Hämeenlinnan Suurkirpputori

KatuosoiteKeksikatu 5

Puhelin040 059 9979

Kotisivuthameenlinnansuurkirpputori.fi

Hämeenlinnan Suurkirpputori kertoo:

Hämeenlinnan Suurkirpputori
Parhaat löydöt edullisin hinnoin Hämeenlinnan Suurkirpputorilta

Hämeenlinnan Suurkirpputori on edullisten hintojen itsepalvelukirppis Hämeenlinnassa. Laajan valikoiman kirpputori palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä.

Kirppis ja sen avarat n. 3700 m2:n tilat tarjoavat tavaraa laidasta laitaan ja jokaiselle jotakin. Kirpputorilla on erillinen antiikki- ja sisustusosasto, sekä runsas, 900 m2:ä käsittävä käytettyjen toimistokalusteiden osasto.

Ostamme ja noudamme kuolinpesiä Kanta-Hämeen alueelta ja sopimuksesta muualtakin. Ostamme myös muita tavaraeriä ja teemme tyhjennykset tarvittaessa loppusiivouksen ja kaatopaikkareissun kera. Ota yhteyttä ja tee tarjous!

Kirpputorilla toimii kahvipiste, johon voit istahtaa nauttimaan virvokkeita ja pientä purtavaa kiertelyn lomassa. Tule tekemään edullisia löytöjä ja tuo omat tarpeettomat tavarasi myyntiin. Tervetuloa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Hämeenlinnassa

  43 kommenttia kirpputorista “Hämeenlinnan Suurkirpputori”

  • Tämä Suurkirpputori on oikein tervetullut lisä Hämeenlinnan kirppariskeneen.
   Tavaramäärää kolutessa vierähtää tovi jos toinenkin, ja maksaminen onnistuu
   myös kortilla. Kahvittelu- ja pikkupurtavamahdollisuuskin on, että ei muuta kuin
   tervemenoa viihtyisälle Suurkirpputorille kaupungin laidalla!

   Reply

  • Siisti, valoisa ja tilava kirppis. Ja kierroksen päätteeksi tai välillä kahvittelu mahdollisuus 🙂

   Reply

  • Pahoittelemme suuresti, että nimimerkeillä “Rehellisyys kunniaan”, “Asko” ja “Masa” kirjoitetut kommentit pääsivät julkisuuteen. Poistamme jatkossa kaikki epäolennaiset kommentit. -ylläpito-

   Reply

  • Iso paikka jossa tavaraa laidasta laitaan. Parkkitilaa hankala löytää suosittuimpina aikoina, kertoo vain runsaasta kävijämäärästä. Joskus tullut ikävä tunnelma kun nähnyt kirpparin omassa lehtitelineessä lehden joka kaupassa maksanut 1 € (erikoistarjous) niin siellä hinnan päälle liimattu lappu 1.5 €. Tämä sotii kirppari ideaa vastaan kun tavaraa myydään kalliimmalla kuin uutena. Ja tämä ei siis ollut kenenkään pöydässä vaan kassan viereisessä telineessä missä paikan omistajat myyvät lehtiä.

   Ja kannattaa oma kassi mukaan, muovikassi maksaa täällä 20 snt. Ilmaiseksi et saa sitä vaikka pyytäisit. Muuten mukava paikka. Kertaakaan en ole tyhjin käsin lähtenyt.

   Reply

   • Siinähän talon molemmin puolin parkkitilaa vaikka kuinka paljon. Jos ei autoonsa halua sisälle ajaa niin tilaa riittää ja on ilmainen pysäköinti.

  • Paljon on pöytävarauksen hinta?

   Reply

  • Tarkkailua tavaroiden kuntoon + hinnoitteluun. On tavaraa myynnissä, joilla hintapyyntö kalliimpi kuin uuden. Samoin likaisia, risaisia yms. huonolaatuista vaatetta yms. jotka mielestäni kuuluvat roskiin, ei myyntiin.
   Näin saisimme kirppareiden tasoa yllä pidettyä.

   Reply

   • Samaa mieltä, Miten kehdataan myydä romua ja esim, risoja lastenkirjoja. Niitä voisi laittaa ilmaiseen jakoon ,sillä voi olla että joku ottaa lapsilleen ja ei ole väliä jos hajoavat lopunkin.

  • Paljon myös roskikseen joutavaa tavaraa. Aina kuitenkin ostettavaa löytyy.Jotenkin sekaisen tuntuinen fiilis.

   Reply

  • kantolan suurkirppis on paras hämeenlinnan kirpputori minullakin on pöytä sielä ja hyvin on mennyt 🙂
   minun pöydältäni on ostettu vaatteita ja tavaroita

   suosittelen käymään ja vaikka ottamaan pöydänkin kun se ei oo kallis kuin 19€

   Reply

  • Epä siisti ja kaikenmaailman PUUKOT ja muut tappoaseet lojuvat myynipöidillä,siis ne pitäisi olla vitriinissä! Epä siisti.

   Reply

   • Samaa mieltä. Epäsiisti paikka. Heti oven suussa tupakantumppeja ja ryönää. Paikasta saisi hyvän kun siivoisi ja järjestelisi paikkoja.

  • KALLIS! Myyntihinnat ovat usein uuden hintaa suurempia.Tarjoustalon poistokorista haettuja myytiin täällä esimerkiksi kolminkertaiseen hintaan.

   Reply

  • Viikkohinta 19€, halvin näkemäni. Tosiaan suurirkirppis,valtavasti myytävää myös hyvälaatuista. Reilu ja
   hyväntuulinen pääasiassa miespuolinen henkilökunta. Varottava pysäköimästä pysäköintikieltopaikoille,
   pysäköintivirhemaksuja jakelee poliisi ja lappuliisa aika hanakasti. Erittäin suosittu kirpputori myös
   ulkomaalaisten suosiossa. Ainakin lasitavara edullisempaa kuin Riihimäki-Hyvinkää seudulla.

   Reply

   • Hyvinkäällä Willan kirppiksellä maksaa 4 viikkoa 60 euroa eli 14 euroa/viikko. Tuolla saa sekä pöytä- että rekkitilaa. Lyhyemmät jakson on 20 euroa. Pelkkä rekki tai pöytä maksaa 10 euroa/viikko. Ihan kelpo kirppis. Piti olla myymässä vain tuo neljän viikon jakso, mutta nyt ollaan varattu jo kolmas kuukausi eteen päin. Ja varastot tyhjenee turhasta tavarasta!

  • Kantolan suurkirppis on paras myyntipaikka missä minulla on myyntipöytäkin ja siellä on ystävällistä henkilökuntaa

   Reply

  • Epäsiisti, likainen. Samat tavarat vuosikausia samoissa nurkissa. Riittää kun käy kerran vuodessa, koska mikään ei muutu. Rikkinäistä tavaraa ja ihan kaatopaikkakuntoista. Vaatteista suurin osa kummallisia auttamattomasti vanhanaikaisia. Joukossa voi olla “helmiä”, mutta valitettavasti hukkuu muuhun. En veisi myyntiin. Mutta kiertää voi kerran vuodessa ja ostaa suklaapatukan kassan edestä.

   Reply

  • HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN

   + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen persoonallista. Lamppuja antiikkipuolelta, huonekaluja ja kankaita ja mattoja olen ostellut. Hullaannuin lamppuihin, joita sielä löytää kovaa vauhtia vaihtuvina. IHANIA KRISTALLIVALAISIMIA YM täältä löytää sekä kaikkea laidasta laitaan, uusia koruja, tauluja, lähes kaikkea mahdollista.
   – Viime käynnillä jouduin vähän järkyttymään kun hain taas sohvaa. Se pääty oli niin kauheassa kunnossa, ettei kävelemään päässyt ja taso oli laskenut hyvin ikävään suuntaan. Voi kun suodattaisitte vähän sitä, mitä sinne tuodaan, ettei kävijämäärä laske. Ja että sieltä löytäisi jotakin. Taisi olla eka kerta, kun lähdin sieltä tyhjin käsin. Hirveätä kamaa siellä oli myynnissä silloin, ihan kaatopaikkakamaa. Voi itku kun harmitti.
   + Myyjät on rennon reilun tuntuisia.
   + Antiikkiosastolla käyn joka kerta kuolaamassa. Ostajien on tässä paikassa oltava erityisiä, koska huonekalut ovat kookkaita ja kertakaikkisen upeita. Mutta kellä on sellainen asunto, mihin nämä sopivat, vain harvoilla, joten turha sitä puolta on moittia. Käyn aina siellä katselemassa sitä taidetta, niin kauniita lampu, ja lähes kaikki sieltä antiikkipuolelta löytyvä on. Tämä puoli kirppiksellä on ainutlaatuinen.
   Kirppari on kirppari, joten niihin pitää suhtaiutua yhtä inhimillisesti kuin elämäänkin – kuin vanhaan ystävään. Kaikki kuluu ja vanhenee, mutta niiden vaihtaminen ja jakaminen on todella hyvä keksintö!!!. Ja toisille antaminen kannattaa aina.
   Iso plussa tälle torille myös kortin käyttömahdollisuudesta. Mutta älkää vain laskeko rimaa huonekaluissa, kuka risoja likaisia ja kamalia kamoja kotiinsa haluaa, vaikkei rahaa olisikaan.
   Mutta kiitos tästä paikasta. Sinne menee aina kuin pienelle matkalle. Se on yksi tapa rentoutua.
   Kesäterveisin tällaista työstä arvostava

   Reply

  • Kolmisen viikkoa sitten varasin pöydän, pöytävuokran pitäisi alkaa ylihuomenna eikä vieläkään ole ilmoitettu pöytänumeroa.

   Soittelin paikkaan numeroa kysyäkseni niin tuli kommentti ettei ole vapaita pöytiä. No miksi pöytiä sitten varataan etukäteen jos varaamallakaan ei saa pöytää haluamalleen päivälle?? Kolme viikkoa olen tässä ollut siinä uskossa että saan pöydän varaamalleni päivälle…ja jos sieltä viikonloppuna sattuu vapautumaan pöytä niin kukas ne laput ehtii tuolla aikataululla tekemään ja teippailemaan tavaroihin??

   Miksei pöytänumeroa voi ilmoittaa etukäteen?

   Reply

  • kirpparin kassa ei ole kauhean huolellinen hinnoissa.

   Ostin 2 pinoa lautasia joissa lautaset oli niputettu nauhalla kiinni toisiinsa, molemmissa pinoissa erillinen oma hinta. Lapussa luki tarkkaan kappalemäärä. Kassa otti hinnan vain päälimmäisestä lautaspinosta…Siinä tuli minulle iso säästö mutta myyjälle yhtä iso tappio. Eikä ole ainoa kerta, muulloinkin hinnat on katsottu huonosti tai väärin, alakanttiin kuitenkin aina. Ostajalle hyvä, myyjälle huono!

   Reply

  • Epäsiisti, sekava ja ahdas kirppis.

   Liikaa uutta tavaraa myynnissä.

   Tyypillisten isojen hallikirppiksen kaikki huonot puolet löytyvät tältä kirppikseltä.

   Ei tarvitse uudelleen tänne mennä.

   Reply

  • Kiva paikka ja hyvää tavaraa löytyy, kunhan vaan jaksaa etsiä. Kyllä siinä energia loppuu kesken kaiken.

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen … […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen … […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen … […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen persoonallista. […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – HEI KAIKKI VIISAAT TAVARAN KIERRÄTTÄJÄT NIIN MYYJÄT KUIN OSTAJATKIN + Tämä kirppis on ollut ainoa, mihin ajelen, kun haluan ostaa jotakin erityisen … […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Hämeenlinnan Suurkirpputori – Hämeenlinnan parhaat … – Hämeenlinnan Suurkirpputori kertoo: Hämeenlinnan Suurkirpputori Parhaat löydöt edullisin hinnoin Hämeenlinnan Suurkirpputorilta. Hämeenlinnan Suurkirpputori on … […]

   Reply

  • Näin pirkanmaalaisena kirppariharrastajana kävin ensimmäistä kertaa ko. kirppiksellä.
   En itse myy, vaan kiertelen ja etsiskelen käyttökelpoista tavaraa/ vaatetta itselleni sekä perheelle.

   Hämeenlinnan Suurkirpputori oli järkyttävä paikka.
   Sekaista ja epäsiistiä, ja niin paljon pelkkää romua mikä olisi joutanut suoraan jätelavalle.

   Pitkin käytäviä oli vaatetankoja jotka pursusivat jos jonkin näköistä lumppua. Mitään järjestystä ei kirpparilla ollut ja hinnatkin lähinnä naurattivat 😀
   Tokmannin kuuden euron tauluja myytiin kahdellakympillä???

   Ei onneksi tarvitse toista kertaa poiketa.

   Reply

  • Paljon pöytä maksu viikko?

   Reply

  • Kävin useasti tällä kirpparilla myymässä tavaroitani. Nykyään huonojalkaisena en enää liikaa rappuja eikä luiskaa että voisi tavaransa viedä sisälle.Kantaan en pysty

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria