Mikkelin Reaalikirppis

KatuosoiteYrittäjänkatu 22

Puhelin(015) 225 600

Kotisivutreaalikirppis.com

Mikkelin Reaalikirppis kertoo:

Mikkelin Reaalikirppis on suurin itsepalvelukirpputori Mikkelissä. Suuressa 800 neliön liiketilassamme on 150 pöytäpaikkaa ja pihalta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa. Palvelussamme panostamme laatuun ja asiakkaiden tyytyväisyys on meillä etusijalla. Tule tekemään löytöjä tai myymään tavarasi kirpputorillemme. Löydät meidät Yrittäjänkadulta Kirjalasta.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Mikkelissä

  4 kommenttia kirpputorista “Mikkelin Reaalikirppis”

  • hyviä löytöjä ollut.Mutta liian täyteen tungettu, ei mahdu kulkemaan ja kääntymään. Taskuvarkaille hyvä paikka, saa tiukasti pitää lompakosta kiinni, mikä johtuu juuri ahtaudesta. Jonot aivan liian pitkät.Johtuu osittain siitä että myyjät jäävät jutteleen ja höpöttään ihmisten kanssa .Viimeksi jonotin viime kesänä tunnin kassalle. Ja toistamiseen käynyt niin että vaikka kassa ottaa hintalaput pois niin yhteenlaskettu summa on aina muutaman euron enemmän.Onneksi olen hyvin tarkka.Jos monta ostota esim 1.20e 1.50e 1e 0.50e niin joka kerta siihen meinaa lisää tulla loppuhintaan.Voi olla se myös syy miksi jonot kasvavat niin pitkiksi.Pyytäisin kassoilta tarkkaavaisuutta, vai onko tarkoitus tahallinen? Tämä meinaan toistunut kesäloma aikoina? Mutta muuten kiva kirppis.Hyvää kesää!

   Reply

  • Hyvää päivää! Haluan sinun luovuttaa toivottuja vaatteita. Miten otat sen? Maksu kerralla tai voit ottaa vaatteet toteuttaa? Miten määrittää hinta-laatusuhteeltaan?

   Reply

  • Otatteko ilmaiseksi 6:n hengen puisen ruskeksi petsatun pöytäkaluston?

   Reply

   • Otatteko ilmaiseksi 6:n hengen puisen petsatun pöytäkaluston?

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria