Kierrätyskeskus – Kyläsaari

KatuosoiteKyläsaarenkatu 8

Puhelin0400 348 111

Kotisivutkierratyskeskus.fi

Kierrätyskeskus – Kyläsaari kertoo:

Kyläsaaressa on myynnissä kaikenlaisia huonekaluja yöpöydistä ja sängyistä aina sohviin ja toimistokalusteisiin saakka. Kyläsaaresta löytyvät myös parhaat valikoimat takuukorjattuja ja huollettuja kodinkoneita, kuten pesukoneita, helloja sekä elektroniikkalaitteita (tietokoneita, printtereitä, videoita, stereoita ja televisioita). Monipuolisessa kaupassa on tarjolla myös valaisimia, astioita, vaatteita ja urheiluvälineitä. Ilmaisosasto löytyy kaupan pihalla sijaitsevasta kontista.

Katso nettisivuilta esimerkkejä tuotevalikoimasta. Meiltä löytyy myös kotiinkuljetuspalvelu.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.

Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen yhteydessä toimiiKommentit Kyläsaari3 HSY:n aluekeräyspiste, jonne otetaan kotitalouksilta vastaan lasia (erikseen värillinen ja väritön), keräyskartonkia, paristoja, paperia, pienmetallia sekä ongelmajätteitä.

Esteettömyys: Kyläsaaren kaupan alakertaan pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Yläkertaan (huonekalut) on portaat, ei hissiä. Erilliseen sohvamyymälään on yksi porras, ei luiskaa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  4 kommenttia kirpputorista “Kierrätyskeskus – Kyläsaari”

  • Tätä on tullut ikävä Helsingistä pois muutettua: tiheällä tahdilla päivittyvä huonekaluvalikoima ja kotiinkuljetus. Sijainti on toki autottomalle hieman haastava, mutta eipä siitä hämeentien pysäkeille niin pitkä matka ole..

   Reply

  • Missä Helsingin kirpputoreissa on inva veski. tarvitsen sen tiedon koska olen sairastunut virtsarakon toiminta vaatii koko ajan jossain lähettyvillä olevaa inva veskiä Olen pyörätuolissa.

   Reply

  • Hei. Onko teillä käyttöä kahvipusseista – tai – voiko niitä tuoda kierrätykseen ?
   Minulla ei enään käyttöä. Niitä olisi arv. 300 – 400 kpl
   Terveisin Eeva

   Reply

  • Hei,
   On muutto lähiaikoina ja olisi ylimääräisiä tavaroita, lasten kerrossänky puinen, toinen metallinen jossa koulupöytä alla, on isompi, sohva, oh- pöytä ja jotain muutakin. Mutta en omista autoa, joten kenellä olisi palveluna hakea tavarat ilmaiseksi, siis ei veloiteta hakemisesta.

   Tavarat on Meri- Rastilantie 14 hki.

   yst. terv sirkka huovinen@netti.fi

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria