Emmaus – Vallila

KatuosoiteMäkelänkatu 54

Puhelin(09) 632 233

Kotisivutemmaushelsinki.fi

Emmaus – Vallila kertoo:

Tervetuloa ostoksille edistämään kanssamme kierrätystä ja vastuullista kulutusta, vähentämään jätevuoria ja samalla tukemaan kehitysyhteistyötä.

Löydät meidät Vallilasta ja Lauttasaaresta.
Kumpaankin myymälään pääsee helposti myös lastenvaunujen kanssa ja pyörätuolilla.

Molemmilta kirpputoreiltamme löydät vaatteita kaikenikäisille, verhoja ja sängynpeittoja, kirjoja ja äänitteitä, astioita y.m. yllättävää – edullisesti. Mäkelänkadun kirpputorilta saat myös huonekaluja. Ostoksillasi tuet työtämme eri puolilla maailmaa erilaisten ihmisten tasa-arvoisen rinnakkaiselon hyväksi

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  8 kommenttia kirpputorista “Emmaus – Vallila”

  • Mentiin 17.50 sisälle 2 kärttystä mummoa huusi, että kirpputori suljetaan 18.00. Oltiin tasan 2 min. ja huusivat halvekuttavasti kaikille, että kirpputori on jo suljettu olkaa ja poistukaa. Eli sulkivat sen 8min ennen ja kohtelivat tylysti asiakkaitaan. Suosittelen tietysti, jos ottaa muutenkin päähän ja on ahtaanpaikan lääkitys päällä.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • (Asiakkaalle, joka oli mennyt myymälään vain hiukan ennen sen sulkemisaikaa).
    Kirpputorinkin henkilökunta noudattaa työaikaa kuten missä tahansa myymälässä-joten kyllä asiakkaita pitää alkaa informoida hyvissä ajoin poispäin, ennen sulkemisaikaa!
    Kassan laskemiseen, myymälätilojen tyhjennystarkastukseen, lukituksiin ym ja lopputoimiin menee helposti 15 -30 minuuttia. Kyllä se seikka pitää asiakkaankin käsittää-jos hyvää tahtoa on?

    -Tahdotko Sinä, arvoisa, viimetingan asiakas. että( vain ) Sinun takiasi PALKATTOMAT VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄT joutuvat lykkäämään työstään lähtöä?
    -kIRPPUTORILLA ASIOIDAAN JA VIETETÄÄN AIKAA ILMAN OSTOPAINEITA-JA ILMAN SUORITUSPAINEIta.
    -aNNETAAN SAMA ,suorituspaineeton mahdollisuus HENKILÖKUNNALLEKIN!

    -SIIS: Mennään kaikki AJOISSA ja kiireettömästii edelleenkin “shoppailemaan” kirpparille.Siitä lompakkokin tykkää! Ja ympäristö.
    – Työn iloa ja Hyvää Joulua kaikille emmauksen ihmisille!
    t.Jukka

  • Oikein kiva kirpputori! Hyvin lajiteltuna siistiä tavaraa, harmillisen vähän huonekaluja kumminkin.

   Reply

  • Kaikin tavoin todella hyvä kirppis! Hinnat ovat vielä huokeat (vrt. Fida/PA) ja rahat menevät mielestäni parempaan tarkoitukseen.

   Liikkeestä löytyy paljon sellaista pikkutavaraa mitä itsepalvelukirppiksiltä on vaikeampi löytää. Myyjät ovat rauhallisia ja mukavia! Yksi suosikeistani Helsingissä!

   Reply

   • Samat kokemukset Emmauksen kirppiksistä. Hyvin hoidettuja paikkoja, kivat vapaaehtoiset, ja hinnat tosi edulliset. Lähes kodikas tunnelma koska eivät ole jättihalleja. Ja lisäks ilmaispiste missä voi tehdä löytöjä.

  • Herttaiset myyjättäret. Asiakkaat hyvin käyttäytyviä. Yleisvaikutelma siisti ja houkutteleva.
   Tein edullisia löytöjä kuten astioita ja tekstiilejä.

   Reply

  • Hyvät kokemukset, suosittelen lämpimästi!

   Reply

  • Laittakaa nettiin oikea, siis toimiva puhelinnumero ja aukioloajat. Kiitos.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria