Pelastusarmeijan Kirpputori – Rajakylän varastomyymälä

KatuosoiteRatamotie 22

Puhelin044 757 7970

Kotisivutpelastusarmeija.fi

Pelastusarmeijan Kirpputori – Rajakylän varastomyymälä kertoo:

Pelastusarmeijalla on kirpputoreja eri puolilla Suomea, joissa myydään halpoja käyttövaatteita.
Kirpputorien tuotolla autetaan myös avun tarpeessa olevia.

Rajakylän varastomyymälä – Ratamotie 22. Oulu
Palvelemme arkisin kello 9.30-20.00 ja lauantaisin kello 10.00-16.00.

Rajakylän varastomyymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, suora yhteys Keskustasta Koskilinjojen numero kolmosella.

Meiltä: sisustustarvikkeet, vaatteet ja kengät aikuisille sekä lapsille; kirjat ja lehdet; astiat, urheiluvälineet…

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  15 kommenttia kirpputorista “Pelastusarmeijan Kirpputori – Rajakylän varastomyymälä”

  • Tosi kallista. Joidenkin tuotteiden hinnat jopa kaupan hintojen tasoa. Vaatteita saa halvemmalla alennusmyynnistä. Hinnoitelijoilla homma vähä vääristynyt

   Reply

  • Olen ollut töissä pelastusarmeijalla aikoinaan, ja voin kyllä allekirjoittaa tuon kommentin, että hinnat ovat aikamoiset.. Itse myyjät eivät ainakaan meillä voineet hintoihin vaikuttaa, ja tuskin muissakaan myymälöissä voivat -vaan kyllä ne on ne isot herrat, jotka päättävät hinnat. Hyvään tarkoitukseen tietysti tuotto menee-siksi yritän aina välillä käydä ostoksilla pelastusarmeijalla sekä SPR:llä.

   Reply

  • Erittäin edullista ja hyvä laatuista tavaraa, hinta-laatusuhde kohdillaan!!! Ja kyllähän sitä mielellään pelastusarmeijan kirpputoreilla käy kun voitot menevät hyvään tarkoitukseen…

   Reply

  • Aivan liian kallista tavaraa. Ei mitään järkeä maksaa uuden tavaran hintoja toisten käyttämistä tavaroista.
   Olisi joskus kiva ostaa jotain,mutta järki hoi puhuu puolestaan.
   Eiköhän kauppa sujuisi paremmin ja tuottoisammin kun hinnat olisivat edullisia. Mitä järkeä on seisottaa joitakin imisiä (henkilökuntaa) myymällässä jossa joskus käy jotain katselemassa . Suurin osa ihmisistä kyllä kävelee hieman ymmällään hintatasosta ulos.
   Parempi käydä reilusti kauppaa edullisilla hinnoilla kun riiputtaa kalliilla hinalla niitä vaatteitakin hengareissa.

   Vanhat solmiot esim. 6€ eihän siinä nyt ole järjen häivää samoin vanhoja ruutupaitoja 6€ joiden todellinen “kirppariarvo” on max. 2 €.
   JÄRKEÄ kehiin.

   Reply

  • Tykkään käydä tällä pelastusarmeijan kirpputorilla. Mukava palvelu ja vaatteet ovat kohtuullisen hintaisia. Löysin mekon, jonka kauppa-arvo olisi n. 20e ja sen hintana oli tällä kirppiksellä 6e Ei valittamista

   Reply

  • Vierailen lähes viikottain kyseisellä kirpputorilla ja olen suht hintatietoinen kuluttaja, sillä ykkösharrastukseni on vanhan ja käytetyn tavaran perässä kuljeksiminen. Henkilökunta Rajakylässä on erittäin asiakaspalveluhenkistä ja kivoja tuotteitakin löytyy varsin usein. Itse ostan mieluummin saman tuotteen vanhana kuin uutena, mikäli hinta on kutakuinkin sama. Usein tosin huomaan, että tällä kirpputorilla käytetystä tuotteesta saa maksan vähintään saman hinnan kuin uudesta kaupassa. Eräästä ulkoilutakista maksoin tässä liikkeessä 25 euroa, kun tismalleen saman tuotteen olisin saanut toisesta myymälästä viidellä eurolla – se kyllä vähän kismitti. Toinen pettymys tapahtui kerran, kun ostin lasikaatimen Riihimäen lasin nimiin myyjältä tarkistettuani asian ja kotiin mennessäni mieheni kertoi kaatimen olevan Ikean mallistoa – siinäkin hävisin kympin verran. Jatkossakin aion asioida Rajakylän liikkeessä, mutta ehkä pettymyksistäni oppineena olen entistäkin kriittisempi kuluttaja.

   Reply

  • Onko hyvä kauppa, kantsiiko käydä?? 🙂

   Reply

  • Hinnat. Ne puhuttelee.

   Reply

  • Hinnat. Ne puhuttelee.
   Hintojen taso on liian korkea siihen nähden, että tuotteet ovat ilmaisia. Toki on henkilöstökuluja mutta osa on niistäkin työkkärin kautta töitä oppimassa.
   Nyt alennus myyntien aikaan ihan hirvittää esim. Lastenvaatteiden hinnat. Uuden saat edullisemmin kaupasta. Toki ekologisena kuluttajana voin väittää ostavani kierätettyä kalliimmalla jotta tunnen tehneeni osan maapallon pelastamisessa. Uskallan väittää silti, että useampi jättää sen käytetyn ostamatta kun uusi maksaa vähemmän.
   Henkilökunta on kivaa ja osaa hommansa.

   Käykää hyvät johtajat katsomassa Paavolan kirpputorin hinnoittelua lahjoituksille! 0,10€-1€ hintaisia suurin osa tuotteista! Toki kalliit keräilyesineet laittaa pohtiin hinnan tasoa. Mutta periaate on heillä hyvä.

   Reply

  • Moi!
   Vaikka mietitte mahdollista jatkoa sivuston suhteen,niin päivittäkää edes aukioloajat ajantasalle!
   Kiitos!

   Reply

  • Kyllä yhdyn edellä mainittuihin kommentteihin, todella kallista käytetyistä vaatteista,hinnathan pitäisi olla edullisia että vähävaraisetki pystyisivät ostamaan, aikoinaan kun linnan kadulla oli myymälä sinne kun meni sai kerätä pussiin vaatetta ja ei maksanu paljon, jos asiakas halusi jonkun tuotteen ja se miellytti sitä niin ei tarvinnu lähteä tyjä taskuna pois aina hinnoista sovittiin.KUn ajattellee että pelastus armeija saa lahjoituksena kaikki niin kyllä pitää osata hinnoittaa kohtuu hintoihin tavarat Monesti kun olen käynyt ja olisi miellyttäny joku tavara niin ei ole ollut vara ostaa vaikka ajattelin että täältä sitä saa edullisesti .Kaupan hintoja hipoo ei mitään järkeä,

   Reply

  • Tältä kirpputorilta olen ostanut paljon ja hyvin edullisesti, vaatteista täkkeihin, liinavaatteisiin ja tyynyihin.

   Aukioloaikojen päivitys olisi paikallaan. Kirpputori ei enää ole auki arkisin klo 20:neen vaan klo 18:aan. Viime aikoina siellä on tehty remonttia, ja kirpputori on ollut suljettu. Myös päivitys siitä, milloin avataan uudelleen, olisi paikallaan.

   Reply

  • Onkohan tämä toiminnassa enään?

   Reply

   • Poistakaa jo ilmoitus, kun kirpputoria ei ole ollut vuosikausiin.

  • olen samaa mieltä siitä että tavarat ja tuotteet on ylihinnotettu, aikoinaan kun kävin pelastus armeijan kirpputorilla silloin niitä ei ollut kuin yksi muistaakseni oulussa, silloin oli tosi halpaa lastiikka pussiin sai kerätä jos kuinka paljon vaatetta ja köntti hinta oli muutaman markan , siihen aikaan kun oli vielä markka käytössä,tarkoitushan on että jokainen pystys ostamaan , joilla ei ole kaupasta vara ostaa, pelastus armeija saa kaiken lahjoituksena, niin kyllä siitä vois sitten hintatasoa pitää kohtuullisena, olis köyhälläkin sitten vara käydä

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria