Fida Lähetystori – Pirttiniemenkatu

KatuosoitePirttiniemenkatu 8

Puhelin(015) 212 320

Kotisivutfida.info

Fida Lähetystori – Pirttiniemenkatu kertoo:

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Vuosittain työ vaikuttaa noin 2 miljoonan ihmisen elämään!

Myymälän alakerrasta kaikki vaatteet, kengät ja laukut 1 €/kpl.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Mikkelissä

  5 kommenttia kirpputorista “Fida Lähetystori – Pirttiniemenkatu”

  • En taida toista kertaa lahjoittaa ko. kirpparille, kun vastaanotto oli torjuva, vaikka toin hyvälaatuisia vaatteita. Ei tuntunut olevan tilaa, vaikka toin kesävaatteita. Mutta eikö ylimääräisiä vaatteita lähetetä eteenpäin, jos ko. kirpparille ei mahdu? Jäi paha mieli…


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Fida Lähetystorien esittely:
   http://www.fida.info/lahetystorit/fida-lahetystor

   Reply

  • Tavaraa hyvin, hinnat ok mutta palvelussa olisi toivomisen varaa.

   Reply

  • Vähän “nuhruisen” olonen pikkukirppis. Välillä aika huonoa tavaraa, välillä todellisia löytöjä. Työntekijät ilmeisesti vapaaehtoisia tai osa työllistettyjä, siitä johtunee palvelutason vaihtelut. Suosittelen joka tapauksessa!

   Reply

  • Tuotiin tänään hyväkuntoisia tavaroita myyntiin. Myyjän käytös töykeätä ja epäasiallista. Huomautus kirjan kannesta, jota ei otettu vastaan: kellastunut – vaikka oli oikeasti sen värinen eikä minkäänlaista tummentumista. Emme tuo tänne enää koskaan mitään.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria