PiggyBank

KatuosoiteHumikkalanrinne 1

Puhelin0500 488 204

Kotisivutpiggybank.fi

PiggyBank kertoo:

PiggyBank itsepalvelukirpputori ja nettikirpputorin noutopiste Itä-Helsingissä

Tervetuloa PiggyBankiin – erilaiseen kirpputoriin!

Tuotteita löytyy laidasta laitaan.
Voit saada ostamasi tuotteet postin kautta,
Matkahuollon “Lähi-pakettina” joka voidaan noutaa kaikista Matkahuolloista, Siwoista, Valintaloista, Euromarketeista tai tulla itse hakemaan ne kirpputorilta paikan päältä Itä-Helsingistä.

Tuotteet ovat ehjiä, siistejä ja toimivia, jollei asiasta erikseen mainita.

Tule tekemään löytöjä, ihastu erilaisiin tuotteisiin.
Laitetaan hyvät tavarat kiertämään.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  4 kommenttia kirpputorista “PiggyBank”

  • Otin pöydän 2 viikoksi (35e), mutta jäin tappiolle 20e. Syy: asiakkaiden vähyys. Kirpputorilla ei näkynyt koskaan muita ihmisiä kuin myyjä, joka kyllä kivasti oli järjestellyt pöytääni ja muutenkin oli ystävällinen. Kävin aina samalla reissulla Mellukirppiksellä, jossa oli asiakkaita ja josta löysin jotain ostettavaakin. Onko paikka niin pieni ja myyjien vaihtuvuus vähäinen, ettei ihmisten kannata käydä, vai meneekö liian aikaisin kiinni (arkisin klo 17)? Periaatteessa juuri tuollainen lähiökirppistoiminta olisi mielestäni kannatettavaa.

   Reply

  • 20 minuutin jonottamisen jälkeen pääsimme sisään,myyjät loikoilivat patjoillaan ja tavara oli aatamin aikaista, ei ollut pöytiä piti lattialta katsoa tavaroita, tavarat ylihinnoiteltuja, en käsitä mikä tässä kiinnostaa,jos jotain hyvää pitää tästä kokemuksesta sanoa:makkaran tuoksu ulkona oli hyvä…en mene toista kertaa

   Reply

  • Piggy lopettanut toimintansa,ohimennessä huomasin.

   Reply

  • Piggybank kirppis on todellakin lopettanut Humikkalanrinteellä. Eli voidaan poistaa rekisteristä. Toimintaa kylläkin jatketaan nettikirppiksenä. Oli mukavat viisi vuotta, kiitos asiakkaille. Olimme kyllä asiasta informoineet noin kaksi kuukautta ennen lopettamista, harmi ettei se ollut tavaoittanut kaikkia ihania asiakkaita.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria