Joensuun Kontti

KatuosoiteVoimatie 10

Puhelin040 1390 725

Kotisivutkontti.punainenristi.fi/joensuu

Joensuun Kontti kertoo:

Tuotosta käytetään

50% ohjelmatyöhön SPR:n Savo-Karjalan piirin alueella
25% katastrofirahaston kartuttamiseen
25% Kontti-ketjun kehittämiseen

Lahjoitukset Joensuun Konttiin

Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen ja muina aikoina huolellisesti pakattuna Kontin pihalla olevaan keräyslaatikoon.
Keräyslaatikoiden sijainnit Joensuussa

Kontti-kierrätystavaratalo, Voimatie 10

Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Keräyslaatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tuotteiden kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että lahjoituksesi menee perille.

Noudamme huonekalut ja suuremmat lahjoituserät tai kuolinpesät veloituksetta Joensuun kaupunkialueella noin 15 km:n etäisyydeltä Kontista. Ota yhteys noutopalveluun puh. 040 1390 725. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina.

Huonekalunoudon yhteydessä Konttiin voi lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Joensuussa

  9 kommenttia kirpputorista “Joensuun Kontti”

  • On lopettanut, kai? Vai muuttanut?

   Reply

   • Moikka Vp!

    Paljon kiitoksia kommentistasi. Näin on tosiaan päässyt käymään, että Joensuun Kontti Kierrätystavaratalo on muuttanut Teollisuuskadulta Voimatielle.

    Uudistuneen Joensuun Kontin avajaisia vietettiin 9.-11.12.2010.

  • Ylläoleva puhelinnumero ei ole enää käytössä (013-….) uusi numero on 040 1390 725!

   Reply

  • suosikkikirpparini joensuussa. hinnoittelu joskus turhan yläkanttiin tuotteen laatuun nähden. esim marimekon pitkähihaisesta t-paidasta, jossa reikä, pyydetty joskus 8 e!!! mutta yleensä olen aina löytänyt hyvälaatuista vaatetta. hyvää on myös se, että ei tarvitse koluta sataa myyntiloossia etsiessään jotain, vaan tuotteet on laitettu esille “tavallisen” kaupan tapaan. hyvää on myös nämä useamman kerran vuodessa olevat tarjouspäivät (esim nyt puolessa välissä syyskuuta 2013 oli muutama päivä kaikki vaatteet puoleen hintaan). tuotteita huonekaluista, astioista, matoista vaatteisiin ja kenkiin, kirjoihin. on myös jonkin verran pientä sähkötavaraa. jns torilta kävellen matkaan menee lyhytjalkaiselta noin puoli tuntia (liike on prisman lähellä). kontin keräyslaatikko löytyy liikkeen edustan lisäksi myös joensuun keskustasta taitokorttelin sisäpihalta.

   Reply

  • Käyn yleensä kattelee käyttötavaraa,jotta tosiaan kierrätys idea toimis.kontti vaan tuntuu olevan hieman yli hinnoitellu,jos vertaan muihin paikkoihin joissa käyn.!!

   Reply

  • Vailla alkeellisintakaan johtamistaitoa olevien pikkupomojen suojatyöpaikka. Työtekijät on ihan ok.

   Reply

   • Täysin samaa mieltä.Liikaa pikkupomottavia fema… ja koko ajan vahtimassa mitä teet.Liian vähän miehiä ja kaikki naiset esimiehenä..Ahdistava *työpaikka* jossa ei viihdy. Koko ajan vähän sellainen uhkaava henkinen tunnelma..

  • Hei. Aika hyvä kauppa, paitsi hinnat korkeat. Joten joskus jään odottamaan, kun on pienet tulot. Niin jos jossain olis ja sattuis halvempaa. Ja niinkuin ne joskus on muualla. Ei pitäisi ajatella vain raharikkaita, vaan köyhempiäkin ,jotka tarpeeseensa joutuis ostamaan. Mut ei vaan raski. yst terv

   Reply

  • Ei ole ahneudella määrää! Ilmaiset tavarat, Kovat hinnat, Ilmainen työvoima, Valehdellaan asiakkaille! Ihan on linjassa punaisen ristin toiminnan kanssa!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria