Helmi

KatuosoiteAlhotie 10

Puhelin(09) 279 000 10

Kotisivutkirpputorihelmi.fi

Helmi kertoo:

Itsepalvelukirpputori Helmi sijaitsee Järvenpäässä.

Valoisista avarista tiloistamme löydät yli 200 myyntipöytää, lattiapaikkoja isommille tavaroille sekä lukollisen vitriinin arvokkaammalle pientavaralle. Kirjoille on sijoitettu kirjahylly sisäänkäynnin yhteyteen. Yhteydessä myös kahvio ja leikkipaikka lapsille.

Helmen hyväntekeväisyyspöydän myynti ohjataan paikallisten lasten toiminnan tukemiseen ajoittain vaihtuviin kohteisiin.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Järvenpäässä

  13 kommenttia kirpputorista “Helmi”

  • Helmi Kirpputorilla aloittaa tuttuun tapaan taas TAITOTORI 25.10-30.12.1010. Taitotorilla myydään kaikkea mahdollista itse tehtyä tai tuunattua. Jos sinulla on käsitöitä yli omien tarpeiden tuo ne Taitotorille myyntiin. Tai tule tekeään löytöjä itselle, lahjaksi tai vaikka pukinkonttiin!

   Reply

  • Mukava ja leppoisa tunnelma, mukavat kassatytöt, selkeä,valoisa ja siisti kirppis.
   Tavarat helppo roudata ja kauppa käy.Joka päivä uusia myyjiä .Myös lapsiperheille löytyy hyviä löytöjä.
   Antiikkia jonkin verran , kirjoja ja levyjä löytyy myös..
   Suosittelen..

   Reply

  • Kiva kirppis – aina tulee ostettua jotain pientä, kivaa ja tarpeellista.
   Hyvä sijainti, myös parkkipaikkoja kohtuullisen paljon.
   Suosittelen!

   Reply

  • Itse entisenä “vakioasiakkaana” suosittelen lämpimästi! Aivan ihana myyjä ja paikan omistaja Niina.
   Itse kirpputorin kanssa on myös pienimuotoinen kahvio, josta saa ostettua pieniä herkkuja ja juomia. Samassa tilassa toimii myös Ekopuoti.

   Todella siisti, valoisa ja mukava paikka asioida. Löytyy paljon vaatteita etenkin nuorille aikuisille ja lapsille. Paljon sisustustavaraa, mikä on aina plussaa. Jonkin verran huonekaluja löytyy myöskin.

   Hinnat kirpputorilla ovat mielestäni juuri sopivia. Ei ihan halvimmasta päästä, mutta kirpputorin taso on kuitenkin kiitettävä. Ikinä en ole poistunut kyseiseltä kirpputorilta ostamatta mitään. 🙂

   Reply

  • Valoisa ja tilava kirppis. Ja myyjillä hinnat kohdillaan. Taitaa olla myös keski-uudenmaan ainut paikka, josta saa oikeita laadukkaita diapoloja.(uusia)

   Reply

  • Välillä kauppa käy – välillä ei. Kaikesta, minkä ilmaiseksi tai eurolla antaa, pääsee eroon. Vähänkin arvokkaammat/kalliimmat tavarat jäävät käteen. Ja näin on kaikkialla kirpputoreilla.

   Pöytävuokrat ovat sisäkirppareilla mielestäni kohtuuttoman korkeat verrattuna myyntiin. Mutta tarkoitushan on päästä eroon joutavista tavaroista. Rikastumaan kirppismyynnillä ei pääse muut kuin korkeintaan yrittäjät ja tilojen omistajat. Henkilökunta Helmessä asiallista.

   Reply

  • myynti todella kehnoa, älyttömän korkeat pöytävuokrat, ja muutama henkilökunnasta todella koppavia ja elämäänsä kyllätyneen oloisia 🙂 + paljon tavaraa pöllitty

   Reply

  • on ihan hyvä kirpis käuyn silla tosi paljo 5 viikossa

   Reply

  • on paras kirppu tori järvenpäästä tykkään käydä sillä ja käyn siellä jokapäivä

   Reply

  • on paska kirpis

   Reply

  • moimoimoimoimopimoimoimo,imoimoim,oijmoi

   Reply

  • Surkea kirppis, tavara ei liiku vaikka pilkkahintaan lähtisi. Kassahenkilästökin todella elämäänsätympääntyneen oloista.

   Reply

  • Hyvän kassan olen aina tehnyt, koska en pidä myynnissä vaatteita. Astioita ja muuta tavaraa. Isot vaateröykkiöt vaan peittää pöytätasolla olevat muut tavarat . Joka päivä olen myös käynyt järjestämässä tavarat taas järjestykseen, koska katselijat jättävät ne aina miten sattuu. Ja mikä on myös hyvä, on se että tavaroihin saa varashälyttimet pientä maksua vastaan. Pienin hälytin muistaakseni 0.20. On myös kiva kun voi kotona tietsikalta seurata myynnin edistymistä.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria