Hämeenlinnan SA- Kauppa

KatuosoiteHarvialantie 2B

Puhelin040 315 7777

Kotisivutsa-kauppa.fi/portal

Hämeenlinnan SA- Kauppa kertoo:

Löytöjä, joita muualta et SAa!

SA-Kauppa tarjoaa tuotteita, joita ei taatusti muualta SAa. Palvelumme poikkeaa tavanomaisesta, koska tarjolla on monipuolinen kokoelma armeijan käytöstä poistamaa tavaraa ja kalustoa. Lisäksi myyjämme tuntevat tuotteet ja osaavat kertoa niistä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Myynnissä on mm. erä käyttämättömiä uuden mallin mukaisia sotilasvirkapukuja, maastopukuja (m 62), pakkaspuvun housuja, suojavaatteita, kenttäpuseroita, lakkeja, pipoja, paitapuseroita, päällystakkeja, työkaluja, voimakoneita, Alfa-keittimiä, kenttäkeittimiä, kypäriä, optiikkaa, kirjoja, nahkasaappaita, varsikenkiä, yms.

Olemme saaneet myös erän vyölaatikoita, muoviastioita, metallisia öljypulloja (SA), Valmetin voimakoneita sekä erilaisia tukevia puisia säilytyslaatikoita, joiden hinta liikkuun 6-20 euron välillä laatikon kunnosta ja koosta riippuen.

Myymälän kuvagalleriassa on kuvia uusimmista myyntiin tulleista tuotteistamme.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Hämeenlinnassa

  1 kommentti kirpputorista “Hämeenlinnan SA- Kauppa”

  • Ei ihmeellista, kun on tottunut Varustelekan laatuun ja valikoimaan, mutta sainpa loppuiakseni pohjallisia yhden stadilaisparin hinnalla. 😉


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria