€uroset (Euroset) itsepalvelukirppis

KatuosoiteWärtsilänkatu 14

Puhelin040 719 4914

Kotisivuteuroset.fi

€uroset (Euroset) itsepalvelukirppis kertoo:

€uroset itsepalvelukirppis on äidin ja pojan yhteisyritys vilkkaasti liikennöidyn Wärtsilänkadun varrella. Vieressämme on mm. ammattikoulu ja -lukio.

Vuokrattavia myyntipöytiä on reilut kaksisataa, ostosten lomassa voit nauttia kupin kuumaa kahviossamme ja lapsia varten olemme varanneet oman leikkihuoneen. Kirpputorimme siisteys, hyvä palvelu ja hyvin käyvä kauppa houkuttelevat niin myyjiä kuin ostajia ympäri Uuttamaata.
Toiselle turha on toiselle aarre. Annetaan hyvän kiertää.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Järvenpäässä

  6 kommenttia kirpputorista “€uroset (Euroset) itsepalvelukirppis”

  • Olen ollut Eurosetin asiakas alusta asti, ostajana ja myyjänä. Vaikka olen muuttanut kauemmas, silti palaan aina n. 35km päästä tsekkaamaan mitä Eurosetille kuuluu. Ehdottomasti paras kirppis, minkä tiedän. Siisti paikka ja henkilökunta ystävällistä 🙂


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Minulta varastettiin kallein vaate, tekijä oli tiedossa, mutta toimenpiteisiin ei ryhdytty. Järkyttynyt ja pettynyt.

   Reply

  • Paras kaikista. Siisti, valoisa, monipuolinen. Kauppa käy, mitään ei liikaa eikä liian vähän. Ei inhatarroja. Kiva henkilökunta. Kallis ja halpa käy kaupaksi. Isot tavarat kannattaa ehdottomasti myydä Eurosilla vai sanotaanko Eurosetillä…..

   Reply

  • Henkilökunta. Tympääntynyt käytös asiakkaita kohtaan. Tuntuu että heitä suoraansanottuna vituttaa työt kyseisessä paikassa? Miksi? Jos oikein olen käsittänyt, omistajat kuuluvat tähän henkilökuntaan joilla on kyrpä otsassa tiskin takana. Ikinä ei hymyillä asiakkaille, toivoteta hyvää päivän jatkoa, joihinkin asioihin suhtaudutaan “hohhoijaa” asenteella ja sen kyllä näkee heti myyjien naamasta. Käynnit vähentyneet vittumaisen olosen henkilökunnan takia. Viimeksi jäi jopa ostamatta tuotteet henkilökunnan ainaisen töykeän kohtelun takia ei kassan kautta HUVITTANUT mennä. Euroset on kieltämättä hyvä kirppis, joten on surullista että paikka tiedetään ja tunnetaan “vittuuntuneen” henkilökunnan takia. Eivät asiaa vissiin itse tajua? Tässä tekstissä en välttämättä tarkoita kaikkia kassan takana työskenteleviä, mutta pelkkiin tylsistyneisiin ja töykeisiin asiakaspalvelijoihin minä olen törmännyt, ja niin on monet muutkin. Tästä syystä kirppis vaihtunut toiseen aika helvetin nopeasti. Paikkaan, jossa henkilökunnasta hehkuu positiivinen asenne ja huomaa heti RENNON työilmapiirin.

   Reply

  • Monipuolinen valikoima. Siisti ympäristö. Erittäin ystävällinen palvelu. Pääkaupunkiseudun parhaimpia paikkoja.

   Reply

  • Erinomainen, kiva, siisti ja valoisa kirppis. Aina riittävästi henkilökuntaa vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan. Ei oo mitään ylimäärästä roinaa nurkissa. Kaikki tavarat on siististi esillä. Kahviossa on kiva levähtää. Henkilökunnalla on aina aikaa vaihtaa pari sanaa. Jono menevät sukkelasti kassalla. Ei mitään huonoa sanottavaa. Vierailu tällä kirppiksellä on monesti päivän kohokohta. Jatkakaa samaan iloiseen malliin.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria