Päätien kirppis – Inkeroinen

KatuosoitePäätie 25, Inkeroinen

Puhelin(05) 363 5222

Kotisivutmyllytys.com/toimipaikat.html

Päätien kirppis – Inkeroinen kertoo:

Anjalankosken Työttömät ry:n kirpputori

Kouvolan Inkeroisissa Päätiellä toimii yhdistyksen paikkamaksullinen kirppis.

Myynnissä on lisäksi laaja valikoima yhdistyksen huonekaluja, astioita, vaatteita, sisustustuotteita ja muuta käyttötavaraa. Kahviosta kuumaa kahvia ja tuoretta pullaa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Kouvolassa

  5 kommenttia kirpputorista “Päätien kirppis – Inkeroinen”

  • Mikähän mahtaa olla aukioloaika?

   Reply

   • Päätien Koti & Kirppis on nykyisin lahjoitustoimintaan perustuva kirpputori. Hinnoittelu on edullista ja paikan yleisilme on siisti. Miellyttävää käydä ostoksilla.

    Aukioloajat on ma-pe 9.30-17 ja lauantaisin klo 10-14

  • Halusin soittaa inkeroisten kirppikselle js katsoin puhelinnumeron netistä .Soitin mutta numerossa ilmoitettiin että se ei ole käytössä.Ajoin kirppikselle ja kysyin puhelin numeron ja samalla sanoin että numero joka oli netissä ei ole käytössä.Sanoin myös että voisiko oikean numeron vaihtaa nettiin.Sanottiin että emme voi vaihtaa koska se ei ole meidän tehtävä.Ehkä myllykosken kirppis voisi auttaa asiassa.Seuraavaksi kysyin että tuleeko tänne koska eu- kasseja.Vastattiin että ei tule varmaankaan enää.Onko se totta?
   Voisiko joku kuka vastaa internet sivustosta vaihtaa oikean puhelin numeron vanhan käytöstä poistetun tilalle.Tuli vaan turhaan ajettua kirppikselle väärän numeron takia.

   Terveisin Ismo Halkola

   Reply

  • Jeps! Kannattaa selvittää nuo puh.numerot todellakin esim. 02 ja 118 numeropalveluista. Olen minäkin eräitä kertoja sanonut ko. kirppareiden vaihtuvalle henkilökunnalle, että puh.numerot ajantasalle. Vaan eipä tapahdu mitään. Touhotetaan vähän muissa “maailmoissa” kuin yhteystietojen päivityksessä.

   Reply

  • Etsitään muutto/maalausurakkasiivous ja maalausapua. Kaksi huonetta, keittokomero, kylpyhuone 2 vaatehuonetta 42,5 m2. Os. Aravatie, Inkeroinen: katolle ja ikkunoille ei tehdä mitään. Kidesooda ja vesi vaatehuoneille, keittiönkaapeille, seinille. Kylpyhuoneessa Cillit Bang (kaksi eri ainetta) keittiön liedelle aine, joka ei vahingoita keittolevyjä. Uuniin uuninpuhdistusaine. Ilmastointikanavat ja kaivo teipataan. Aine vaikuttaa. Tämän jälkeen pesu vedellä. Lattiat muovimatonpesuaineella. Tila tuuletettava läpivedolla. Tilassa toistaiseksi ei sähköä. Maalaus valkoisella, eri kiiltoasteet seiniin ja vaatehuoneen hyllyille. Keittiön ovet valkoinen kosteutta kestävä kiiltomaali, jossa täydellinen kiiltoaste. Urakkatarjouspyyntö (kotitalousvähennyksellä käytettäväksi). Oma arvio ajasta. Siivous kaksi päivää, maalaus 5 päivää. Puh. 0456104496.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria