Fida Lähetystori

KatuosoiteTapionkatu 12 (käynti Puutarhakadun puolelta)

Puhelin(014) 213 421

Kotisivutlahetystorit.fi

Fida Lähetystori kertoo:

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Vuosittain työ vaikuttaa noin 2 miljoonan ihmisen elämään!

Huom! Jyväskylän myymälässä ei ole huonekalujen noutopalvelua.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Jyväskylässä

  7 kommenttia kirpputorista “Fida Lähetystori”

  • Tuli tarve saada erivärisiä trikoopaitoja ilman tekstejä. Meninpä Fidalle (kun se oli vielä vanhassa osoitteessaan) ja sain mukaani 4 tai 5 hyväkuntoista trikoopaitaa edullisesti. Olin tyytyväinen. Mukaani on tarttunut täältä myös veikeä ja naisellinen huopahattu (osoittautui ajan oloon liian pieneksi, pitäisi viedä takaisin kiertooon). Siellä näkemäni ruusukuvioset leipälautaset ovat vieläkin mielessäni. Syy miksi en niitä ostanut, ei ollut korkea hinta vaan vähäinen kaappitila.

   Fidassa on mukavaa se, että tuotteet ovat aihealueittain. Jotain tiettyä etsiessään voi suunnata suoraan siihen osioon.

   Reply

   • Selkeä, kauniisti järjestelty ja siisti kirppari! Olen saanut aina hyvää palvelua. Ja kyllä täältäkin voi tehdä löytöjä, mutta hintataso on tosiaan hivenen kalliimpi kuin vaikkapa ecocentereissä.

  • Mielestäni täällä on liian korkeat hinnat, jää paha maku suuhun, vaikka hyvään tarkoitukseen meneekin. Täytyy kuitenkin muistaa että vaatteet jne. ovat käytettyjä.

   Reply

  • Great store and great prices (got 2 cieling lamps for home for only 5 euro each! and nice working ones), firendly service and nice merchandise. recommended.

   Reply

  • Ensin otetaan työharjoittelijaksi, tehdään kuukausien sopimus ja sitten yksi kaunis päivä kesken työpäivän ilmoitetaan että voit lähteä kotiin.katkaistaan sopimus, kun “ei muka olekaan enää töitä”! Eikä resursseja ohjaukseen. En suosittele! Törkeää ja kaksinaamaista henkilökuntaa. Miksi edes ottaa harjoittelijoita jos kerran tietää ettei pysty…

   Reply

   • tosi ikävää sulle kun noin tehdään.Tiedän et teit siel kynnet ruvel töitä ja tommone kiitos! on niitä kaikenlaisia paikkoja!mulla samankaltane kokemus mut eripaikasta.. Löydät kyl paikan mis työtäs ARVOSTETAAN!!

  • imekää sykkivää!! 🙂

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria