Herman’s Second Hand

KatuosoiteBrahenkatu 27 (/Uhrikivenkatu 2)

Puhelin(03) 616 6330

Kotisivut

Herman’s Second Hand kertoo:

Itsepalvelukirppis Herman’s Second Hand Kaurialassa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Hämeenlinnassa

  12 kommenttia kirpputorista “Herman’s Second Hand”

  • Kävinpä juuri löytämässä Herman’silta Philipsin kolmitiekaiutinparin 18 eurolla.
   Tätä kirpputoria uskallan suositella lämpimästi kaikille, sillä pöydissä tavara vaihtuu
   vilkkaasti ja palvelukin on mitä parhainta!

   Reply

  • Hämeenlinnan yksi parhaita kirpputoreja, kovin montaa kertaa en ole ulos kävellyt mitään ostamatta. Henkilökunta on ystävällistä, mutta “pilkku” tulee jännästi jo kymmentä vaille. Vaaterekit on erillisessä tilassa, eikä pöytien yhteydessä.

   Reply

  • Ei kovin kummonen kirppis, sekainen ja tuotteet aivan naurettavan kalliita,en suosittele.

   Reply

  • Asiakaspalvelu hyvää aina ja paikka OK.
   Kesällä erittäin huono ilmanvaihto, viime kesänä kun astuin sisään, meinäsi yrjöt lentää lattialle, siitä huolimatta vaikka ulko-ovi oli auki. Tämä palaute menee hallin omistajalle.

   Reply

  • Paras kirppis myydä. Hyvä kaikenlainen tavara käy kaupaksi. Ja aina myös löytöjä tulee itse tehtyä. Varsinkin laadukkaampaa vaatetta kuin muualla. Ja olen valmis maksamaan laatuvaatteesta enemmänkin.
   Joka kirppiksellähän löytyy sitä suoraan kaatsille lapioitavaa lumppua, mutta täällä vähemmän. Mutta sehän ei ole pitäjän vika, mitä myyntiin tuodaan.
   Ainoa iso miinus on se kummallinen jostain Aasiasta kyörätty roju siellä yhdessä nurkassa.
   Mutta mukava henkilökunta aina ollut.

   Reply

  • Kyllä hk voisi muistuttaa pöydän siisteydestä ja varsinkin kun tavarat pursuavat ahtaille käytäville. On ärsyttävää keskittyä tutkimaan pöytää kun kengät ja isommatkin tavarat pyörivät jaloissa.Ja todellakin. Lopettakaa se uuden krääsän myynti niin taso nousee jo siitä

   Reply

  • Kesällä ei kannata haaveillakkaan menemisestä koska ilmastointi surkea.. sitä ei ole ollenkaan. Kostea ja kuuma ilma, kirpputoria ei yksinkertaisesti pysty kiertämään pyörtymättä/käymättä välillä ulkona.

   Pitkään oli niin että kävi vain käteinen mutta kuulin huhua että nykyään myös kortilla voi maksaa.

   Pöytävuokra ollut aina kaupungin kalleimpia ja jos haluat pöydän varaudu jonottamaan pitkään!

   Reply

  • Aivan lempikirppis! Löydän aina kivoja kuteita, paras kirppis parikymppiselle, joka etsii vaatteita, kenkiä tai asusteita. Ainoa kirppis, missä pyörii mielestäni kaikkia kokoja, ja oikeasti trendikkäitä vaatteita.

   Reply

  • Pöytävarausten kanssa toistuvasti ongelmia. Varasin pöydän n. kuukausi sitten ja se merkittiin kalenteriin ja vesissä silmin luvattiin ilmoittaa heti kun pöytä on vapaa. Varmistin vielä , että olen varmasti jonossa seuraava. Asiasta ei kuitenkaan kuulunut mitään, joten kävin paikanpäällä kysymässä, että joko pöytä on vapaa. Nuori tyttö sanoi, että minulle varattu ja luvattu pöytä on annettu jo eteenpäin. Kysyin että miksi näin kävi? Vastausta en saanut muuta kuin epämääräistä muminaa että tällaista sattuu. Sattuipa jo toisen kerran kohdalleni. Eihän salamakaan iske kahta kertaa samaan paikkaan ?
   Onko Hermanssilla joku suosikki lista vai mennäänkö suhteilla ohi, kun minulle luvatussa pöydässä näyttää myytävän tehtaanpaketissa olevaa “krääsää”. Onneksi Hämeenlinnassa on muitakin kirppareita jotka kunnioittavat tehtyjä sopimuksia ja arvostavat asiakkaitaan.

   Reply

  • Tämä on ainoa kirpputori H.linnassa missä en enään käy. Syynä asiakkaille hihittelevät, ammattitaidottomat myyjät, jotka vaatisi kai aikuisen valvontaa oppiakseen jotain hyvästä asenteesta myyjällä.

   Toinen iso miinus halvan krääsän määrä, mikä pitää paikkansa näköjään vuodesta toiseen. En tiedä mitkä tahot täällä eninmäkseen myy, mutta tavara enemmän kaatiskamaa kuin kirpputorilöytöjä.

   Paikkana muuten hyvä. Siisti piha parkkeineen ja sijainti aivan keskustan kupeessa. Sääli..

   Reply

  • En mene enää ikinä, pöydästäni varastettiin monen kymmenen euron arvosta tavaraa ja tämän takia jouduin vielä maksamaan siitä että vien sinne tavaroita myyntiin. myyjät aivan kakaroita ja huono palvelu. never ever again.

   Reply

  • Mieleni niin pahoitin…olen ollut vuosikaudet Hermanssin uskollinen asiakas ja vieraillut siellä viikoittain löytäen aina ostettavaa. Mutta nyt on kirpputori mennyt ihan onnettomaksi.
   Myymälä täynnä uutta “alkaa päälle vanhanaikaista sisustustavaraa”. Halpatuontimaista rahdattua “muka hienoa” replikaa, jota saa Tokmannilta, Puuilosta, Prismasta jne… samaan hintaan.
   Normaalia kirppistunnelmaa ei enää ole. Mutta sen huomaa kävijämäärissäkin. Eilenkään iltapäivällä siellä ei ollut lisäkseni kuin muutama asiakas. Kun edellisten omistajien aikaan iltapäivällä täysi tungos.
   Harmillista, koska ihan vastaavaa yhtä hyvää kirppistä, kuin se oli, ei enää Hämeenlinnassa ole 🙁

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria