Aino Kirpputori

KatuosoiteSitratori 3

Puhelin(09) 454 8560

Kotisivutainokirpputori.net

Aino Kirpputori kertoo:

Aino kirpputori on toiminut kannelmäessä vuodesta 2001 lähtien. Nykyisiin tiloihin, kannelmäen vanhaan asemarakennukseen se muutti heinäkuussa 2006. Myyntipaikkoja on kaikkiaan noin sata ja kirpputorilla toimii myös pieni kahvila.

Ainossa myydään laadukasta käytettyä ja vanhaa tavaraa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  9 kommenttia kirpputorista “Aino Kirpputori”

  • Onpa ahneen tuntuista toimintaa ainakin mitä paikan hintoihin tulee vuokrauksen osalta?

   Reply

  • Muutama vuosi sitten kävin ja oli oikein mukava itsepalvelukirppis hyvällä paikalla. Täytynee poiketa vielä uudelleen!

   Reply

  • Ihan kiva kirppis, ei mitenkään erityinen mutta kaikenlaista myytävää tavaraa löytyy. Käyn useasti koska asun lähellä, jos en asuisi niin en varmaan hirveän useasti kävisi. Aina olen saanut hyvää palvelua.

   Reply

  • Ihan kiva kirppis ja heti Kannelmäen aseman vieressä. Harvemmin on löytynyt mitään suuria aarteita mutta hyvää käyttötavaraa ja vaatetta kylläkin.

   Reply

  • Lähistöllä asuessa tuli piipahdettua useinkin ostajan roolissa, enimmäkseen myynnissä on vaatteita. Yleensä mukaan tarttuu aina jotakin, hinnat keskitasoa vähän myyjästä riippuen. Siisti ja valoisa paikka, ei liian iso nopeaankaan kierrokseen. Henkilökunta huomaamatonta, ei missään nimessä ylitsevuotavan asiakaspalveluhenkistä, muttei myöskään epäkohteliasta. Voin suositella ostajana, myynnistä en osaa sanoa.

   Reply

  • Ihan kiva ja siisti paikka. Tavaran/vaate myyntipaikka on riitävän iso ja käytävät kivan leveät. Poikkean aika usein kun asun lähellä mutta myös olen myynyt muutaman kerran. Tavara on mennyt hyvin kaupaksi kun olen laittanut heti “sopivat hinnat”.

   Reply

  • Asun lähistöllä ja on tullut käytyä monta kertaa, ja pakko sanoa että ihan joka kerta on löytynyt niin suuria kuin pienia aarteita vaikka en olisi etsinyt mitään; kerran jopa mandoliini tuli mukaani.. 🙂 ihana paikka!

   Reply

  • Kävin joku vuosi sitten. Kahvio toi kotoisuutta kiireettömään päivään -kai se on vielä olemassa? Ihana paikka 🙂

   Reply

  • Aino-kirppis on monipuolinen. Olen löytänyt sieltä vaikka mitä sekä itselle että muille. Kirppiksellä on hyvä tunnelma. Henkilökunta on ystävällistä. Saattaa olla, että tuon vaatteitani ja tavaroitani myyntiin ihan kokeilumielessä. Mukavaan paikkaan on kiva palata aina uudestaan ☺

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria