Teollisuuskadun Kierrätyskeskus

KatuosoiteTeollisuuskatu 5-7

Puhelin(013) 220 604

Kotisivutkaytanto.fi

Teollisuuskadun Kierrätyskeskus kertoo:

Aktiiviset työtähakevat ry:n kierrätyskeskus.

Kierrätyskeskuksessa sinua palvellaan aina tavarain vastaanotosta kotiinkuljetukseen saakka! Tuo Kierrätyskeskuksiin tavaraa sen laatuisena kuin toivot sitä itsekin saavasi. Muistathan noutopalvelumme, kaupunkialueella maksuton.

Toinen kierrätyskeskus sijaitsee Penttilänkadulla.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Joensuussa

  15 kommenttia kirpputorista “Teollisuuskadun Kierrätyskeskus”

  • Hyvä kuljetuspalvelu! Hakee myös.
   Nimim. telkkarin ja pari nojatuolia ostanut

   Reply

  • Löytyisiköhän kirppariltanne hyväkuntoista 120 cm pitkää pinnasänkyä lapsenlapselleni mökille?

   Tiedustellen
   Kirsti Sivonen Siiantieltä

   Reply

  • Lempikirpputorini Joensuussa! Löytyy oikeastaan mitä vaan ja aivan pilkkahintaan. Olen ostanut täällä vuosien varrella kaikkea mahdollista vaatteista astioihin ja huonekaluihin. Nyt kun olen muuttamassa pois Joensuusta, tuntuu ihan luonnolliselta viedä omat ylijäämätavarani juuri tänne – hyvää pitää kannattaa! 🙂

   Reply

  • tosi ammattitaitoista asiakaspalvelua,nopeaa ja edullista,myös kuljetuspalvelu,kohteliasta,,,,laaadukasta vaikka kalusteet ovat käytettyä.Suosittelen.

   Reply

   • Tosi mukavaa kun on ioensuussa tälläinen kierrätyskeskus,olen käynyt siel viikottain ja AINA löytyy jotain mitä ei ehkä tulis mieleenkään,eli heräte ostoja,ja edullista näin työttömällekin,SUOSITTELEN .ja Kuljeyuskin on tosi nopeaa ja kuljettajat kohteliaita,kuin myös muu Henkilö kuntakin,,,,,JESS

  • iHAN MAHTAVA PAIKKA ,TODELLA YMMÄRTÄVÄT,MITÄ ON KIERRÄTYS.JA TOSI HALVAT HINNAT VERRATUNA MUIHIN,EI ILMEISESTI OLE VÄLISTÄ VETÄJI KUN ON NOIN EDULLISTA.SUOSITTELEN ,KOSKA MEILLEKIN OPISKIKEILOLLEKIN PALVELU ON EDULLIST,MYÖS KULJETUS TOIMIIIIIIIIIN.JEEE

   Reply

  • Yrititän päästä eroon vanhasta televisiostani. Ei kuulemma kelpaa mihinkään. Pitäisi kuulemma viedä kusankoskelle, jotka lähttävät se sitten Norsunluurannikolle neekereiden riesaksi. Ei ole omaa autoa enkä tunne kavereitakaan joilla olisi auto. Pitäisikö kutsua joku rokkibädi meille ryyppäämään, niin varmaan joku heittäis sen töllön parvekkelta pihalle. Kyllä taloyhtio siivoilee pihan.

   Reply

  • Kävin sopimassa edesmenneen veljeni asunnon tyhjentämisestä josta piti noutaa noin kolme vuotta vanha sohva sekä pari nojatuolia plus pienempää kamaa, kyseessä oli kolmas kerros eikä talossa ollut hissiä.
   Miehet saapuivat katsoivat kenties raskaan oloista sohvaa sun muuta ympärillä olevaa tavaraa ja totesivat että täältä ei viedä mitää vedoten tavaran vanhuuteen (sohva kolme vuotta vanha) Kerroin että olen Tukiaisen kanssa asiasta sopinut ja hän on luvannut että kamat viedään remontin alta pois, ei auttanut miehet häipyivät mitään sanomatta ja jättivät lähtiessään kaiken kukkuraksi oven sepposen selälleen.
   En lannistunut, otin yhteyttä Penttilän Kierrätyskeskukseen ja he hoitivat asunnon tyhjennyksen todella asiallisesti.

   Reply

  • Kannattais varmaan myydä huokeimmilla hinnoilla, kun tavara seisoo…Hinnoittelu riistäytynyt käsistä, Epäsiisti paikka ja äijä myyjät kattoovat tulijan mukaan hinnan.
   Käykäähän katsomassa raision ja turun ekotorilta mallia, kuinka näyttävästi ja siististi kaikki esillä.aivan huippu paikkoja!!!

   Reply

  • Kävin tänään 20.6 klo14, Teollisuukadun kierrätyskeskuksessa rakennuspuolella. Kysyipähän mitä tahansa, niin vastaus oli: En tiedä! Voisiko siellä olla edes yksi, joka tietäisi jotain. En yhtään ihmettele, jos kyseisillä henkilöille ei ole tarjoutunut työtä. Työmotivaatio ja asiakaspalvelu tasan nolla! Lisäksi asiakas palvelussa työskentelevät voisivat käydä pesulla ja vaihtaa vaatteita, hienhaju todella kuvottavaa!
   Työhönperehdytys, asiakaspalvelu ja hygienia pitäisi käydä läpi heti työhön tullessa.
   Suuri kiitos nuorelle naiselle, joka oli rakennus puolen kassalla. Hänellä asiakaspalvelu ja ulkoinen olemus täysi kymppi, toivottavasti löytää töitä pääsee tuolta pois!

   Reply

  • Olipa huonoa palvelua ?? Ihmettelen

   Reply

  • Mukava oli taas käydä taas,niin mukava ja asian tunteva henkilökunta ja etsimäni tuote löyty het kohta,on kyllä varsinainen aarre kauppa että,mukaava kesän jatkoa vaan heille.

   Reply

  • Oli taas mukava käydä Joulun alla kun oli niin paljon joulu tarvikkeita puoleen hintaan,ja henkilökuntakin joulu tunnellmissaa niin avuliaita,kuten aina,Hyvää kevään odotusta vaan heillekkin.

   Reply

  • Taasen oli mukava käydä etsimässä Edullisia Joulu tarpeita,ja niin oli mukavia myymälä henkilökunta kuten aina.Hyvää Ja Rauhallista Joulua heille kaikille Ja Onnellista Uutta vuotta 2020.ps Palataan taas asioimaan ensi vuonna.

   Reply

  • Tämä on lopettanut toimintansa

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria