Löytöretki

KatuosoiteMäkelänkatu 56

Puhelin(09) 272 2677

Kotisivut

Löytöretki kertoo:

Vallilassa sijaitseva kirpputori Löytöretki toimii itsepalvelu -periaatteella.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  11 kommenttia kirpputorista “Löytöretki”

  • Eräs uranuuurtajista lienee tämäkin kirpis tavallaan kuitenkin olevan. ystävällistä henkilökuntaa ainakin meikäläisittäin ajatellen. Mutamalla kerralla aika hyviä ja kohtuu hintaisia löytöjäkin myös on sattunut satunnaisen ohikulkijan kohdalle myös.

   Reply

  • Pöytävuokra myyjälle 29 eur / viikko (hyllyt+rekki).

   Helppo piipahtaa vaikka työmatkalla tai jos asuu lähellä. Samalla voi tsekata myös Emmauksen kirppiksen melkein naapurissa.

   Takahuoneessa huonekauluja yms isompia tavaroita.

   Reply

  • Ihan kiva. Ystävällinen palvelu. Liikaa tavaraa….

   Reply

  • Jotenkin todella sotkuinen, likainen, tunkkainen ja pimeä kirpputori. Voi toki johtua todella runsaasta rojutarjonnasta. Harvoin mitään hyvää ostettavaa. Vieressä oleva Emmaus sekä lähellä oleva Metka ihan eri planeetalta.

   Reply

  • Myyjän näkökulmasta oudon paljon täällä luotetaan ihmisiin. Pöytää tyhjentäessä ei kysytty nimeä eikä mitään (vaikka myyjä ei ollut nähnyt minua aikaisemmin), myytyjen tarvaroiden hintalappuja ei kerätä myyjälle talteen, eikä hintalapussa edes tarvitse lukea mitään muuta kuin hinta ja pöydän numero. Toisilla kirppiksillä, missä olen ollut myymässä, on ollut paljon tarkempaa. Meiltä ei onneksi hävinnyt mitään, mutta vaikuttaa siltä, ettei omistaja mitenkään yritä estää sitä.

   Palvelu oli kyllä mukavaa ja kirppiksellä vaikutti käyvän asiakkaita. Pöytäpaikankin sai nopeasti. Aika paljon näytti olevan samoja tuotteita viikosta toiseen viereisillä pöydillä.

   Reply

   • saitko hyvin siis myytyä vaatteita kirpputorilla? kaikki näyttävät olevan helsingissä ylihintaisia, jos vie tavaraa viikoksi, ja ei oiekein tiedä missä tavaraa menee kaupaksi niin että sinne kannattaa niitä viedä? itse asun lähellä tätä kirpparia, joten se olisi kätevin kannaltani muuten

  • Omistajan vaihdon vuoksi tämä kirppis on muutumassa parempaan suuntaan jo kuukaudessa paikka on ihan erilainen.
   Suosittelen lämpimästi!Ja mitä varkauksiin tulee niin ainakin kamerat olivat asentamassa eilen joten paremmin päin tämä kirppis on menossa!Itse myin siellä omat tavarat ja nettosin hyvin,mutta kävin 2-3 päivän välin viemässä lisää tavara,se kannatti.Moni tekee se virhe että vie paljon tavara kerralla mutta siitä ei tuu mitään muuta kuin iso sotku.
   Kuitenki tuottoisat myyntihetkiä myyjille ja hyviä lytöjä kirppiksen asiakkaille ja omistajalle nostan hattun siitä että se oikeasti yritä tehdä paikkasta parempaa.

   Reply

  • Sain tänään erittäin huonoa palvelua. Tiedän, etteivät lapset ole kirppiksillä toivottuja asiakkaita, mutta minusta jokaista asiakasta pitää kohdella ystävällisesti, eikä niin että lapsia seurataan ja viedään käsistä esineitä joita he katselevat. Jätin ostokseni ostamatta, enkä aio palata. Voin nimittäin rehellisesti sanoa, että minun lapseni ovat kokeneita kirppuilijoita ja vaikka ovatkin innoissaan, niin osaavat kuitenkin käyttäytyä.

   Reply

  • vaikuttaa että se on lopettanut koska ovet ovat lukossa, eikä sisään pääse.

   Reply

  • Löytöretki on lopettanut. Nyt samassa osoitteessa on Kirpputori JOTA.

   Osoite: Mäkelänkatu 56, As.2

   Kirpputori on auki ma-pe 10-18, la 10-16.

   Puhelinnumero: +358 417485357.

   Reply

  • Mihinkö suosittelette vietävän provisio myyntiin käsitöitä?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria