Samaria-Shop Tunturikatu

KatuosoiteTunturikatu 18

Puhelin010 2313 776

Kotisivutsamaria.fi/samariafi/samaria-shop_kirppikset/helsinki_tunturikatu

Samaria-Shop Tunturikatu kertoo:

Samaria-Shop Tunturikatu

Kirpputorien helmi. Kirpputorin sijainti Töölön sydämessä varmistaa erityisen laadukkaat tavaravirrat. Myymälästä löytyy aina jotakin erikoista ja monet tavarat ovat uudenveroisia. Tervetuloa tutustumaan Samaria-shop myymälään Tunturikadun ja Runebergin kadun kulmassa Töölössä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  7 kommenttia kirpputorista “Samaria-Shop Tunturikatu”

  • Samariassa käynti on kirpputoripengontaa perinteisimmillään: tavaraa on lattiasta kattoon ja saa olla aika haukka löytääkseen haluamansa. Plussaa hyvästä sijainnista sekä siitä, että valikoimissa on sekä vaatteita, kodintavaraa että huonekaluja. Naisten ja miesten osastot erikseen.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Aivan järjettömän kallis kirpputori, Ikean tuotteita kalliimmalla kuin uutena. Olen vienyt muutaman kerran lahjoituksia tänne, mutta ostajaksi minusta ei hintojen takia ole.

   Reply

   • Töölön Stockmann!

  • Huonoa palvelua (yleensä) ja hieman nokkavia myyjiä.

   Eräänkin kerran olin menossa juuri ennen sulkemista, myyjä oli laittamassa ovia kiinni ja kun myyjä kysyi, etsinkö jotain tiettyä, vastasin että pikkulusikoita, johon myyjä valehteli että heillä ei ole. Todella omituista.

   Reply

  • Tekstiileissä ja kankaissa kelramusta raidallisia toukkia. Näytin myyjälle ja kysyin, onko heillä isokin tuholaisongelma. Myyjä vastasi hyvin nokkavasti, että uusissa vaatteissa ei ole mitään vikaa, vaikka hänelle suoraan näytin vaatteita, joissa hyönteisiä oli…

   Reply

  • Käyn säännöllisesti kirpputorilla, ja mielestäni se on hyvin järjestetty ja siisti. Hyvää ja laadukasta tavaraa myynnissä. Kankaista tai vaatteista en ole koskaan löytynyt toukkia tai kuoriaisia. Lattiat ja pinnat ovat ylipäätään siistit. Palvelualttiit myyjät etsivät asiakkaille toiveiden mukaan vaatteita ja lahjatavaroita. Asiallinen tinkiminen näyttää onnistuvan.

   Reply

  • Täytyy sanoa että vakituisena kirppiskävijänä meinasin persiilleni tipahtaa. Hainnat jo samaa luokkaa kuin marketeissa jos käytetty kevät takki maksaa 45 euroa !!!! Tavarapaljous kielii siitä ettei tavara liiku hyvää vauhtia,en ihmettele noilla hinnoilla. UFF:lla sama ongelma kun hinnat nousseet, myyvät vain ns alepäivinä. Suosittelisin Samarian kirppistä tarkistamaan hintojaan ,saisivat tavaran liikkeelle ja uusille tilaa. Kevät takin hinta kirpparilla 1-10 e ja 10 eken takki saa olla jo tosi priima kuntoinen tai jonkun merkkinen. Kirpparit alkaneet menettää mielenkiinnon kun kamaa myydään jopa kalliimmalla kuin tarjouksesta saisi 😛

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria