Kirppismaailma

KatuosoitePiispanristintie 1

Puhelin040 187 7747

Kotisivutkirppismaailma.fi

Kirppismaailma kertoo:

Kirppismaailma on Ruokkikaa Nälkäiset -järjestön ylläpitämä kirpputori Piispanristillä.
Kirpputorin tuotto kanavoidaan hädänalaisille lapsille.

Vuokraamme myyntipaikkoja.
Otamme mielellämme vastaan lahjoitustavaraa.

Kirppismaailma on tilava, valoisa ja siisti kirpputori. 140 myyntipaikkaa, isoja lattiapaikkoja, hyllypaikkoja, vitriini arvokkaita esineitä varten, viihtyisä kahvila, makeismyyntiä, huonekaluja ja muita isoja esineitä, uusia hääpukuja ja iltapukuja, pianoja.

Käytössämme on tietokonepohjainen kassajärjestelmä. Myyntitiloissa on hälytysjärjestelmä ja turvaportit. Runsaasti parkkitilaa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Kaarinassa

  7 kommenttia kirpputorista “Kirppismaailma”

  • Tää oli aika sekalainen ja myynnissä ö-luokan tavaraa, kuten käytetty pallogrilli ja kellastuneita hääpukuja, lastulevyhuonekaluja 80-90-luvulta jne. Jos etsit väliaikaiseen käyttöön elektroniikkaa, kuten digiboksia tai tarvitset vielä kerran vhs-soitinta, sitä täällä on.

   Reply

  • Otin ko. paikasta myyntipaikan. Myynti keskinkertainen. Parhaiten liikkuu tavarat laidasta laitaan, ei niinkään vaatteet (etenkään “trendivaatteet” / nuorisovaatteet). Kävijät todennäköisesti ikääntyneempiä. Paikan yleisilme osin epäsiisti: Säilyke-elintarvikkeita, makeisia ja kauhtunutta tavaraa rintarinnan. Vaikutelma siitä, että trokarit tulevat ja ostavat omiin pöytiinsä osan tavaroista, kuten kerran itse havaitsin.

   Reply

  • käyn usein kirppismaailmassa ja mielestäni siisti ja valoisa ja varsin iso paikka.
   tavaraa laidasta laitaan ja runsaasti. omistajat auttavat asiakkaita tavaroiden hinnoittelussakin mielestäni hyvää palvelua. tavara ei mielestäni ole mitenkään kauhtunutta tuohon määrään vain mahtuu kaikenlaista.
   itselläkin myyntipaikka sieltä ja käyhän kauppa kun tavara on myyvää ja ei hinnoittele liian kalliiksi.
   ns. trokareita on joka ainoalla kirpputorilla suomessa siitä ei pääse yli eikä ympäri.
   en itse näe ns.trokareissa mitään väärää jos trokari ostaa minulta tavaran olen saanut siitä sen hinnan mitä olen halunnut eikä minua harmita yhtään jos se myydään eteenpäin.
   esim. malja ostettiin minulta hintaan 30e myynnissä muualla hintaan 48e sitten matikkaa itse sain 30e ja se toinen myyjä saa siitä 18e eikö. ja minä sain rahat nopeasti ja toisen myyjän rahat kiinni siinä monta kuukautta. jos ette tiedä tavaran hintaa kysykää henkilökunnalta auttavat toki.

   Reply

  • unohtui sanoa että kirppismaailmasta saa myös kuljetus ja kantoapua edullisesti jos tarve vaatii.
   ps” arabiaa ja muutakin lasitaidetta paljon itsekin keräilen niitä vaikken niistä paljon tiedäkään mutta apuahan aina saa.

   Reply

  • Ainoa Turunseudun kirppis, jolla on tosi iso elektroniikkaosasto. Satoja kännyköitä,itse vaihtanut
   monta ja kaikki asiallisessa kunnossa. Taulutelevisioita ja stereolaitteita kymmeniä. Sain mökillekkin
   hienon 37″ Samsungin alle parinsadan. digiboxi sisällä.Paljon erilaisia soittimia; pianoja.kitaroita haitareita, viuluja ja erilaisia puhallinsoittimia ja helistimiä. En ole missään ostyo ja myyntiliikkeessäkään nähnyt tällaista valikoimaa. Suosittelen lämpimästi kaikille elektroniikka sälästä pitäville, levyjä ja muita nauihotteita tuhansia.

   Reply

  • Soitin kyseiseen paikkaan kysyäkseni voiko tavaroihin jättää tarjouksen päälle. Kyse oli polkupyörästä. Tämä myyjä alkoi valittaa miten en ymmärrä että hänellä on kiire ja ei ehtisi tällaisia hoitaa. Hänellä on asiakkaita yms. Meinasin sanoa että pidä tunkkis, mutta hyvän kasvatuksen saaneena kiitin ja lopetin puhelun.

   Reply

  • Tämä kirppis on lopetettu 2018.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria