laitettu jos on liikaa tavaraa niin sittenhän ne menee helpommin sotkuun sopivasti kerralla myyntiin ni pysyy kaikki siistinä (:
   on hyvä kirpputori aina käyn kurkkimas löytyykö jotain mukavaa kaupunkireissuilla ja välillä menen vartavasten katselemaan jos löytys hyviä löytöjä =)

   Reply

  • Hyvä kirppis! Myyn täällä tavaraa pois puolen vuoden välein. Aina käy kaupaksi, jotakin saattaa kadotakin mutta pääosin varmaan kulkeutuneet vääriin pöytiin ja siksi jäävät kyydistä pöytää lopettaessa. Tosi hyvä paikka pitää kaverin kanssa kimppapöytää kun tuotteiden hinnoittelutarroissa on juokseva numerointi. Saa sitten tilipäivänä listasta selville kumman tavarat myivät ja mikä oli saldo kellekin. Aina sen pari sataa tällä kirppiksellä kuittaa kerralla. Ja kuten muillakin kirppiksillä, viikko on liian lyhyt aika saada myyntiä. Kannattaa ottaa kaksi viikkoa ja toisella viikolla sitten alennusmainoslappunen pöydän laitaan roikkumaan. Menee kaupaksi loputkin tavarat. Suosittelen tätä paikkaa,kävijöitä on viikon aikana paljon. Ja pääosin asiakaskunta rehellistä kassankauttakulkijaa.

   Reply

  • Täältä löytyy hyvin nuorten naisten vaatetta, siitä plussaa. Sijainti on kyllä loistava myös kys. asiakaskunnan edustajalle kun keskustassa on muutenkin kaikki vaatekaupat niin samalla kertaa kirpparillekin. Kaikki muu valitettavasti onkin sitten miinusta.

   Sovituskoppeja liian vähän kuten joku sanoikin, eikä niissä ole edes valoja! On tosi hankala nähdä miltä vaate päällä näyttää kun on hämärää, varsinkin jos on tämmöinen kalpea kuten minä ja haluan ostaa sen sävyisiä vaatteita jotka ei tee minusta vielä kalpeampaa.

   Sotkuisuus on toinen iso miinus. Sikinsokin lojuvien vaatteiden lisäksi pölyä on aivan jumalattoman paljon joka puolella. Henkilökuntaakin näyttäisi olevan aina vain kaksi henkilöä paikalla kerrallaan ja molemmat kassalla, joten ehdottomasti tarvittaisiin lisää henkilöitä siivoamaan tai nykyiset työntekijät tekemään pidempää iltavuoroa ettei pölyyn tukehdu!

   Reply

  • Ikävä maku jäi myynnistä. Tavaroita oli hajotettu ja sotkettu. Tavaroita myös katosi, osa varmasti kulkeutui vääriin pöytiin, mutta pelkäänpä, että osa hävinneistä tavaroista varastettiin varsinkin, kun pöydästä löytyi kaksi hajotettua hälytintä samaan aikaan, kun kaksi arvokkaampaa tavaraa hävisi myynnin ohi. Myyjien selitys ” Tämä on nuorisokirpputori ja varkaudet osa sitä” tuntui hieman oudolta. Kirpputorin pölyisyys on myös omaa luokkaansa.

   Reply

  • Lopetti toimintansa 31.8.2018

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria