Kulkukollin kirpputori

KatuosoiteYhdyskunnantie 11

Puhelin(09) 54200 100

Kotisivuthesy.fi/kulkukolli.htm

Kulkukollin kirpputori kertoo:

Eläinsuojelukeskuksen pihasiivessä, Yhdyskunnantie 11:ssa, on kulkukollin kirpputori, johon kannattaa poiketa etsimään aarteita ja jonne voi lahjoittaa kaikki tarpeettomat tavarat myytäväksi löytöeläinten hyväksi.

Kirpputorilta löydät edullisia tarvikkeita lemmikillesi: häkkejä, ruokakuppeja, leluja, kissan pottia, hevostarvikkeita…

Kannattaa myös käydä, jos etsit persoonallisia koriste-esineitä, kukkaruukkuja, juhliin edullisia astioita, pöytäliinoja, toimistotarvikkeita, urheiluvälineitä… Uutta tavaraa joka päivä!

Myynnistä saadut tulot menevät lyhentämättöminä löytöeläinten ruoka-, hiekka- ja eläinlääkärikuluihin.

Otamme mielellämme vastaan vanhoja, tarpeettomiksi käyneitä astioita, vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, levyjä ja muita vanhoja tavaroita kirpputorille myytäviksi. Isoja huonekaluja, kodinkoneita, patjoja ja vanhoja tietokoneita emme valitettavasti voi tilanpuutteen vuoksi ottaa vastaan.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  1 kommentti kirpputorista “Kulkukollin kirpputori”

  • Yhdyskunnan tien kirpputori on jo suljettu. Uusi Hesyn kirpputori on avattu osoitteessa Metsäpurontie 25. Avoinna ma-pe 11-18 ja la-su 11.16.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria