Omakirppis KABOOM!

KatuosoiteAleksis Kiven katu 50

Puhelin0400 808 508

Kotisivutomakirppiskaboom.com

Omakirppis KABOOM! kertoo:

Omakirppis KABOOM! on itsepalvelukirpputori, joka avaa suomalai-sessa kirpputorikulttuurissa täysin uuden aikakauden keskittymällä sydämellä ja tyylillä kaikkeen hienoon, mitä kirpputoreilu sisällään pitää.

Tule rohkeasti mukaan toimintaamme joko hyllyvuokraajana, keräili-jänä, kirppisasiakkaana tai taiteilijana ja huomaat, että raikkaasti oman-laisensa Omakirppis KABOOM! räjäyttää liian pois nurkistasi ja tuottaa si-nulle vielä iloisen mielen! Tavataan KABOOM!:ssa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  12 kommenttia kirpputorista “Omakirppis KABOOM!”

  • Käytiin pyörähtämässä ja löydettiin aivan ihanat japanilaiset syömäpuikot, hinta vain 1€/pari. todella ystävällinen palvelu ja lämmin vastaanotto, suosittelen! 🙂

   Reply

  • Nyt on kuuma kesäpamaus Omakirppis KABOOM!:ssa! Tule meille myymään tarpeettoman tavarasi ja saat hyllyn ja rekin tai hyllyn kaksi viikkoa yhten viikon hintaan! HYLLY & REKKI 50€ / 2 VK! HYLLY 40€ / 2VK!

   Omakirppis KABOOM! on juuri nyt hurjassa nousussa ainutlaatuisen asenteensa ja erinomaisen asiakaspalvelunsa vuoksi. Tule osaksi tätä iloista hulinaa! Tervetuloa KABOOM!:iin!

   Reply

  • Useamman kerran tuolla käyneenä en voi kun todeta että: kiva paikka, hauskoja tavaroita ja hinnat kohdillaan, Suosittelen!

   Reply

  • PUM! Nyt on Omakirppis KABOOM!:ssa viileä syysräjäys! Vuokraa meiltä hylly, siisti nurkkasi ja tienaa! Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 200€:n arvoisen lentolahjakortin Air Balticille!

   Tervetuloa KABOOM!:iin kokemaan maailman hassuin kirpputori! Lennetään yhdessä!

   Reply

  • Kiva, kotoisan oloinen, erittäin siisti pieni kirppis. Hyvin on omat tavarat saaneet uuden kodin (hinnoittelin siis oikein 🙂 ja henkilökunta toimii erittäin fiksusti. Ei ole tarvinnut ekstra-hälyjä käyttää, eli rehellistä porukkaa.
   + lisä kivana Kukunor:n poistotuotteita yhdessä huoneessa. Mahtavia lahja-ideoita muksuille ja faneille.

   Tunnelma on hyvä, täällä ei pääse kiirehtimään. Ja Kotkankadulta löytyy helposti parkkipaikka, jos tavaraa tarttee autolla roudata. Tavara on todella hyväkuntoista, eli kehtaa ostaakki.

   Reply

  • Erittäin erikonen henkilökunta käy sabotoimassa muilla kirpputoreillä rikkoo tavaroita ,terrorisoi ,vain tähdenlento

   Reply

  • Omakirppis KABOOM! on oikeasti innovatiivinen kirppis! Julkaisemme kahta juttusarjaa, joista on paljon iloa! Viikon löytö -sarjassa ostavat asiakkaamme kertovat jostain hauskasta löydöstään. Viikon myyjä -sarjassa hyvän tilin tehneet myyjät kertovat vinkkejään hyvään myyntiin. Tervetuloa tutustumaan juttuihin ja innovatiiviseen ja hauskaan Omakirppis KABOOM!:iin!

   http://www.omakirppiskaboom.com/#!__viikonloyto

   Hip hei!

   Reply

  • Omakirppis KABOOM!:n Keräilymuseossa vaihtuivat juuri näyttelyt! Esillä on kauniita mummon essuja 1950 -80 -luvuilta ja jännittävä kokoelma 1950-70 -lukujen tulitikkuaskien kansia. Historian siivet havisevat ja muistot valloittavat!

   Keräilymuseo on kirppismaailmassa ja muutenkin Suomessa harvinainen, mutta Omakirppis KABOOM! oikeasti välittää tavarasta eikä vain välitä tavaraa. Tahdomme kertoa tarinoita! Keräilymuseoon on kuka tahansa keräilijä tervetullut tuomaan kokoelmansa näytille koko kirppiskansan ihmeteltäväksi ihan KABOOM!:n kustannuksella.

   http://www.omakirppiskaboom.com/#!__kerailymuseo

   Tervetuloa!

   Reply

  • Siisti paikka, hieman ahtaat hyllyvälit. Poislähtiessä huomasimme että omat tavarat ja vaikka takin olisi voinut jättää lukolliseen lokerikkoon. Mahtava idea! Suurin osa tavaroista fiksusti hinnoteltuja ja valikoima laaja. Ei ehkä pelkkien vaatteiden metsästäjälle ihanteellinen mutta muuten voin suositella. Palvelu on myös hyvää.

   Reply

  • Kallista ja huono laatusta tavaraa ei edes menny kaupaksi huutokaupassa

   Reply

  • Hinta-laatusuhteeltaan melko kallista tavaraa ja epäsiistiä.

   Reply

  • Hei, koko kirppiskansa! Suosittu Omakirppis KABOOM! muutti Kamppiin! KABOOM! on Helsinkin kaikkien aikojen keskeisin itsepalvelukirppis loistavalla sijainnilla tuhansien ja tuhansien ihmisten välittömässä läheisyydessä. Uusi osoite on Albertinkatu 46 ja avajaiset ovat 28.9.2014 klo 11:00. Tervetuloa KABOOM!:iin Kamppiin!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria