Vanhan viertotien kirpputori

KatuosoiteVanha viertotie 17

Puhelin044 963 8180

Kotisivut

Vanhan viertotien kirpputori kertoo:

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  7 kommenttia kirpputorista “Vanhan viertotien kirpputori”

  • Pakko kehaista paikkaa! Hiukan pieni, mutta täynnä tavaraa. Tavarat jonkun verran lajiteltu. Täällä saa ostaa niitä kymmenen euron peltipurkkeja kuin muuallakin, mutta myös löytöjä voi tehdä! Mukava myyjä!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • mitkä ovat vuokraus pöytä hinnat?

   Reply

  • Vanha viertotie 17 näyttäisi olevan kerrostalo. Sijaitseeko kirppis kerrostalon kellarissa yms.. Vai onko osoite väärä?

   Reply

  • Sijaitsee juurikin kerrostalon alakerrassa. Paljon vanhaa tavaraa, hinta vain on keskinkertainen, ei siis halpa.

   Reply

  • Romun seassa kivaakin tavaraa, mutta aika lailla ylihinnoiteltua. Kaupan päälle ja pyytämättä saa kuunnella myyjättären mielipiteitä muun muassa romanikerjäläisistä ja somalipakolaisista. Enpä mene toiste.

   Reply

  • Kirstin kirppis on siinä mielessä erikoinen kirpputori, että siellä myydään paljon muutakin kuin vaatteita. Osa taloustavaroista on laatikoissa, eivätkä kaikki tarvekalut ja sisustustavaratkaan mahdu näkyville, joten kannattaa kysyä myyjältä etsimäänsä tavaraa jos on jotakin hakemassa. Hyvä keskihintainen tavaravalikoima. Tinkiä kannattaa, jos hinta tuntuu tyyriiltä! Osalla tavaroista on tinkimisvara, toisilla ei! Olen tehnyt uskomattoman hyviä löytöjä sieltä! Korjaajan ja tuunaajan lempimesta…

   Reply

  • Kirppari lopettanut toimintansa 14.1.2015!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria