SPR Kirppis – Keskussairaalantie

KatuosoiteKeskussairaalantie 1

Puhelin(014) 216 200

Kotisivutspr-kirppis.fi

SPR Kirppis – Keskussairaalantie kertoo:

SPR-Kirppis on Länsi-Suomen piirin kierrätyspalvelukeskus. Kirppiksillä myydään lahjoituksina saatuja tuotteita tai annetaan apua piirimme aluella esimerkiksi tulipalossa omaisuutensa menettäneelle perheelle. Osa lahjoituksista toimitetaan SPR:n logistiikkakeskukseen Tampereelle, josta mm. vaatteita lähetetään SPR:n kansainväliseen apuun.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Jyväskylässä

  7 kommenttia kirpputorista “SPR Kirppis – Keskussairaalantie”

  • Miellyttävän siisti, tavara kiertää ihan hyvin ja aina saa nopeasti palvelua. Erityisesti vaatteet ja tekstiilit olleet antoisia apajia. Vaatteissa isot koot eroteltu helposti löydettäviksi. Löytyy myös lastenvaatteita ja peittoja sekä esim. uimapukuja, mitä ei niin usein ehkä näe kirppiksillä.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Siisti, mutta pieni kirpputori jossa on tavarat esillä selkeästi.
   Melkein pelkästään pieniä kokoja, esim. L tai isompia kokoja ei juuri näkynyt.

   Reply

  • ihan liian kallis

   Reply

  • Tosi kallis kirpputoriksi. Lisäksi merkkivaatteita hinnoitellaan reilusti yläkanttiin vaikka paita olisi reikäinen tai tahrainen. Kerran marimekon paita oli hinnoiteltu samaan hintaan kuin uusi vastaava liikkeessa alemyynnissä. Myös lasten leluissa järkyttäviä hintoja. Lapsi ei säästöpossun kolikoilla saa juuri mitään vaikka kirppari kyseessä. Hinnat siis pettymys!

   Reply

  • Vein tavaraa kirpputorille. Vastassa yrmeät naamat ja ensikommentti, että tänne ei mitään roskaa oteta vastaan. Pusseja pengottiin läpi ja sanottiin lopuksi, että NO kiitos nyt kuitenkin. Aikaisemmin on saanut hymyn ja kiitollisen kiitoksen. Nykyään pitäisi antaa uutta ja merkkitavaraa ilmaiseksi, käytetty ei näytä kelpaavan. Omalta osaltani kerta oli viimeinen kyseisellä kirpputorilla.

   Reply

  • Ihmettelin kovasti, kun taannoin muuton yhteydessä tarjosin varsin hyväkuntoista kodin tavaraa kirpparille ja pari miestä, jotka tulivat lastia hakemaan, eivät kelpuuttaneet juuri mitään myyntiin. Syynä oli mm. itämaisen maton reunassa pieni rispaantuminen. Saman maton naapurini otti ilomielin kotinsa lattialle. Sikäli kummallista, kun kirpparilla kuitenkin myydään paljon huonokuntoisempaa tavaraa ja hyvin usein ylihinnoiteltuna!
   Varsinaisia sisustusguruja nämä hemmot!

   Reply

  • Tämä on lopetettu.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria