Kirpputori Hyvinkää

Hyvinkään Kierrätyskeskus ottaa lahjoituksena vastaan kierrätyskuntoisia tavaroita ja siistii tai korjaa ne tarvittaessa jälleenmyyntikelpoisiksi. Kierrätyskeskus ei pyri tuottamaan taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään toiminnan menojen kattamiseen, sosiaalisen työl­listämisen ja kierrätystoiminnan kehittämiseen sekä kierrätyksestä ja muista ym­päristöasioista valistamiseen ja tiedottamiseen.

Kierrätyskeskus tekee myös tuotteiden kotiinkuljetuksia ja noutoja. Hyvinkään kaupungin keskusta-alueelta tavaran noutopalvelu on ilmainen. Lisätietoja kuljetuspalveluista saa vastaanoton numerosta 040-354 0819

Hyvinkään Kierrätyskeskus ottaa lahjoituksena vastaan ehjiä ja siistejä kodin käyttötavaroita, tekstiilejä ja huonekaluja sekä rakennustarvikkeita. Tavaran vastaanotossa (Suutarinkatu 2 P) tavarat tarkastetaan ja kirjataan. Vastaanotettu tavara lajitellaan ja luokitellaan, jonka jälkeen se siirtyy suoraan myymälään tai sille tehdään tarvittaessa kunnostustoimenpiteitä. Osa materiaalista päätyy purettavaksi ja uusiomateriaaliksi Uusiopajalle.

Teemme myös tuotteiden kotiinkuljetuksia ja noutoja. Hyvinkään kaupungin keskusta-alueelta tavaran noutopalvelu on ilmainen. Lisätietoja kuljetuspalveluista saa vastaanoton numerosta 040-354 0819.

Itsepalvelukirpputorit Hyvinkäällä

Tällä hetkellä ainakin nämä kirpputorit Hyvinkäällä tarjoavat mahdollisuuden laittaa myyntiin omia tuotteitaan:

Saulin Tori Willan Kirppis Löytöpankki Haka-Kirppis Kirppis 61

Tavaroiden noutopalvelu Hyvinkäällä

Moni kirpputori ottaisi mielellään tavaroita myyntiin, mutta entä niiden kuljetus? Ainakin nämä kirpputorit tarjoavat kuljetuspalvelun Hyvinkäällä :

Kierrätyskeskus "kike" Kirjokaari

Mistä löydän käytettyjä huonekaluja Hyvinkäältä?

Vaikka kirpputorit yleisesti pursuavatkin pientavaraa ja vaatteita, tarjoavat ainakin nämä kirppikset käytettyjä huonekaluja Hyvinkäällä:

Kierrätyskeskus "kike" Haka-Kirppis Kirppis 61 Kirjokaari

Sponsorit

Uusimmat kirpputorit Hyvinkäällä

Uusimmat kirppis kokemukset

Viimeksi päivitetyt kirppikset