Oulun Laatukirpputori

KatuosoiteHiukkavaara H 2

Puhelin0400 688 472

Kotisivutkotisivu.suomi.net/laatukirpputori

Oulun Laatukirpputori kertoo:

Laatukirppis on myyjien ja ostajien suosima perinteinen kirpputori Oulun Hiukkavaarassa.

Laatukirppari on tunnettu paitsi suosiostaan, myös monipuolisuudestaan ja siisteydestään.
Kirpputori on kaupungin vanhimpia ja suurimpia, ja niitä harvoja perinteisiä kirpputoreja, jossa pöydän vuokranneet myyjät ovat itse myymässä.

Laatukirpputorilla on noin sata myyntipaikkaa, joissa on huomattavasti enemmän myyntitilaa kuin itsepalvelukirpputorien myyntipöydissä. Laatukirpputori on myös ostajan paratiisi, tarjolla on tavaraa laidasta laitaan, aina taiteesta urheiluvälineisiin.
Kirpputorin tiloissa toimii myös kahvio.

Kannattaa varata kirppispaikka ajoissa, jotta pääsee haluamalleen päivälle ja -paikalle myymään.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  11 kommenttia kirpputorista “Oulun Laatukirpputori”

  • Asun kulmilla ja silloin tällöin tulee käytyä tarkistamassa onko tilanne elpynyt -eipä ole. Samat muutamat myyjät, pari “toiveikasta” lisäksi. Ei taida tämmöinen malli enää vetää kun väki vie itsepalveluun. Rompepäivät vähän virittää tunnelmaa, mutta muuten ei taida kostua kuin raitista ilmaa täällä vieraillessa.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • tämä paikka oli muinoin NIIN suosittu. sai ovella jonottaa ja oikein kyynärpäätaktiikalla mennä pöytiin jos meinasi jotain saada ostettua 😀 …mutta IKÄVÄ että enää ei tule edes käytyä, koska ainoastaan vakkarimyyjät ovat jäljellä. Harmittaa ihan vietävästi. Olisiko aika alkaa mainostamaan tai pistää ihan uusi myyntipaikka pystyyn tällaiselle kirppikselle.

   Reply

   • taitaa olla ainoa kirppis joka on vielä pystyssä, tuleehan noita niin kuin sieniä sateella, mutta lopettavat tai kaatuvat samantien. vakkarimyyjät ovat siirtyneet itsepalvelupaikoille, siellä kun meeritus ja muut eivät tiedä kenen myyntipaikoista ostavat ja kuka heidän oman pöytänsä tyhjentää…

  • Olisipa ihan jos tällainen perinteinen kirpputorikin toimisi oulussa kunnolla. Kerran olen ollu myyjänä ja en kyllä toiste mene. Ihan nolotti seistä siellä tyhjässtä hallissa vakkarimyyjien kanssa. Nämä vakkarit varmaan säälistä kävivät multa jotakin ostamassa! Jäin plussalle mutta nipin napin! En suosittele. Tätä paikkaa pitäisi agressiivisesti mainostaa, jotta homma saataisiin toimimaan!

   Reply

   • Ai että oikein plussalle jäit, eli rahaa tuli eikä pöydästä varastettu mitään niin kuin monilla paikoilla, missä tavarat nököttävät oman onnensa nojassa, no huonostihan siellä sitten on mennyt kun joku on sulta jotain ostanutkin. Sinunlaistesi ruikuttajien takia perinteiset paikat kuivuu, eihän tuollaista myyjää jaksa katella edes säälistä.

  • Ennen Paljetiellä täällä käytiin ja tykättiin, mutta nykyisin kun on Hiukkavaarassa ei oo mitään elämää ja ostettavaa. Joka kerta ollut pettymys kun on käynyt. En enään tule sinne mentyä. Vaihtakaa paikkaa ja parantakaa palvelua niin palaa asiakkaat. Ja tavara mitä myynnissä ei houkuttele.

   Reply

  • Minulla ei ole huono päivä tänään eikä ollut viime viikolla, kun olin myymässä Laatukirpputorilla. Valitsin paikan sillä perusteella, että sain itse mennä myymään. En ole ole vakiomyyjä eikä tavoitteenani ollut saada mahdollisimman korkeaa hintaa, vaan saada pois pienistä tiloistani itselleni tarpeetonta mutta mielestäni käyttökelpoista tavaraa.
   Tiistaista perjantaihin lisäkseni ei ollut kuin myyjä pari vakiomyyjiä. He olivat pitämässä silmällä tilannetta. Minulla oli vain tavanomaista käyttötavaraa, ei spesiaalia. En tiedä mikä oli vikana, liian halvat hinnatko, mutta huomasin boikotoinnin. Olin ei toivottu vakkarimyyjien joukossa. Jos jotain rajaa halutaan pitää, tulisi se selkeästi tuoda esiin. Miksei voisi olla omat osastot ns. vakio- ja “bisnes”-myyjille.
   Tapahtumat näyttävät vetävän porukkaa, mutta suurin osa kävijöistä kulkee ympäri ostamatta mitään. Silloin liian paljon kaikkea tarjolla.
   Ns. kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa ja se on johtanut ostajien ja myyjien katoamiseen. Mielestäni jos rajoja laitetaan, yksi ehdoton olisi, että myytävällä tavaralla on käyttöarvoa. EI rikkinäisiä ja toimimattomia. Vaatteissa vain ehjät ja puhtaat. Lisäksi voisi olla eri teemaisia tai/ja kausikirppiksiä,,, urheilu-harrastus, taide- ja kirja, sisustus-, ja vaatteet ja pukineet- joulu- jne..

   Toivotan onnea ja menestystä

   Reply

  • Ei käynyt kauppa ja paikan pitäjäkin kävi jostain marisemassa, ihme hommaa. Pöytäpaikat kalliit ja ulkopaikastakin joutu maksaa.

   Reply

  • kotisivu on nykyään osoitteessa: http://www.laatukirpputori.fi
   osoite: Hiukanpiha 11 90670 OULU
   ja kirpparilla on nykyään myös itsepalveluosasto perinteisen kirpparin rinnalla

   Reply

  • Kirpputoria pitää nykyään mukavat uudet omistajat. On loossipaikkoja ainakin 60 kpl, itsemyyntipöytäpaikkoja, pöytäpaikkoja, ja uutena oli huonekaluille lattiapaikkoja.
   Hinnat kohtuuliset. Nyt ainakin on päästy siitä vanhasta myyjästä eroon, ja narinasta.
   Arkisin myös keittolounas. Kannattaa käydä.

   Reply

  • Lapsen kanssa käytiin keväällä. Vielä oli vanha mies.
   Kirpparilla ei ollut juuri Mitään. Jos oli, niin vanhaa ja kallista tavaraa.
   Aikaisemmin oli hyvä kauppa.
   : ]
   Onkohan nykyään siellä uutta tavaraa?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria